Gość: Szined IP: *.tkdami.net 07.07.03, 22:18 Moze parę słów o Koperniku........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inda Re: I L.O IP: *.tkdami.net 10.07.03, 17:00 Wspomnienia bardzo miłe.szczególnie francuski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: I L.O IP: *.tkdami.net 14.07.03, 22:58 dla mnie francuski też był super:)teraz nadal się go uczę.A jak historia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: I L.O IP: *.radom.pl 15.07.03, 13:03 pzdr innych "humanistow" po I LO - to byly czasy...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: I L.O IP: 62.29.138.* 05.05.04, 11:30 hej: skończyłam Kopernika w 1992 - miłe wspomnienia - fajna klasa "d" bio-chemiczna wychowawca dyrektor Wulkiewicz. Fajnie byłoby z kimś porozmawiać, a może w przyszłości się spotkać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.06.04, 09:11 Ja też skończyłem w 1992... jak to dawno temu ;) I naszą szkołę wspominam bardzo miło, to były niesamowite czasy! Pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi z Kopernika, szczególnie rocznik matury 1992 i klasę humanistyczną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.06.04, 09:13 Zapomniałem oszczególnych pozdrowieniach dla bio-chemu. Doskonale pamiętam chłopaków i urocze dziewczyny. Ciekawe co u Marka Sz.;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: I L.O IP: 62.29.138.* 16.08.04, 11:33 Kurcze,nie wiem co u Marka Sz. a szkoda:(((((( A kogo pamiętasz z bio-chemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 23:55 Z biochemu pamietam kolegów rzecz jasna, choć przyznam szczerze, że nazwiska ulatują... Marka zapomnieć nie sposób... pamiętam Ż. i Grześka... No i było niemało uroczych koleżanek ;) Agnieszka M, Aneta... i wiele innych, ktorych twarze stoją teraz przedemną w pamięci ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trelka Re: I L.O IP: *.tkdami.net 06.11.06, 21:40 1992 matura to ja.Klasa ogolna,wych.Ulikowska.Mile wspomnienia,nie powiem.A teraz borykamy sie z prawdziwym zyciem.Chcialabym tak cofnac czas.Pozdrawiam absolwentow Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETKA Re: I L.O IP: *.tkdami.net 16.07.03, 21:53 ACH, BYLO WSPANIALE..... HISTORIA U PROF.B....., FRANCUSKI U PROF. G......, GEOGRAFIA U PROF. T....... NAJCHETNIEJ BYM TAM WROCIA. TAKA MILA, KAMERALNA SZKOLA........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopernik Re: I L.O IP: *.radom.pilickanet.pl 04.08.03, 15:03 Niech się odezwie maturalny rocznik 1987 w I L.O. Jesteście mało aktywni, zobaczcie Kochanowskiego, Czachowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: I L.O IP: *.radom.pl 06.07.04, 23:45 Kończyłam w 1972 w kl 4C, super był prof. Gruszka od geografii i prof.Pikulska od wf , tak wogóle to był rygor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 22.10.04, 22:31 odzywa sie rocznik 87.... ale ten czas leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
adula_b Re: I L.O 05.02.04, 15:15 Kochani co to za cudowna szkoła, szkoda że tak mało ludzi wypowiada swoje opinie na jej temat. Uważam że w zadnej innej budzie nie było takich extra lekcji z historii......, geografii,.......łaciny i innych przedmiotów. A może by tak zorganizować zlot kopernikusów. Co w y na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKL Re: I L.O IP: *.szpitalna.ngo.pl 28.07.04, 09:34 Tak, tak... łacina, gegra, historia... Z łaciny zapamiętałem tylko czasownik "Lauda" :) Widzę że początek lat 90 wciąż błąka się we wspomnieniach :) Jestem za Zlotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: I L.O IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:14 Kończyłam szkołę w 1980 r. Kapitalne wspomnienia, super szkoła, ogólnie sympatyczni pedagodzy. Nie mam niestety miłych wspomnień z prof.Jackowską chyba sama nie wiedziała czego chce, wiadomo stara panna. Ogólnie miło powspominać. Szkoda tylko że tak mało absolwentów pisze. Pozdrowienia dla wszystkich z Kopernika szczególnie z klas humanistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
