Dodaj do ulubionych

Zespół Black & White - uczciwie polecam

IP: 212.244.174.* 20.09.07, 09:15
Uprzedzając wszystkie możliwe ataki na początku zaznaczę, że nie
jestem członkinią ani żadną znajomą zespołu.
Black & White bawił gości na moim własnym weselu 15 września. Do
dzisiaj zbieramy gratualacje od uczestników zabawy. Goście bawili
się do samego rana, a wesele zaczęło się dosyć wcześnie.
Bedę im słodzić, a co tam...:) Wokalistka ma przepiękny głos. Mam
wrażenie, że nie ma piosenki, z którą by sobie nie poradziła.
Dziewczyna ma po prostu niesamowity talent wokalny.
Reszta zespołu też spisywała się doskonale. Grali i śpiewali tak, że
nie sposób było usiedzieć przy stole. Z resztą przy stołach też
rozkręcali super zabawę. O oczepinach już nie wspomnę...Powiem
tylko, ze ja, zdeklarowana przeciwniczka zabaw weselnych, bawiłam
się wyśmienicie. Obyło się bez żenady, kulturalnie, z klasą i
baaaardzo wesoło.
Podsumowując. Szczerze polecam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anuśka Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.toya.net.pl 20.09.07, 13:33
      a mogę prosić o namiary na ten zespól
      • Gość: Dj Mess Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.186.14.050.vip-net.pl 20.09.07, 15:44
        Też słyszałem pochlebne wiadomości na temat tego zespołu - podobno fajnie grają !
      • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:29
        witam,
        mam namiary na zespol Black & white, nr tel to 0603802856 (pan
        Wojciech Leśnowolski). Bylam na weselu na którym grali 2 lata temu,
        bardzo mi się spodobali i zachowalam sobie wizytowke. w 2009 roku
        moje wesele i chyba tez zamowie sobie ten zespol. W niedziele mam
        jechac po plyte i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje ze mnie
        nie zawioda:) a jak tak to mam jeszcze dwa inne zespoly na oku:)

• naddolna Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam 22.01.09, 18:18
        Jurand Zdyb 502 732 665
    • jezykkic Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam 25.09.07, 18:17
      U mnie grali 22 września, także przedstawiam wrażenia prawie na
      żywo!! Zgadzam się z przedmówczynią w 100%. Goście byli też pod
      ogromnym wrażeniem, oczywiście na plus. Polecam z czystym sumieniem!!
      • Gość: ja Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.tkdami.net 18.10.07, 16:04
        A czy w tym zespole gra ktos na perkusji?
    • Gość: k Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:39
      a co myslicie o ich strojach?? nie sa obciachowe?? troche smiesznie
      wygladaja
      • Gość: j Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:41
      • Gość: annavika Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: 212.244.174.* 26.10.07, 09:08
        Nie wyglądają obciachowo. Wszystkim podobał się ich czarno-biały
        image. Stylowo i z klasą. Mieli jakiś pomysł i udało im się uniknąć
        kiczu, takie jest moje zdanie.
        • Gość: BLADY Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.tkdami.net 23.02.08, 20:59
          Na moim weselu też sie spisali ...goście zchwyceni!.godni
          polecenia .młodzi ,z ikrą,wiedza po co sa na weselu,naprawde
          polecam!!!!
          • Gość: suzi Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 09:28
            to jak tacy fajni to i pewnie drogo biora...napiszcie ile
            • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:01
              ja juz spisalam z nimi umowe na sierpien 2009 i place 2800zl, ale
              biora juz okolo 3000zl na 2009 rok
          • Gość: www.KONRAD.MALETA@ Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.Red-83-46-58.dynamicIP.rima-tde.net 27.02.08, 16:51
            PROSZE O NUMER TELEFONU JAK MOZE KTOS MI PODAC DZIEKI ZA POMOC
            • Gość: justyna Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: 82.139.52.* 04.03.08, 13:05
              czy ktos mi moze podac imiona i nazwisak członków tego zespołu:)??
