Dodaj do ulubionych

salon fryzjerski Awangarda

IP: *.radom.pilicka.pl 13.02.08, 21:42
co sądzicie o salonie fryzjerskim AWANGARDA na ul.Gagarina w
Radomiu? mam zamiar czesac sie tam do ślubu,czy mozecie polecic
jakąś dobrą fryzjerkę stamtąd? bardzo prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.pilicka.pl 27.02.08, 17:15
      ja tez bardzo chetnie sie czegos dowiem na temat tego salonu
      • Gość: suzi Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 19:52
        uwazam ze najlepsza jest wlascicielka, czy tam zona wlasciciela, tam sa takie dwie siostry a przynajmniej swego czasu byly, podobne do siebie, ladnie czesza, obcinaja, tyle ze strasznie drogo tam jest, ja za uczesanie studniowkowe placilam 80zl ale to bylo 3 lata temu, moze pracownice sie pozmienialy..
    • Gość: Anulka Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.tkdami.net 27.02.08, 22:21
      W Awangardzie sprawdzona jest Marta - właścicielka. Ja w wakacje brałam
      ślub(czesała mnie Marta) i płaciłam 80zl z ozdobami. Fryzura rewelacja, trzymała
      sie do poniedziałku( a na weselu naprawde szalałam). Każdy na ślubie i weselu
      był zachwycony. Ta fryzjerka ma naprawdę coś takiego,ze potrafi super dopasować.
      I nawet nie musiałam być na próbnym uczesaniu. Wiem, że w poprzednich latach
      była na Targach ślubnych, nie wiem jak w tym roku, ale jeżeli będzie to warto
      podejść i obejrzeć album i wstępnie porozmawiać.
    • Gość: miti Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.pilicka.pl 28.02.08, 18:44
      a co sądzicie o fryzjerce Marlenie?to ta z czarnymi włosami i w
      okularach
      • Gość: agentos kabanos Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:44
        w miare spoks choc troche mi grzywke pohabrowała
        • Gość: de Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:24
          tylko szkoda ze jak mnie czesno na studniówkę w awangardzie
          to ......
          kiedy przyszedł w trakcie mycia moich wlosów pan .. fryzjerka
          stwierdziła ,że musi go obciąc bo facet napewno na jakąs imprezę
          idzie...( przypomne ,że ja tez szłam i miałam na określoną godzinę
          umówioną kosmetyczkę), oczywiście to bylo równozanczne z tym ,że
          moje czesanie bedzie opóznione i nastepnej klientki tez. No ale
          wreszcie wlosy umyte i juz siadam na fotel, wybija godzina 17
          i wchodzi nastepna klientka. pani fryzjerka oddaje mnie w rece
          uczennicy i zajmuje sie nastepna klientka .....
          oczywiscie moglam poprostu wstac i wyjsc ale zostalam i
          niepotrzebnie bo efekt byl beznadziejny . skutecznie mnie dziewczyny
          odstraszyly swoim zachowaniem w stosunku do klienta i
          umiejętnosciami. wybór duzy na rynku ale o kazdego klienta trzeba
          dbac, a traktwanie z góry i olewanie w dzisiejszych czasach juz jest
          nie na miejscu.pozdrawiam
          • Gość: www Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.22.radom.pilicka.pl 18.03.08, 12:40
            fryzury trzymaja sie ale głowa jak hełm .nic nie naturalne.
            • Gość: Anulka Re: salon fryzjerski Awangarda IP: 82.139.42.* 07.04.08, 11:05
              Chyba troszkę przesadzasz, ja zawsze jestem zadowolona.
          • Gość: s Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 11:26
            ??/////
            • Gość: ilonama Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 09:24
              Ja czesałam się dwa razy teraz na swój ślub też się zapisałam,
              zapisana jestem też w Kleopatrze ale zrezygnuję bo tu mam sprawdzoną
              Panią Martę i nie boję się. MAkijaż robię w Emilii za to a Wy gdzie
              polecacie?