luissa3 Re: I L.O 11.06.04, 10:07 Ja skonczylam w 2002 roku Kopernika.Atmosfera byla super,nauczyciele tez choc potrafili dac w kosc,ale zawsze milo bede wspominac te 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: I L.O IP: *.twi.com 09.07.04, 13:00 kurcze - zapomniałem w którym roku kończyłem tą szkołę :)))) kolezanki - koledzy przypomnijcie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: I L.O IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 15.02.05, 23:10 ja skończyłam Kopernika w 2003.To były czasy...nawet panią M.Król wspominam z sentymentem ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: I L.O IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 22:28 klasa humanistyczna rocznik 79, wychowawca to prof bartel ktory zamieniony na pania matysiak, bardzo bym chcialsie skontaktowac z kims z mej klasy wspanialej zreszta...pozdrawiam....bolek pisze i czeka na kontakt jakis pod numerem skrzynki elektronicznej: errorek2004@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szumi Re: I L.O IP: *.allianz.pl 17.08.04, 10:36 Łza się w oku kręci. Pamiętam gazetki wydawane przez nas mat-fiz "Pajtrakał" oraz przez humanistyczną "Rzep". Pamiętam jak Piotrek Konopka z okazji którejś rocznicy szkoły, na głównym holu na pierwszym piętrze, przy wszystkich nauczycielach oraz nauczycielach weteranach odczytywał swój dziennik traktujący min. o onanizowaniu się.... pełna obraza ale było śmiesznie. Pamiętam jak wieszaliśmy w konspirze koronę na orzełku na głównym holu. Pamiętam Jerza i Trzaskome z KPN-u. Pamiętam pierwsze wybory na prezydenta Szkoły - Wygrał Rafał Klepacz. Pamiętam to wszystko...i wiele więcej. (marcin szumielewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKL Re: I L.O IP: *.szpitalna.ngo.pl 17.08.04, 10:48 Marcin... ten pamiętnik Piotrka był śmieszny przez chwilę. Potem chcieli nas wszystkich ze szkoły wyrzucić :) Ja Kopernikowi grzebieniem czesałem włosy :) Było bardzo, bardzo fajnie. Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał M. Re: I L.O IP: 193.201.167.* 30.08.04, 16:41 Fajowo i niesamowicie było Panie Prezydencie ;) Zawsze mówiłem, że to najwspanialszy okres w moim życiu... Pozdrawiam wszystkich przyjaciół z Kopernika rocznik 88-92 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: I L.O IP: *.udn.pl 11.12.04, 19:06 Strasznie stary rocznik 1981, ale jaka jazda z takimi ludźmi jak tamci. Szkołe uwielbiałam, nauczyciele uczyli w szkole, a nie w domach jak teraz. Imprezy były rewelacyjne, nosiliśmy tercze i co najważniejsze lubiliśmy się, co nam do dzisiaj zostało.Pozdrawiam całą 4a, zwłaswzcza te osoby które często spotykam w mieście i które ciągle jeszcze myślą że warto coś robić, nie tylko pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
baldi123 Re: I L.O 16.01.05, 02:04 Gość portalu: Rafał M. napisał(a): > Fajowo i niesamowicie było Panie Prezydencie ;) > Zawsze mówiłem, że to najwspanialszy okres w moim życiu... Pozdrawiam > wszystkich przyjaciół z Kopernika rocznik 88-92 ;) Heh Panie i Panowie 88-92 :) Dawalismy wtedy czadu :) To była silna ekipa ... Szkoda tylko , że tak szybko to wszystko stało się wspomnieniem. Baldi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 22.03.05, 15:15 Przez chwilę myslałem, że dziś jest 14 - sta rocznica słynnego kabaretu, po którym szkoła trzęsła się ze dwa tygodnie ;-) ale to był chyba jednak dzień kobiet ;-) więc rocznicę przegapiłem. Ależ to była jazda!!! I te komentarze niektórych profesorów np. od geografii ;-) Niektórzy z nas się nawet profilaktycznie rozchorowali tak na wszelki wypadek żeby przycichło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:38 Ja też pamiętam Rafała Klepcza - taki niski, rudy?. Zdawałam maturę w 1994 w klasie humanistycznej u polonistki Grażyny. Matura z łaciny wiadomo u kogo ;-). Nie mieszkam już od 6 lat w Radomiu, ale zawsze, gdy przejeżdżam koło kopernika- wspomnienia wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: I L.O IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 21:28 Hej hej ja też pisalam maturę w klasie humanistycznej u p. Wojcierowskiej :):):) Ale to było dawno.... pozdrowionka ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ita Re: I L.O IP: *.udn.pl 06.02.05, 20:24 Wojcierowska to jest dopiero klasyka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzecznik - Rafał M Re: I L.O IP: 193.201.167.