Gość: b-ania Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.internet.radom.pl 02.01.08, 17:47 A tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew 02.01.08, 18:00 po co ten temat...........juz po Sylwestrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapobiegliwy Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.tkdami.net 02.01.08, 19:50 No po to właśnie jest to forum żebyśmy się ostrzegali przed takimi "organizatorami impreż" jakich Ty reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.tkdami.net 04.01.08, 08:46 Byliśmy tam i było świetnie. Na sale cygańską przyhodzili z innych bo grał śiwetny zespół cygański z Radomia ,nieh sie Donwasyl schowa. Jedna kelnerka ruszala sie jak mucha wsmole i ktoś mógł czekać może na gorące danie czy kawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia41 Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 00:55 Pytam, ponieważ w tym roku wyjatkowo z przyczyn obiektywnych nie mogliśmy tam być. A Tobie życzę lepszego samopoczucia w nowym roku, bo wszystko wskazuje na to, że jak na razie to do b-ani. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.chello.pl 02.01.08, 19:38 Hej Czułem się jak na wielkim weselu. 1200 osób-trochę dużo. Ale jak się było swoją paczką, to można było się pobawić. Jedzenie kiepskie, podawane zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.pse.pl 03.01.08, 09:48 1200 osób, ale do tańczenia było 4 sale: góralska, cygańska, europejska i dance na każdej sali było odpowiednio osób. Na mojej (góralskiej) ok 70 Nie poszedłem tam na wyżerkę wiec nie oceniam dań część mogła być juz chłodna ale kto to czyje po wypiciu ok 0,7 l na glowe ;o) Ogolenie bawiliśmy Sie z żonką świetnie, choć miało być ognisko o północy dla Sali góralskiej, ale po pytaniu, jakie zadałem szefowej znikła i już jej nie widziałem do rana. Żeberka tez były mało mięsne, ale dziewczyny przynosiły danie drugi raz. Było parę niedociągnięć ale cena tez nie była zbyt wysoka w porównaniu z innymi balami sylwestrowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 10:42 ja tez sie tam bawilem ale wydaje mi sie że maxymalnie było 800os. a nie 1200!!ale ogólnie to pierwszy raz bawilem sie na takim sylwestrze te 4 sale taneczne to strzał w 10!pozdrawiam uczestników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.pse.pl 03.01.08, 11:38 No własnie - góra 800 osób nie przesadziles cyganeria.pl/imprezy.php Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 11:44 suprowo. nie wiedziałem ze w Radomu jest taki fajowy cygański zespól. Podobno grają tez na weselach czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:10 Byłam tam kiedyś ale pobierali opłaty za toalety, jedzenie było zimne a nakrycia brudne. Może teraz jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Meli.. Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:12 Mela chyba byłaś na melinie ..:)bo jestem co rok i ngdy takiej sytuacji nie było...może to Jubilatka była albo coś w tym stylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.tkdami.net 09.01.08, 07:54 Wydaje mi sie Melu, że "zalałąś pałkę" i przyjaciele posadzili Cię przy grillu w parku,żebyś doszła do siebie. Z tego powodu żarcie mogło ci wystygnąć a na naczynie narobić fruwająca papuga zimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: 62.77.183.* 09.01.08, 09:55 Srednio, pierwsza porazka to awaria toalety przy sali europejskiej, smrod w korytarzu ze glowe ukrecalo i trzeba bylo przebijac sie przez dwie sale kicajacych przy disco polo do lazienki, przy ktorej w dodatku byla palarnia (kolejna strefa smrodu). Jedzenie mocno przecietne, a napoje do stolikow przestano podawac po pierwszej. Za malo kelnerow. Z informacji podanej nam przez obsluge bylo to 30 osob na 1200 uczestnikow. Zdecydowanie za duzo ludzi i to chyba przeroslo organizatorow. Na niektorych salach ludzie byli poupychani przy stolikach jak sledzie. Akurat w naszej sali orkiestra grala calkiem niezle i dosyc uniwersalnie ale wspolczuje ludziom z innych sal ktorzy nie trawia disco polo. Plus to calkiem udany pokaz sztucznych ognii. Ale nie bylo zadnego oficjalnego odliczania o polnocy wiec bez zegarka ciezko bylo trafic we wlasciwy moment ze strzalem z szampana. Reasumujac, bawilem sie niezle