tomus2221 12.11.07, 21:30 Mam nadzieje,że służby są już czujne:)I mogliby tej zimy sypać czymś innym niż brudnym piachem,który nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teta1985 Re: ***śnieżek sypie*** 12.11.07, 22:43 Mnie niepokoi to, że zima już stoi w progu a remont Żeromskiego i Słowackiego jeszcze trwa. To właśnie teraz, kiedy są układane chodniki jest największy pośpiech. Prace te powinno się to robić starannie, dokładnie a jak ma tak być skoro z jednej strony szef pogania a z drugiej w marznącym błocie się ciężko pracuje, więc pewnie fuszerka będzie jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: ***śnieżek sypie*** 12.11.07, 23:06 Ano właśnie tak to jest,jak się o tej porze roku robi remonty,a można inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.11.07, 22:33 A u mnie - ani trochę. :( I tym sposobem, nie mam nawet porządnego alibi na przebyte ostatnio dwie chrypki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: ***śnieżek sypie*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 23:09 Szkoda że już nie pada. Na południu kraju już lepią bałwany. Odpowiedz Link Zgłoś