* 04.03.05, 12:38 Pan Prezydent ;-) Rafał, zdawał maturę w 1992. Ale reszta się zgadza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularniczka Re: I L.O IP: *.acn.waw.pl 09.04.06, 19:24 hej, ja też pisalam maturę w 1994 w humanistycznej :):):) ciekawe z kim rozmawiam :):):) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stranger Re: I L.O IP: 217.153.60.* 17.12.04, 12:56 absolwenci Kopernika są rzeczywiście mało aktywni na tym forum. zgłasza się absolwent z rocznika 1988, klasa ogólna z niemieckim. pozdrawiam, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: I L.O IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 09.02.05, 16:00 Matura 1999 - profil pedagogiczny - wciaz nie mam milych wspomnien, ale kto wie, moze za 5-10 lat to sie zmiani...Pozdrawiam k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: I L.O IP: *.udn.pl 12.03.05, 13:55 Witam wszystkich absolwentów Kopernika, szczególnie tych, którzy maturę pisali w 1982. Najbardziej boli mnie to, że nie mieliśmy studniówki, to duży deficyt w szkolnych wspomnieniach.Moim wychowawcą był śp. profesor Szapiel, którego wspominam jako człowieka, który w sposób szczególny przyczynił się do ukończenia przeze mnie tej wspaniałej szkoły - po porostu odpuścił mnie i moim niezapomnianym kolegom matmę, wiedząc, że ma do czynienia z troglodytami. Cześć jego pamięci... Dyrektorką była wtedy p. Bednarczyk, która uczyła mnie j.polskiego. Marcin Bartel był moim kolegą z klasy, serdecznie go pozdrawiam i życzę sukcesów. Biologię miałem przez pierwsze dwa lata z p. Jabłońską, a później z p. Gorzelak, która za swój cel postawiła sobie nauczyć nas swojego przedmiotu za wszelką cenę. Nie wspominam tego szczególnie przyjemnie. Pani profesor Szewczyk przeze mnie i moich kolegów dostała rozstroju nerwowego i później uciekała na nasz widok, serdecznie ją pozdrawiam i przepraszam. Wcześniej j.niemieckiego uczyła mnie p. Badowska, po mężu Koperek. Bardzo piękna kobieta. Miło wspominam także nieżyjące już panie Góraj i Jaworską, a szczególnie miło p. Tyburską, choć niestety nie byłem jej uczniem. Muszę przy okazji wszystkim przypomnieć, że słynny radomski zespół IRA powstał właśnie w naszej szkole z połączenia składów dwóch kapelek, które założyli uczniowie Kopernika, czyli Youwell i Kwadrom Kuby Płucisza. Właśnie w naszym LO odbywały się pierwsze próby, to był świetny i prawie nikomu nieznany amatorski okres działalności IRY. Na koniec powiem, że impreza z okazji jubileuszu szkoły, która odbyła się przed kilku laty była strzałem w dziesiątkę - odbiłem sobie studniówkę. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: I L.O IP: *.udn.pl 12.03.05, 14:07 Jeszcze a propos studniówki. Na początku lat 90-tych, ale nie pomnę dokładnie w którym roku, grałem wraz z dwoma swoimi kolegami ( nawiasem mówiąc, też absolwentami Kopernika, a dziś profesjonalnymi muzykami) na studniówce, która odbywała się na lotnisku. Zabawa była przednia no i ten wspomnień czar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 22.03.05, 15:22 To mogła być moja studniówka ;-) Lotnisko 91' było czadersko, szczególnie pamiętam wybory miss ;-)i wódkę w fortepanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: I L.O IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.07.05, 02:22 stopa? to ty ? bylem wtedy (stan wojenny) w 2 klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matura'82 Re: I L.O IP: *.client.dsl.net 28.07.05, 21:20 Ja bylem w 4 klasie w stanie wojennym.Nie bardzo pamietam ludzi z nizszych klas ale mysle ,ze sie znalismy..Uzywasz Ameritech co znaczy ,ze mieszkasz w Stanach (Chicago?).Ja tez mieszkam tu od 8 lat.Moze ktos jeszcze z Kopernika mieszka USA? Odezwijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: I L.O IP: *.udn.pl 19.05.05, 17:49 no prosze :) juz mam sprawce rozstroju nerwowego pani Szewczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: I L.O IP: *.bulldogdsl.com 11.04.05, 20:49 humanistyczna.matura '98.skrzydla Grazyny W. historia z Bartlem.dobre czasy.ludzie tez.pamietam ze na probnej omdlenie nawet bylo.ciekawe jak jest teraz? a pamietacie Ulikowskiego i jego bajeczny przewoz po korytarzach. duza ilosc slicznych dziewczat.kilka wariatek tez bylo. palenie fajek na dlugiej w bramie. no i tak. kazdy sie gdzies zaszyl i nie ma kontaktu. humanisci z 98 aktywniosci troszki, co sie z wami dzieje, ciekawy jestem. Pozdrowienia dla wszystkich. co sie przez kopernik przewineli w latach 94-98.