              • Gość: Olivia 24 Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.46.udn.pl 04.03.08, 13:36
                witam skad jest ten zespoł z radomia? ma ktos moze adres ich stronki
                internetowej bede wdzieczna pozdrawiam
                • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:14
                  zespól jest z gołębiowa II, strony internetowej chyba nie mają, a
                  numer telefonu podałam wczesniej, pozdrawiam:)
                  • Gość: Olivia 24 Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.46.udn.pl 05.03.08, 10:22
                    hmmm ja takze jestem z gołebiowa II i nie słyszałam o tym zespole
    • Gość: magda Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: 217.67.206.* 10.03.08, 11:39
      czesc mam pytanie o tel zespołu muzycznego, kyóry grał u Ciebie na weselu
    • naddolna Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam 22.01.09, 18:00
      Witam,
      też jestem fanką zespołu-byłam z nimi już na 3 weselach i 2 sylwestrach-REWELKA.
      Mają nowe stroje i wyglądają jeszcze lepiej (jak gangsterzy ALa Capone :)!!!
      Moim faworytem jest saksofonista i nawet mam do niego namiar JURAND 502 732 665
    • Gość: blackendwhite Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:39
      black & white 603802856
    • igorsenior Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! 23.03.09, 08:36
      Co za Wieśniaki prawdziwe Cześki w kapeluszach syn sam wziął ten zespół, bo
      słuchał opinii z tego forum, chyba sami go tworzą. Miałem inteligentnych zacnych
      gości, a oni odwalali wiejskie wesele /najadłem się tylko wstydu i pragnąłem
      końca tej porażki/ zespół w kapeluszach, a słoma z butów wystawała, jakie
      prymitywne prowadzenie wesela zwykłe prostactwo. Co do Wokalisty to straszny
      fałsz a głos przeciętny chałturniczy nic rewelacyjnego, pieje i często fałszuje,
      wokalistka mało śpiewała sam playback miała "żabie oczy" chyba chora na tzw.
      wytszeszcz, straszyła gości i opalona, aż brudna, zwykła wiejska dziewucha, była
      tylko do stroju a straszyła, żałosna żenada. Fatalny repertuar nie wiedziałem co
      grają z kolumn trzaski i liczne piski często nie było nic słychać co grają! A
      ja chciałem dla syna zespół MEDIUM. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:42
        chyba poprzewracało Ci się w głowie!! mam wrażenie że piszesz o
        jakimś innym zespole, albo nabawiłeś się jakiejś choroby!!
        • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:45
          aaaaa i jeszcze jedno - syn musi byc baaaardzo mądry skoro wziął
          zespół kierując się WYŁĄCZNIE opiniami forum. Poza tym zespół daje
          przed podpisaniem umowy płytę do obejrzenia(tak było w moim
          przypadku), wiec twój post jest co cajmniej dziwaczny
      • Gość: Gabi Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:13
        igorzeseniorze kimkolwiek jesteś chyba NIGDY NIE WIDZIAŁEŚ NA ŻYWO ZESPOŁU O
        KTÓRYM PISZESZ ALBO BYŁEŚ TAK PIJANY ŻE POPRZESTAWIAŁY CI SIĘ KLEPKI W TWOIM
        MALUŚKIM MÓŻDŻKU:-) PRZEZ TWOJA PISANINĘ PRZEBIJA ŻAŁOŚĆ I MAŁOMIASTECZKOWA
        ZAWIŚĆ:-) BUJAJ SIĘ FRAJERSKA MENDO:-):-) A CHŁOPAKI Z WOKAŁLISTKĄ NA CZELE I
        TAK SĄ SUPEEEEEEEEER:-) GORĄCO POLECAM GRAJA, TAŃCZĄ BAWIĄ GOŚCI AŻ TAŃCUJA Z
        RADOŚCI:-) ZADOWOLONA PARA:-)
      • Gość: blackendwhite Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:05
        SENIOR SIE BARDZO ROZPISAŁ!!! BRAWO! BRAWO! JEZELI MYSLISZ ZE
        ZEPSUJESZ NAM OPINNIE- TO SIE MYLISZ!!! PRACOWALIŚMY NA NIĄ 6 LAT!
        GOSCIE NAS SAMI OCENIAJĄ ! A OCENĄ JEST BRAK WOLNYCH TERMINÓW DO
        KONCA 2010ROKU.JAKBYS SENIOR MIAŁ JESZCZE JEDNEGO SYNA TO MAMY
        JEDEN WOLNY TERMIN W LISTOPADZIE 2010R.!!!ZAGRAMY DLA SENIORA! MOZE
        ZAMIAST SŁOMY BEDĄ NAM WYSTAWAC BURAKI PODOBNE DO CIEBIE!CHAMSTWO
        TRZEBA TĘPIC CHAMSTWEM! TAK POZATYM TO MAMY POST ! TO WESELE TO
        BYŁO......? ! I NIC NIE NAPISAŁES SENIORZE! MNIE JAKBY KTOS ODWALIŁ
        TAKĄ LIPĘ USIADŁBYM I OBSMAROWAŁBYM NA DRUGI DZIEŃ .....A TY ZEŚ SIE
        OBUDZIŁ PO MIESIACU..PO ROKU.. CHYBA DEPRECHE MASZ.LECZ SIE!!
        PS.JEZELI KTOS TO PRZECZYTA Z FORUMOWICZÓW TO SORY ZA SŁOWNICTWO!!!
        ALE INACZEJ SIE NIE DA! POZDRAWIAM!WOJTEK
        • Gość: mens Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: 62.233.249.* 15.01.10, 19:46
          Ty, Wojtek , nie przesadaj z tymi zajętymi terminami. Wiemy obaj jak
          jest naprawdę!
      • Gość: jola Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:59
        Absolutnie się nie zgadzam z pana opinią. Bawiłam się z tym zespołem na weselu
        dokładnie 25lipca br. i jestem zachwycona. Przede wszystkim głosem i
        umiejetnosciami wokalistki. Nie było utworu, którego nie potrafiliby zaśpiewać
        nizwykle czysto. Uważam że zespół gra naprawde na wysokim poziomie. Repertuar
        bardzo zróżnicowany, grali wszystko i dla każdego. Pan jest chyba z
        konkurencyjnego zespołu i wypisuje takie bzdury. Ale pozdrawiam Pana. Ja
        zamawiam ten zespół dla siebie na 2011r. Gorąco polecam.
        • Gość: Jolcia Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 23:04
          Czy mogę dowiedzieć się gdzie grali 25 lipca 2009 roku ? dziekuję
        • Gość: Jolcia Re: Zespół Black & White - wiocha słoma z butów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 23:12
          Niepokoją mnie niektóre negatywne opinie o zespole. Szczególnie te dotyczące
          alkoholu. Bardzo proszę podzielcie się opinią na w/w temat. Dziękuję
    • Gość: gfyyuoyoy Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: 94.254.193.* 31.05.09, 23:07
      Niby wszystko bylo ok ale.....dobrze grali do godz 3 w nocy, potem opadli z sił,
      duzo i długie przerwy a goscie chcieli tanczyc i bawic sie, świadek musial
      poganiac zeby grali. Na koniec przyznali sie ze dzien wczesniej w piatek tez
      grali wesele ...i stad wlasnie brak sil.
      • Gość: magda Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 06:07
        DAj spokój kogo TY polecasz i mówisz,że nie jesteś z zespołu ,nie
        kłam zespół beznadziejny nikt tam nie gra jedynie saksofonista przy
        stołach , słabe nagłośnienie facet pieje nie śpiewa uważa się za
        wielkiego wokalistę i lidera komnpromitacja jedynie na wieś
        stanowczo nie polecam wręcz całkowicie odradzam poza tym piją wódkę
        grali u mojej siostry na Lotniczej tragedia .
        • Gość: ozi Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:09
          a ty się znasz jak świnia na pogodzie............tobie się mogło nie podobać
          ważne że siostrze się podobało....,a ty zamów sobie orkiestrę polskiego radia....he
          • Gość: magda Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 21:25
            Ty jesteś dla mnie prostak nie tłumacz się zawsze będziesz słaby
            pamiętaj o tym nic ci nie pomoże.
            • Gość: ozi Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:45
              jeżeli dla ciebie jestem prostakiem , to uwierz mi nie ma to znaczenia gdyż
              jesteś nikim ............a tak w ogóle to nic mnie z tym zespołem nie łączy ,
              "inteligencie" pa.
              • Gość: magda do Ozi IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 14:37
                Idż sięc zwal bo ci uszy stoją czerstwiaku
                • Gość: ozi Re: do Ozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:19
                  no właśnie i jak taka patologia może oceniać zespół jak gra ??? he udowadniasz
                  ,że jesteś nikim, nie pozdrawiam cię "magda".
                  • Gość: magda Re: do Ozi IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 22:26
                    TWoje pozdrowienia mam tam gdzie słońce nie dochodzi ciemniaku nie
                    wytrzymujesz psychicznie ty chłopku roztropku więcej z tobą nie
                    rozmawiam bo szkoda czasu ty zakuty mózgu z zabitej wsi
                    • Gość: ozi Re: do Ozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:52
                      hehe nadal potwierdzasz swoimi wypowiedziami ,że jesteś patologia....żałosna osóbko.
        • Gość: Ula Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:45
          Pani Magdo proszę coś więcej napisać na temat zespołu.
          Nie ukrywam że informacja o alkoholu mocno mnie zaniepokoiła. Zespół będzie
          grał w przyszłym roku na weselu u mojej córki. Jeżeli piją alkohol w czasie
          wykonywania swojej pracy jest to dla mnie niedopuszczalne i świadczy o
          kompletnym braku profesjonalizmu ze strony zespołu.
          Czy ktoś był również świadkiem picia alkoholu przez zespół w trakcie wesela? Nie
          ukrywam, że nie podpisałabym umowy z zespołem, gdyby informacje pojawiły się
          wcześniej i zostały potwierdziły przez inne osoby.
          • Gość: kelnerr Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 01:23
            nooo i nawet jedzą ,a czasami korzystają z toalety,jestem kelnerem i jestem na
            weselu co sobota i nie moge słuchać jak ludzie są oburzeni że zaspół pije
            alkohol,sami chleją całą noc ,a jak zespól napije się po jednym czy dwóch
            kieliszkach to brak profesjonalizmu,na kuchni też piją,młoda para też pije a nie
            wypada,ksiądz nawet pije ,ludzie opamiętajcie się hehehe,
            • Gość: Ula Kilka słów do kelnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:42
              Panie kelnerze przy tym sposobie myślenia , to nawet w tym zawodzie, kariery Pan
              nie zrobi. Ten żart i cynizm - trywialny i żałosny.
              I jeszcze jedno ,mam nadzieję że pod kelnerem, nie kryje się jeden
              z Panów z zespołu .Byłabym bardzo rozczarowana.
            • Gość: ania Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.09, 08:24
              zespół który sam się wychwala osobiśćie dla mnie tragedia wszystko z
              dyskietek na wiejskie wesela chłopskie odzywki nie polecam
              • Gość: wacek Re:do elkimidziałek IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.09, 08:59
                Ela nie rób smrodu nie chwal się bo nieładnie wiesz że to nieprawda
                jesteście słabiac a z wyglądu zespół na kusaki przebierańcy
          • Gość: obserwator Re: Pani Ulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:27
            Jest pewna różnica napić się dla humoru, a nadużywać alkoholu czy
            upijać się. Alkohol poprawia humory nie tylko gościom ale całej
            obsłudze weselnej bez wyjątku. Ponad to ja sobie nie wyobrażam żeby
            obsługa włącznie z kapelą nie wypiła zdrowia pary młodej (ot takie
            spostrzeżenie), pewnie będzie nie fajnie. A o oszczędności na
            zespole w postaci wódki weselnej jest śmieszna i od razu proponuje
            jeszcze nie dać im stolika z jedzeniem.

PS. Proponuje zrobić całkowicie przyjęcie weselne bez alkoholu,
            zobaczy pani jak to jest.