              • Gość: wkurzona Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:39
                ooooo ja stanowczo nie polecam Avangardy w Radomiu, szczególnie Pani właścicielki i Pani Madzi. Byłam umówiona na godzine 15 na uczesanie, gdy przyszłam nikt mnie nawet nie zapytał co i jak, siedziałam przez 40 minut na kanapie i nawet nikt nie zwrócił na mnie uwagi, myśleli, ze co? Przyszłam sobie popatrzeć w sobotnie popołudnie jak się zużywa lakier do włosów? Kiedy w końcu zwróciłam uwagę że byłam zapisana na 15.00 łaskawie się mną zajęły. Czesała mnie Pani właścicielka, zrobiła mi oczywiście to co potrafiła najlepiej, z tego co się zoorientowałam po zdjęciach w salonie i mojej 40 minutowej obserwacji, czyli lakier, prostownica, lakier, prostownica... To nic, że mówiłam ze taka właśnie fryzura mnie nie interesuje, zrobiła jak zrobiła, modliłam się żeby szybciej skończyła bo byłam umówiona jeszcze na makijaż, fryzura poprawna, nic specjalnego. Zgarneła za 20 minut pracy 90 zl (!!!!) za tą fryzurę!!!! myślałam że padne tam na zawał, gdyby nie narzeczony który mnie wyciągnął za rękę chyba bym tak stała w szoku do następnego dnia. Także Pań tych serdecznie nie polecam. Pozdrawiam!
                • ilonama Re: salon fryzjerski Awangarda 19.06.08, 11:59
                  ok ale czemu w takim razie tam się czesałaś na ślub w niesprawdzonym
                  salonie? pozatym Marta Drabczyk właśnie z takich fryzur słynie jak
                  lakier prostownica.
                  • Gość: wkurzona Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.lukman.pl 08.12.08, 14:52
                    o nie na swój ślub się tam nie czesałam,jeszcze mam trochę rozumu aby nie czesać
                    się w nieznajomych salonach, fryzura była na wesele znajomych. Uwierzcie mi,
                    gdyby to byl moj ślub nie wyszłabym tak "spokojnie" z tą fryzurą.
    • Gość: AAAAA Re: salon fryzjerski Awangarda IP: 82.139.42.* 23.06.08, 22:36
      Nie znalazl sie taki, którym by wszystkim dogodzil. dotyczy sie to Wkurzonej
      • niot Re: salon fryzjerski Awangarda 26.08.08, 12:55
        wicie coś na temat salonu fryzyjerskiego Amikos ul. Żeromskiego 84, czy tam
        ładnie czeszą na ślub?
    • Gość: NADIA Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 17:03
      WITAM.MOGE POLECIC MARTE-WLASCIELKA.BARDZO DOBRY FRYZJER.
      • Gość: ewelina Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.umcs.lublin.pl 26.11.08, 09:08
        wg ,mnie Pani Marta bardzo ładnie czesze i nie narzekam na ten salon
        • Gość: derr Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.09, 16:01
          a ja chcialam zapytac jak tam obcinaja z dluich na krotkie wlosy...?
          • Gość: kasia Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.09, 23:17
            Polecam wszystkim salon Avangarda-czesałam się tam chyba ze 20 razy
            i za kazdym razem wychodziłam zadowolona. Plecam oczywiście Martę i
            dorote sa mile, fachowe i profesjonalne. czesto tez farbuje wlosy i
            tez oczywiście jestem zadowolona. A jak juz ktos wspomnial nikomu
            sie nie dogodzi,. a skoro przyszla pani i czekala Pani 40 min na
            kanapie to chyba ma Pani jezyk i wystarczylo sie upomniec o swoja
            koloejka, prawda?! Jak juz wspomnialam salaon super godny polecenia.
            • Gość: to i owo Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.09, 21:29
              No cóż... ciekawy zbieg okoliczności z powyższą Nadią ;-0
              Rzadko spotykane imię, prawda? Ciekawe, czy ktoś próbuje tu bronić
              wlaścicielkę? Czy naprawdę odwiedza ten salon kobieta o imieniu
              Nadia? Bo tak też właśnie ma na imię córka właścicielki ;-), ktorą
              musiały nianczyć pracownice, a dokładnie spacerować z wózeczkiem
              przed salonem podczas pracy, a i nie rzadko po! A wystarczyło
              zatrudnić nianię.