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do netka Re: I L.O IP: *.pl 15.04.05, 01:43 kim jestes?byłyśmy chyba w jednej klasie:-))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: I L.O IP: *.141.udn.pl 16.04.05, 18:08 a rocznik maturalny 1993? Klasa z rozszerzonym językiem nemieckim, wychowawczyni p. "Helga"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: I L.O IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 19.04.05, 12:35 bolekk mowi netka aty kim jestes.? errorek2004@o2.pl gg2839878 czeka na jakis kontakt tutaj raczej znajduje sie przypadkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slabo Re: I L.O IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 29.04.05, 12:48 slabo sie zrobilom na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:03 Kurde odezwijcie się młodsze roczniki a nie tam jakieś staruchy ;)Jak wspominacie szkółkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:54 Kurde, ty ani się obejrzysz też będziesz STARA, czego ci zyczę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: I L.O IP: 82.139.8.* 11.08.05, 22:10 "Młoda" koleżanko z Kopernika chciałbym uświadomić ci fakt, że dla wielu młodych mężczyzn ty już jesteś starą dupą. Niestety, czas nie stoi w miejscu i za kilka latek naprawdę ugyzie cię swoim ząbkiem. A tak mówiąc między nami jesteś po prostu niegrzeczna co może świadczyć o tym, że młodsze roczniki to już nie ta klasa co kiedyś. Nie rozumiem dlaczego chcesz obrazić starsze roczniki absolwentów Kopernika. My mamy takie samo prawo do korzystania z tego forum jak ty i zwyczajnie się od nas odstosunkuj. Życzę długich lat młodości, ale zaręczam ci - menopauza nadchodzi wielkimi krokami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:19 Przepraszam bardzo jeśli Was uraziłam swoją wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: I L.O IP: 82.139.8.* 16.08.05, 21:43 To naprawdę bardzo w porządku, że nas przeprosiłaś. Wobec powyższego cofam to co napisałem. Pozostaje tylko cieszyć się z faktu, że są jeszcze młodzi ludzie, którzy posiadają tę, nieczęsto dziś spotykaną, umiejętność. No i super, że taka reakcja ze strony absolwentki Kopernika. Ja też bardzo Cię przepraszam za nazbyt ostrą ripostę i życzę wszystkiego najlepszego. Jeszcze a propos wieku...zapewniam Cię, że będąc po 40-tce można czuć się młodo i cieszyć się życiem. Jeszcze nie umieramy...Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: I L.O IP: *.client.dsl.net 18.08.05, 17:30 Widze Pawiku ,ze mlodym laskom zaraz odpowiadasz ale do kumpla z lawy szkolnej to nie bardzo.A swoja droga czy zaliczamy sie juz do "staruchow'?Przeciez to tylko 25 lat minelo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupa Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 25.08.05, 11:40 kto robił maturę w 1995?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 17:38 ja zdawałam maturę w 1995, byłam w 4b:) mały jubileusz w tym roku;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupa Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 31.08.05, 12:04 to musimy się znać, ja byłam w "D" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4d matura 95 Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:37 kim jesteś, ja też chodziłam do 4 d matura 95?????????????????/odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 22:26 ja zdawałam w 95, też w klasie pani K. Było czadersko, fajne wspomnienia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.06, 17:47 Hej, blue, daj na siebie namiar, np na gg, może umówimy się na kawkę? Podobno po 11 latach od szkoły średniej widoczne są już zmarszczki koło oczu... (Szeste pare de pare...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margret Re: I L.O IP: 82.139.48.