ale raczej dzieki zgranej paczce a nie samemu miejscu i raczej sie tam juz nie wybiore, jak dla mnie impreza zbyt masowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec do.... "u" Re do uczestnika(ów) i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 16:46 " Jeszcze się taki nie narodził , który każdemu dogodził". Do " uczestnika" i nie tylko pierwsze Primo. Atrakcje w postaci smrodu i zapchanej Toalety "zawdzięczasz" Bardziej od Innych a mniej od siebie wymagających uczestników , a właściwie uczestniczek BALU , które w XXI wieku nie wiedzą , gdzie i jak wyrzuca się tampony , podpaski i inne AKCESORIA ( że miejscem i sposobem do tego wyznaczonym i przeznaczonym)) na pewno nie są muszle klozetowe. Chwała Organizatorowi za wezwanie natychmiastowe Pomocy Wodociągowo - kanalizacyjnej, która udrożniła , bo w przeciwnym razie wszyscy musieli by korzystać z krzaków (jak to niestety mimo toalet na 2 piętrach) czynili bardziej wymagający i bywali w świecie uczestnicy. 2 Primo> Do Meli , chyba rzeczywiście opisywany przez Ciebie przypadek jest z innej epoki lub innego urwanego Filmu. Instytucja Babci Klozetowej zanikła już dawno temu a na pewno nie istnieje w Cyganerii ani tej w Skaryszewie ani tym bardziej na Pl. Jagielońskim ( zobaczcie kiedyś przypadkiem toaletę w " Cyganerii" w Radomiu , nie ma takowej ani Bristol , ani Mariott ani żaden inny 5 ***** hotel). trzecie primo> zimne dania.....??? podczas zabawy i tanców też nam wystygło poprosiliśmy o podgrzanie i podanie po tańcach i nie było problemu. A ogólnie większość z tego co słyszałem była zadowolona i to prawda ,ze strzał w "10" Gospodarzy z różnymi Klimatami i nastrojami muzycznymi.Bo to była gwarancja ,że każdy mógł odnależć dla siebie zgodnie z upodobaniem , gustem muz. i wymaganiami coś w danym momencie i nastroju. I rzadko słyszana muzyka światowa-dancingowa ( na wysokim poziomie) i disco-polo i prawda ,że na poziomie muzykę Cygańską (w ładnych strojach tańczące młode Cygańskie Dziewczyny z zespołu) i D.J-a z Młodą utalentowaną piosenkarką w ducie w sali góralskiej. Do tego świetny pokaz fajerwerków. Jak za konkurencyjną i niezbyt wygórowaną cenę to aż nadto atrakcji. W przyszłym roku też się wybieram i w większym Gronie. A rezerwację robimy już latem , bo niektórzy Znajomi mimo chęci nie mogli być obecni , bo już w końcu października nie było wolnych miejsc.. Ogólna ocena 5- (minusik malutki) pozdrawiam wszystkich i udanego roku tak jak ja udany miałem z Gronem Przyjaciół Bal Sylwestrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś;) Re: Re do uczestnika(ów) i nie tylko IP: *.24.radom.pilicka.pl 10.02.08, 18:44 Instytucja > Babci Klozetowej zanikła już dawno temu a na pewno nie istnieje w > Cyganerii ani tej w Skaryszewie ani tym bardziej na Pl. > Jagielońskim ( zobaczcie kiedyś przypadkiem toaletę w " Cyganerii" > w Radomiu , nie ma takowej ani Bristol , ani Mariott ani żaden inny > 5 ***** hotel) oj to chyba niewszędzie byłeś bo w Leśnym Dworze taka Babcia Klozetowa jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Re do uczestnika(ów) i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 01:43 Jako uczestnik imprezy mówię, że było do bani!! I byłem tam ostatni raz. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalcy Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 21:21 Poprzedni SYLWEK to jest z 2006 na 2007 w CYGANKU-SKARYSZEWSKIM był lepiej zorganizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew IP: *.cable.ubr04.hawk.blueyonder.co.uk 10.02.08, 16:58 byłem tam dla Leny K ze Skaryszewa ale jej nie widziałem. Ogólnie było bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
obsluga2017 Re: Sylwester w Cyganerii Skaryszew 02.01.17, 20:01 Przestrzegam wszystkich co chcieliby pracować w Cyganerii w Skaryszewie. Zaprosić ok. 1200 osób to umieli, kasę wzięli, ale zapłacić obsłudze umówione pieniądze to już nie.Umawiają się na stawkę a jak przyszło do wypłaty to sobie obliczali z jakiejś stawki godzinowej, o której mowy nie było. Przestrzegam przed takim pracodawcą. Pracy bardzo dużo a wypłata to taka jak się im podoba. P.S. Jak nie chcecie być głodni, to lepiej weżcie sobie kanaki, bo jeden posiłek na tyle godzin to chyba za mało. Odpowiedz Link Zgłoś