Współczuje B&W
            • Gość: Ula Re: Odpowiedź dla obserwatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 23:13
              Proszę Pana (mam nadzieję , że jest Pan członkiem zespołu) myli Pan pojęcia. Czy
              Pan w pracy pije ?- Ja nie. A przecież jeżeli zespół nie gra charytatywnie , a
              otrzymuje za to wynagrodzenie to jak pan określi ten sposób działalności. Dla
              mnie jest to PRACA ( zresztą ciężka)
              Pan sobie nie wyobraża ,żeby obsługa weselna nie napiła się alkoholu, a dla mnie
              jest to niedopuszczalne ,aby piła
              I tu naprawdę nie chodzi o pieniądze , które zostaną wydane na alkohol, ale
              jakość Waszej usługi.Pozdrawiam i proszę wyciągnąć wnioski, bo to psuje
              wizerunek zespołu.
    • Gość: Karol Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 00:07
      Byłem na weselu u znajomego i zespół mnie nie zachwycił. Pierwsze
      piosenki były bardzo nowoczesne typu techno. dopiero później się
      poprawili. po godzinie 2 w nocy poszli do swojego stołu nie
      puszczając żadnej muzyczki( co zwykle puszczali) nie było ich około
      40-45 minut. goście się rozchodzili. dopiero pan młody poszedł i ich
      ruszył . pośpiewali trochę za stołami i znów zniknęli na 25-30
      minut. więcej nie mam zastrzezeń. tyle z mojego doświadczenia
      • Gość: kelner Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 01:53
        a kiedy tak było i w którym lokalu?
        • Gość: Ania Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 09:13
          Że piją to jeszcze nie grzech ale to nie muzycy tylko zwykli
          wyrobnicy naprawdę słabizna i miernota nie ma czym się zachwycić.
    • Gość: bogdan Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.09, 08:23
      To te czerstwiaki jeszcze coś grają bo nikt o nich nie słyszał już
      bardzo dawno to chyba tylko gdieś na zabitej dechami wsi nie polecam
      masz rację opie...cze.
    • elkamidzialek Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam 18.08.09, 11:18
      Byłam na weselu gdzie grał zespół Bleck & White 15.08.2009r. w Wielogórze i jestem pod wielkim wrażeniem!!! Panowie,graliście PIĘKNIE... A wokalistka PEŁEN PROFESJONALIZM...Polecam gorąco ten zespół!!!...Ela
    • Gość: do pani Uli Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 01:37
      Wspólczuję pani mężowi...........choć mam nadzieje ,że coś mu wolno...heh
      • Gość: Ula Re: Zespół Black & White - " Gość' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 22:28
        Kolego dla mnie jesteś " gościem" , ale tylko w cudzysłowie. Mój mąż
        poczęstuje zespół alkoholem , ale o 6 rano po weselu. Otrzymają również
        w formie premii do domu. Jeżeli członkom zespołu to nie odpowiada, nie
        pozostaje nic innego jak rozwiązać umowę.
    • Gość: paulina Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 08:13
      nie tłumacz się ty chłopku bo i tak jesteś słaby do kapelusza
      załóż gumofilce i widły do ręki a nie gitarę ty nie śpiewasz tylko
      piejesz mendoi nierób sobie reklamy, bo i tak nadajęcie się tylko na
      wieś,nie polecam nie zajmuj się plotkami;; ty stara babo.;;
      • Gość: znajomy znajomego Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 04:00
        na wieś? grali u ciebie to znaczy ze ty też jesteś wsiurą heheh a może na weselu
        gdzie byłaś to po co bawiłaś się jeżeli ty umiesz się bawić może tylko kołem od
        taczek............hehehe.
        a wiedz ,że szum wokół zespołu robi im tylko reklame.
        • Gość: jurrand Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 02.09.09, 06:59
          widać ,że ten chłop z zespołu nie może przeżyc prawdy mowa o zakutym
          łbie wojtku coraz bardziej głupszym ,któremu grunt pali się pod
          nogami .któryb sam wypisuje brednie z neoplusa i myśli że nikt o tym
          nie wie i szczeka jak pies, myśli pajc że zrobi sobie debil reklamę
          żałosny człowieku prymitywny chałturniku nie muzyku ,żałośniku.
    • Gość: d Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.09, 22:46
      Szczerze polecam, zespół super.Bawiłem się z nimi kilka razy i
      naprawdę fajnie graja:D
      • Gość: klient Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:52
        Powiem tyle, zespół świetny chcecie to wierzcie nie chcecie to nie
        wierzcie.Polecam.Klient.