              • Gość: to i owo Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.09, 21:35
                No i dziewczyny pracowały bez zarejestrowania przez długie
                miesiące.Za urlop też nie było zapłaty.
                Stażystki biegały do pobliskiego wieżowca (wynajętego mieszkania
                p.Marty) sprzątać i pilnować dziecka.Po prostu żenada!
                A jeśli chodzi o zdolności fryzjerskie właścicelki, to trzeba
                przyznać, że je ma.
        • Gość: gosc Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.net.zeork.com.pl 20.08.11, 16:46
          NIE POLECA!!! Czesałam się na wesele 5 lat temu i fryzura była taka sobie. Tylko lakier i prostownica. Byłam w sierpniu czesac sie na wesele i nic się nie zmieniło. Czesała mnie a raczej próbowała Marta. Nie ma zielonego pojęcia o uczesaniu krótkich włosów, nawet jak się pokaże zdjęcie (w moim przypadku trzeba było jej zrobic zdjęcia fryzury z każdej strony, bo mam krótkie włoski z długą grzywą symetryczną). Przyznała się, że nie potrafi mnie uczesac i może mi wymodelowac tylko włosy. I to ma byc fryzjerka!!! Żenada.Siedząc na fotelu zauważyłam, że wszystkie te fryzjerki czesały na jedno kopyto. Moja mama też tam się czesała, ma włosy długie i wyglądała jakby była nieuczesana. Siostra, która była starszą na ślubie była niezadowolona, bo fryzjerka nie widziała co jej zrobic z grzywką. Chciała ją ulizac i przez to miałaby bardziej okragłą buzię. Więcej do tego niby salonu nie pójdę. I nikomu nie polecam!!! Fryzjerka Marta nie potrafi czesac a na pewno nie poszłabym do niej na obcięcie. Jest beznadziejna.
      • Gość: ewa Re: salon fryzjerski Awangarda IP: 109.243.14.* 27.08.10, 18:31
        Polecam Pania Martę i oczywiście Dorotkę która czesze rewe3lacyjnie ma świetna
        rękę do włosów i wspaniałe wyczucie w doborze fryzur polecam ją w szczególności
    • Gość: y Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.infoplus.com.pl 01.09.09, 08:55
      polecam
      • Gość: to i owo Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.09, 23:05
        y, to już nie Nadia? ;0
        • Gość: Monika Re: salon fryzjerski Awangarda IP: 79.110.207.* 21.05.10, 10:11
          To i owo
          A może przedstaw się czyżbyś była tgą fryzjerką ta która próbuje
          dorównać Pani Marcie.........Tak wogóle to ciekawe skąd macie takie
          informację na temat życia prywatnego Pani Marty...a tak wogóle chyba
          nie powinno to was obchodzić widzę że niektórymżal du...pe ściska....
          Ja osobiście bardzo polecam ten salon czesze się tam i farbuje od
          2003 roku i jestem bardzo zadowolona z usług. Oczywiście za każdym
          razem robi to Pani Marta
          • Gość: alina Re: salon fryzjerski Awangarda IP: *.radom.vectranet.pl 05.11.10, 09:41
            pojecia tam o obcinaniu włosów nie maja,razem z ta cała Marta.Szybko i byle jak.Niedokladnie i zawsze do poprawy.Byłam tam trzy razy i na tym KONIEC
            • Gość: była klientka Re: salon fryzjerski Awangarda IP: 95.160.5.* 25.06.14, 21:57
              nie polecam nikomu czesania się w Avangardzie na jakieś większe okazje typu wesele itp, moje uczesanie to była totalna porażka, miałam łzy w oczach jak zeszłam z fotela, a cena jaką musiałam zapłacić powaliła mnie na kolana!!! moja przygoda z tym salonem właśnie się zakończyła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka