z_golebiowa 14.12.07, 22:09 Hmmm www.radom.pl/_portal/news/1197618453476235159ac08/ED%3A_Zapis_czatu_z_Prezydentem_Andrzejem_Kosztowniakiem.html Panie Prezydencie, słowo "poprzez" pisze sie łącznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biba Re: Prezydent a ortografia IP: *.rad.vectranet.pl 14.12.07, 23:26 slyszszales czy czytales,ko napisal to co prezydent powiedzial echo dnia ,badz prawdziwy i nie czepiaj sie prezydenta ,,,po prostu tlumok jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_golebiowa Re: Prezydent a ortografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 22:40 Sam jestes tlumok... delikatnie mowiac. Wyraźne masz napisane "Zapis czatu z prezydentem Radomia Andrzejem Kosztowniakiem w redakcji ED" Jesli nie wiesz, co to chat (czyt. czat).... No chyba ze nasz prezio jedynie dyktowal odpowiedzi, a ktos "yntelygentnieyszy" wklepywal do kompa.... To tez o nim zle swiadczy, zeby kompa obslugiwac nie potrafil.... To by wyjasnialo, czemu nie odpisuje na maile mieszkancow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: z_golebiowa a inteligencja... IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 07:44 A czy ktoś mi może dopowie jak tam w szkole podstawowej uczył się nasz prezydent a szczególnie jakie uzyskiwał wyniki w nauce języka polskiego?Ja wiem ale może nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: z_golebiowa a inteligencja... IP: *.100.udn.pl 15.12.07, 11:14 Żal ci dupe ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: z_golebiowa a inteligencja... IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 12:32 Tak masz rację żal mi dupę ściska że społeczeństwo naszego miasta jest tak naiwne i nie określę tego bardziej wulgarnie.A mogliśmy tyle skorzystać i nie zmarnować wielu szans przez cztery lata Odpowiedz Link Zgłoś