Gość: GOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 17:26 BARDZO PROSZE O OPINIE O SALI W KOWALI:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: SALA W KOWALI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 10:10 hej, moze nie będę zbyt obiektywna, bo sama zamówiłam tę salę na wesele w 2009roku, ale mnie baaardzo się ona podoba. Dla mnie najważniejsze jest że wystrój sal jest ladny, sala do tańczenia duża, cena za wynajęcie przystepna- ogólnie wszystko dla mnie ok(jak narazie:) ale w Kowali z tego co wiem to są dwie sale- ja piszę o Kowali 80- przy piekarni. Pozdrawiam i bez wahania polecam tę salę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: SALA W KOWALI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:39 Sala bardzo ładna oglądałam ja jak szukałam dla siebie , jedyne co mi się nie podobało to mały parking no i ogólnie otoczenie żadnej zieleni, łazienki i pokój dla pary młodej bezposrednio przy sali tanecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajek Re: SALA W KOWALI IP: *.tkdami.net 13.11.07, 18:03 Akustyka na tej sali jest beznadziejna, chyba najgorsza na jakiej grałem. Odpowiedz Link Zgłoś