        • Gość: wojtek z zespolu Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:57
          ludzie na to forum zagladam raz na pół roku !!! ale w wiekszosci to czuby tu
          pisza!!! nie obrarzajac normalnych ludzi!nie wypowiadam sie na te chore posty!!!
          szkoda słów! skoro taka wiocha z nas to dlaczego brak u nas wolnych terminów na
          2010 rok.pisza ci debile którym zabieramy prace(konkurencja) ,sami nie maja to
          dupe obrabiaja.zadzwoncie i sami sprawdzicie!!! u nas wolny tylko 2011 i to to
          juz niedługo tez sie zmieni!!!cos to o nas swiadczy co!!!...........
          • Gość: Ola Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.09, 22:39
            mam wesele w 2011r i zarezerowalam ten zespół naprawde świetnie
            graja. jezeli ktos uwaza ze ten zespol jest do bani to najwidoczniej
            ludzie sloń wam na ucho nadepnoł i to porzadnie, sa
            profesjonalistami, skoro jestescie wszyscy tacy mardzy to jestem
            ciekawa czy zagradzie badz zaspiewacie tak dobrze jak oni. Bardzo
            polecam zespół jest naprawde świetny.

P.S z tym alkoholem tez przesadzacie nikt wpracy nie upija sie by
            nie miec sily bawic gosci. przemyslcie to co macie zamiar napisac!
            pozdrawiam
            • Gość: gufi Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.09, 09:04
              ty stara ruro jesteś członkiem z zespołu masz wesele w 2011 ale w
              dupie nie tłumacz się i nie rób sobie reklamy bo jeszcze ci daleko
              do dobrego grania same dyskietki zero umiejętnośći i wiejskie
              kapelusze i tłumaczenie się głupiego wielce lidera Wojtka który sam
              się wybiela a innym zespołom obrabia dupę i tak ta menda gó... ma
              nie polecam jedna wielka kupa naprawdę i samochwała nic pozatym
              wieśniak iczereśniak ,któremu pali się grunt pod nogami.
              • Gość: Ola Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 16:58
                to co piszesz swiadczy tylko o braku kultury, skad mozesz wiedziec
                ze jestes z zespolu jak nie jestem pozatym ja mam orkiestre ktorej
                liderem jest Jurand a po drugie sa dwa zespoly o takiej samej
                nazwie i moj zespol nie spiewa w zadnych kapeluszach , zastanow sie
                czlowieku w ogole co ty w ogole piszesz i o jakim zespole
                • Gość: gufi Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.09, 17:35
                  kultury to ty mnie nieucz i nie udawaj głupa sam się przyznajesz, że
                  jestś z zespołu i nie oszukuj że jesteś z innego ;bo piszesz
                  dokładnie na koncie swojego zespołu ,nie pal głupa ty tempy zakuty
                  łbie i nie ukrywaj się jako Ola mendo,
                  • Gość: ola Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 17:55
                    nikogo nie oszukuje to raz a dwa a moze ty jestes z zespolu i
                    robisz sobie reklame a na innych zganiasz taki jestes pyskaty do
                    kobiety ciekawe jak bys z facetem gadal wielki w gebie maly do
                    roboty. idjota z ciebie totalny poprostu az szkoda dyskutowac z
                    toba, wiec wiesz w co chcesz i badz taki pyskaty wielka dupą
                    wszedzie wejdziesz ale wielką mordą nigdzie...
                    • Gość: misia Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 12:34
                      Bardo dobry zespół pełen profesjonalizm, widziałam płytę z tym zespołem zespól
                      bardzo dobrze się prezentował świetnie bawił gości na sali jak i za stołami.