* 14.02.06, 13:56 Cześć Milena; Ja tez zdawałam maturę w 1995 roku w klasie p. M.K. oj było ciekawsko:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniasek Re: I L.O 13.02.06, 21:36 Moja siostra też była w klasie u pani K. Niestety nie zagląda na to forum. Muszę ją zagonić, żeby się uaktywniła. Bo jesli było tak czadersko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer@ Re: I L.O IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:44 Kto pamięta pana Berusa od plastyki, fajny facet, podpowiadał na maturach. Może ktoś wie co się z Nim dzieje? Rocznik 1976 (matura) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: I L.O IP: 82.139.44.* 25.12.05, 18:03 Czy jest ktos na forum, kto zdawał maturę w 1989 roku? A może jeszcze był w klasie humanistycznej (francuski - pani S, polski-niezapomniana Maria K. Jak ten czas leci. Fajnie byłoby się spotkać i pogadać o dawnych dziejach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 23:18 Cześć, tu jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszoko Re: I L.O IP: *.udn.pl 11.02.06, 16:59 Kopernik... z małymi wyjątkami starsi, rygorystyczni nauczyciele. Na początku totalny stres, potem rywalizacja i przywiązanie. Przypadkowo trafiłam do bio- chemu, bo w ogólnej zabrakło miejsc. Olbrzymie partie materiału z biologii to była szara rzeczywistość tamtych lat:) i nieszczęsna chemia, którą zaczęłam rozumieć dopiero w 4 klasie. Atmosfera była idealna. Fajna klasa:)... pamiętam solidarny bunt na jednej z lekcji biologii, chociaż wychowawczynię wspominam dziś również bardzo miło:) Pamiętam małego faceta (chyba chory umysłowo), którego należało omijać szerokim łukiem idąc do szkoły (pewnie wiecie, o kogo chodzi) i zachodzenie do kościoła ... zwłaszcza przed testem. Pozdrowienia dla nauczycieli i klasy IVd/ bio - chem/ 1991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: I L.O IP: 67.97.86.* 12.03.06, 23:35 poszukuje bylych absolwentek z I Lo matura rocznik 1969 klasa B .Moze ktos tu zaglada.Jesli tak to odezwijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazyl Re: I L.O IP: 193.201.167.* 24.03.06, 15:28 Proponuję rozpocząć nowy wątek :-) nasze szkolne miłośći! Ileż to pięknych dziewczyn wiło się po korytarzach... ech... co za czasy :-)Pamiętam nawet wybory miss collage to był chyba 90 albo 91 rok... było na co popatrzeć :-) Może odezwie się jakoaś uczestniczka? Byłyście wtedy niczym boginie :-) Pozdrawiam wszystkie piękne kobiety z moich wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 31.03.06, 16:15 Mnie niestety tylko platonicznie ale jakże intensywnie usidliła już w pierwszej klasie koleżanka prawie z ławki :-) A imię jej było Jadwiga :-) (i prawie jak w dniu świra czasem sobie myślę co by było gdyby :-). Wybory też pamietam :-) były cool! PS. Bazyl to naprawdę Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj K. Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.04.06, 10:27 A ja pozdrawiam Renatę z IVA rocznik matury 94' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: I L.O IP: 193.201.167.* 21.04.06, 15:43 To fakt, dziewczyny z Kopernika były zawsze najpiękniejsze! Pozdrawiam wszystkie piękności z rocznika matura 90! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annathema Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:15 Ja to matura '94 i wychowawca prof Wojtas.... Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.06, 20:12 Odezwał się ktoś z maturalnego rocznika 93, klasa z rozszerzonym językiem niemieckim, wychowawczyni p. Helga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 16.05.06, 00:46 Helgi to chyba nikt nie zapomnie, przecież mieliśmy cudowny zwyczaj nadawania wszystkim ksywek: babcia od polskiego, ślepa od PO .... TO NAPRAWWDĘ ROCZNIK 93. ALE JESTESMY STARZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: I L.O IP: *.udn.pl 28.05.06, 12:37 Pozdrawiam wszystkich z klasy biol-chem "D" matura 96. Właśnie mija 10 rocznica matury. Ciekawe co słychać u absolwentów tej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:08 kto z was chodził do mat-fiz i zdawał maturę w 90-tym niech się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś