Gość: Edzia IP: *.tkdami.net 09.12.07, 18:16 Witam.Mam pytanko-był ktoś tam na weselu bądź organizuje tam swoje wesele?Prosze o opinię na temat tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Sala weselna Goliat (Rodeo) IP: *.tkdami.net 09.12.07, 22:23 Jeśli chodzi o Ci o salę w Kozłowie to właśnie ją zarezerwowałam na 2009 rok. Sala mi się bardzo podoba i właścicielka zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Rozmawiałam ze znajomą panią kucharką i mówiła, że organizowała tam duzo wesel i szczerze poleca tę salę. Takie same odczucia mieli panowie z dwóch różnych zepołów weselnych. Oglądałam też kasetę z wesela w tej sali i naprawdę wszystko ładnie wyglądało. Tyle mogę Ci o tej sali powiedzieć. Ja mam nadzieję,że dokonaliśmy dobrego wyboru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Sala weselna Goliat (Rodeo) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:18 Dzięki Aniu,ale chodzi mi o salę Goliat na Warszawskiej w Radomiu.Być moze sama zorganizuję tam swoje wesele ale chciałabym zebrać kilka opinii od innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak Re: Sala weselna Goliat (Rodeo) IP: *.net-serwis.pl 10.12.07, 19:42 byłam jako gosć w goliacie - ogólnie kicha.;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sala weselna Goliat (Rodeo) IP: 193.111.144.* 11.12.07, 08:21 Jeżeli jedzenie na weselach jest takie same, jak np. na Sylwestrze lub Andrzejkach, to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Sala weselna Goliat (Rodeo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 11:58 Ja też Kozłowa nie polecam. Właścicelka też nie bardzo. Raczej cwaniakowata. Odpowiedz Link Zgłoś