                      Mieli świetne ubrania stylizowane na „alpacino” repertuar dla wszystkich gości
                      zarówno starszych jak i młodszych, bardzo dobre wokale świetna wokalistka no i
                      wokal męski wspaniały co się rzadko zdarza. Płyta którą oglądałam była
                      rewelacyjna, aż zadziwiło mnie, że na radomskim rynku muzycznym jest tak dobry i
                      profesjonalny zespół dlatego bardzo i szczerze wszystkim POLECAM!!! ten zespół i
                      życzę miłej i udanej zabawy, oby jak najwięcej takich zespołów w mieście
                      pracowitych i w pełni profesjonalnych!!!! Od dziś FANKA zespołu MISIA
          • Gość: Paola Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 11:26
            Panie Wojtku. Nie dziwie sie że brak cierpliwości, bo czytając posty
            słabo sie robi. Ale obowiązuje coś takiego jak "KLIENT NASZ PAN" i
            mimo "zrozumianej" złości powinien Pan powstrzymać sie od takich
            kometarzy. A z tymi terminami to nie dokońca prawda.
            Osbiście polecam, słyszałam dużo pozytywnych opini.
            Pozdrawiam
            • Gość: krystyna Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 01.09.10, 14:03
              A ja nie polecam ,całkowicie z pełną odpowiedzialnośćią.
              • Gość: patrycja Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.tronic.pl 09.02.11, 19:33
                Witam,
                polecam bardzo gorąco zespół Bleck & White zabawa rewelacyjna, orkiestra świetnie bawi gości, wszystko można wcześniej ustalić (wiele osób dzwoniło już do mnie po numer telefonu do nich). Orkiestra bawiła moich gości dnia 18.07.2009roku lepszej nigdy nie słyszałam. POLECAM 100% zadowolenie!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Marianna Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.11, 20:54
                  Chyba nie wiesz co mówisz,totalna lipa ,chyba jesteś z zespołu nie rób sobie reklamy WOJTKU bo i tak nic z tego nie będzie tylko głęboka wieś już nie wiesz co zrobić założ kapelusz i popiej
            • Gość: Ania Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.ronus.pl 06.07.11, 13:32
              Nie będę reklamować tu naszego zespołu muzycznego! Cieszę się, że to nie o nas chodzi! apropo negatywnych opinii, oczywiście. Istotnie próby mamy w GOK w Kostomłotach (Środa Śl.), jednak różnica w jakości wykonywanych cover's może być istotna...a i jeszcze jedno, chyba najważniejsze, nasz zespół, nazywa się - BLACK AND WHITE, a nie black & white. A tak między nami, pierwszą rzeczą, o której informujemy przyszłych klientów jest fakt, że zespół prosi o nie podawanie alkoholu na nasz stół. To jest nasza praca, bardzo ciężka i niekiedy trwająca od 10.00 do 6.00 dnia następnego :)) POZDRAWIAM i Zapraszamy na nasza stronę www.muzyczneimprezy.pl
              • Gość: ania Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 15:20
                Witam
                Osobiści nie polecam zespołu z Radomia Black & White. Grali u mnie na weselu i nie byłam zadowolona. O piciu alkoholu nie wspomnę bo szkoda gadać w jakim stanie Państwo wyszło z wesela, a przecież byli w pracy.Picie alkoholu. A Pani śpiewająca uważała się za nie wiem co a głos jej skrzeczał, nie wiem chora czy brak nie ważne. Tragedia. Śpiewanie nie najlepsze. Wszyscy zachwalali a się zawiedliśmy. Zresztą nie tylko my ale i nasi znajomi. Nie polecam.
          • Gość: black&white,wojtek Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: 178.56.110.* 02.01.11, 10:13
            Dla zainteresowanych zespolem informuje ze zostaly tylko 4 wolne terminy w 2011 r. sloma z butow bardzo dobrze sie jednak sprzedaje.........pozdrawiam .wojtek.tel603802856.
    • Gość: Tomek Re: Zespół Black & White - Kostomłoty Nie Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 13:19
      Byłem uczestnikiem wesela u mojego kuzyna , to nawet nie była "wieś"
      klawisz pijany o 24:00 , próba ratowania twarzy zespołu również marna
      jak śpiew wokalistki, oczywiście na koniec imprezy kłótnia z członkami
      zespołu. NIE POLECAM
      • naddolna Re: Zespół Black & White - Kostomłoty Nie Polecam 15.04.10, 22:59
        Tomku, podaj konkrety kiedy byłeś na tym weselu i gdzie? ja bawiłam się na
        weselu gdzie grali i jestem w szoku widząc co napisałeś bo u nas było
        REWELACYJNIE :) !!!
