Gość: magda IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 00:41 szukam dobrego ginekologa w Radomiu, dziewczyny kogo polecacie? Wolałabym kobietę ginekologa, kiedyś chodziłama do dr Golki, czy są tu może też jakieś jej pacjentki? Kobiety do kogo przeszłyście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: dobry ginekolog radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 09:03 jest już taki post na forum, znajdź go i będziesz mogła poczytać sobie opinie na temat radomskich ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.mara Re: dobry ginekolog radom 26.09.07, 10:22 Ło matko. A postów na forum typu "Szukam zespołu" albo "namiary na kamerzyste" też jest sporo i mimo to, co chwila pojawiają się nowe i nikogo to nie dziwi. Wracając do tematu, to polecam Ci dr Kielskiego, przyjmuje na ul Suchej. Ja nie pójde juz do zadnego innego!!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:24 A ja Ci polecę dr Krzyszkowską, przyjmuje na Focha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana Re: dobry ginekolog radom IP: 82.139.50.* 27.09.07, 12:04 kategorycznie odradzam dr Ananicza ze szpitala na Józefowie (przyjmuje na Królowej Jadwigi)- zdziera z pacjentek ile może, a nie poświęca im wystarczająco dużo czasu- ja poszłam do niego tylko raz i zrezygnowałam- zrobił mi super szybkie badanie i nawet nie zauważył nawet że coś jest nie tak- ale co się dziwić- kto by się jarnął w trakcie 3- minutowej wizyty...a pieniążki trzeba zarabiać... Do kitu jest też dr Penza, który przyjmuje na Żeromskiego. Ja chodzę do dr Jóźwiaka- jestem zadowolona jak na razie- przynajmniej nie spławia mnie z gabinetu po paru minutach... Odpowiedz Link Zgłoś