        • Gość: AGNIESZKA uważajcie co mówicie! o który zespół chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:00
          ZWRACAM WSZYSTKIM UWAGĘ NA TYM FORUM, ŻE NA TERENIE POLSKI ISTNIEJĄ
          MINIMUM DWA (BO O TYM MI BYNAJMNIEJ WIADOMO ŻE MINIMUM DWA) ZESPOŁY
          BLACK AND WHITE Z KOSTOMŁOT (JEDEN Z KOSTOMŁOTÓW NA TERENIE DOLNEGO
          ŚLĄSKA GMINA ŚRODA ŚLĄSKA, A DRUGI Z INNEGO REGIONU POLSKI, RÓWNIEŻ
          Z KOSTOMŁOT)
          JAKO MANAGER I WOKALISTKA ZESPOŁU BLACK AND WHITE MOGE ZAPEWNIEC
          WSZYSTKICH, ŻE ZESPÓŁ NIGDY NIE SPOŻYWA NA WESELACH ALKOHOLU, NIGDY
          TAKIEJ SYTUACJI JAK W TYTULE NIE BYŁO, NA WOKALE CZY TO DAMSKI CZY
          MĘSKIE NIGDY TEŻ NIKT NIE NARZEKAŁ!
          DOSKONALE O TYM WIEDZĄ KLIENCI U KTÓRYCH WYKONALIŚMY OBSŁUGĘ
          MUZYCZNĄ WESELA LUB INNYCH IMPREZ ROZRYWKOWYCH!

PROSZĘ W TEMACIE UŚCIŚLIĆ O KTÓRY ZESPÓŁ BLACK AND WHITE CHODZI, W
          PRZECIWNYM RAZIE SPRAWĘ ZGŁOSZE DO ADMINISTRATORA!

A W CELU KONFRONTACJI ZAPRASZAM NA STRONĘ ZESPOŁU BLACK AND WHITE Z
          KOSTOMŁOT W GMINIE ŚREDZKIEJ
          www.supermuzycy.pl.tl
    • Gość: kasia Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.10, 10:54
      nadolna ty stara ruro nie tłumacz się bo jesteś z zespołu Tomek ma
      rację popieram tragedia i żenada wiejskie chłopki nie polecam
      • Gość: adam Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 22:05
        tomek to schlał ryja i nie wiedział gdzie wyjście jest, pamiętam jak się
        zataczał , to co on może powiedzieć o zespole , ale było czadowo nie tomek
        daliśmy w piec...a zespół ..jak zespół ,dobrze nie pamiętam...
    • Gość: mac Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 23:07
      Byłam na 2 weselach gdzie grał ten zespół i uważam, że jest naprawdę super, polecam.
      • Gość: iza.moskwa Re: Zespół Black & White - uczciwie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:52
        z czystym sumieniem polecam zespół BLACK & WHITE. Grali na naszym
        weselu 21.listopada.2009r na ul. Gębarzewskiej. Naprawdę nie mogę im
        niczego zarzucić. Spisali się na medal. Nie miałam wielkiego wyboru
        jeżeli chodzi o zespól muzyczny, bo wesele zaplanowaliśmy sobie
        niemalże w ostatniej chwili. Miałam wiele obaw na początku... ale
        już przy pierwszym kawałku pokazali klasę. Jeżeli chodzi o
        alkohol... nie zaobserwowałam żeby go pili a już na pewno nie
        nadużywali. TO OPINIA Z MOJEGO WESELA. NIE WIEM CO ROBIĄ NA
        INNYCH...
        Nasi goście /120 osób/ również byli bardzo zadowoleni... nooo był
        jeden wujek ... hihi któremu nie do końca coś pasowało, ale niestety
        to już taki typ człowieka, któremu nigdy nic nie odpowiada :) czyli
        119 członków wesela nie narzekało.
        NAPRAWDĘ CIESZĘ SIĘ, ŻE NA NICH TRAFILIŚMY :)
        POZDRAWIAMY
        IZA I PAWEŁ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka