Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:46 Macie jakieś ubrania tej firmy???Bardzo mi się podobają ale nie lubię kupować ubrań bez przymierzania;/ a szkoda bo są naprawde super. A tak poza tym jak się wymawia nazwę tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amei Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:28 mam ten problem co Ty, niedawno trafiłam na tą firmę w necie i dowiedziałam sie, że niestety nie ma jej w Polsce, a ciuszki są miodzio! no szkoda, mi najbardziej zależałoby na spodniach tej firmy, ale bez przymierzenia nie kupię, zwłaszcza, że trochę kosztują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aemi Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:29 a wypowiada się "aberkrombi end ficz" Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: abercrombie&fitch 13.08.05, 14:35 co do firmy,to bardzo fajna,jeżeli nie są to podróbki (można poznać chociażby po cenie i zdjęciu ciucha;>.Trzeba uważnie czytać wymiary i sprawdzić czy pasują.Niestety na mnie tam prawie wszystko jest za małe z tego co na allegro sprzedają(bo bluzka o długości 40 cm mnie nie interesuje).Koszulki są sprzedawane z kolekcji 'kids' w większości przypadków.Podobnie było z kurtkami.Inaczej trudno uwierzyć,że rozmiar L to 62 cm w pasie w kurtkce;)))tak więc chyba jednak radzę poczekać,aż wejdą do Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: abercrombie&fitch 13.08.05, 14:47 Mam wrazenie, ze ta firma jest dostepna tylko w Stanach (o Kanadzie nie wiem, bo po centrach handlowych tam nie chodzilam, wole ogladac inne rzeczy jak tam jade) i wcale nie maja zamiaru podbijac rynkow europejskich. A rozmiary swetrow, bluzek, koszulek, bluz itd sa u nich naprawde male. Natomiast spodnie sa we wszelkich mozliwych rozmiarach i kazdy sobie cos wybierze. Poza tym, rzeczy te sa naprawde dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie.es Re: abercrombie&fitch IP: 212.182.62.* 14.08.05, 07:59 Ja uwielbiam ubrania tej firmy, są genialnie wykończone i świetnej jakości. Czekam na wejście A&F do Polski, a na razie kupuję na Allegro - ze świadomością że przepłacam...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani@ Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:44 A od kogo kupujesz?Podaj zaufanego sprzedawce?I mam pytanie: mam 171cm wzrostu, kupuje spodnie 28/34, jaki rozmiar w abercrombie spodni się zmieszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkat Re: abercrombie&fitch 16.08.05, 11:43 Witajcie. Użytkowniczki Abercrombie napiszcie prosze czy ich rozmiarówka np. spodnie do spania xs odpowiada naszemu xs???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seven7up Re: abercrombie&fitch 18.08.05, 21:39 Firma w Stanach bardzo często prowadzi wyprzedaże swoich produków. Można spotkać je potem na amerykańskim ebayu.Ceny są bardzo atrakcyjne. Jednak trzeba mocno uważać na rozmiary. Do Abercrombie należy również marka Hollister (chyba jako bardziej ekskluzywna). Bardzo luzackie, doskonale wykonane, typowo amerykańskie ciuchy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dafir Re: abercrombie&fitch 18.08.05, 21:43 Niedawno kupiłam sobie na Allegro dwa T-shirty tej firmy. Nie patrzyłam jednak na rozmiar, ale na podane wymiary. Jestem bardzo zadowolona i rozglądam się za kolejnymi ubraniami Abercrombie. Mimo, że też mam uprzedzenia do kupowania bez przymierzenia, to chyba zaryzykuję... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:50 A możesz sie podzielic szerzej wrażeniami i sprzedającym? Prosze!Nie chce kupic chłamu, a naprawde podobają mi się te ubrania na fotkach:- ) To te droższe koszulki w cenie 100zł, czy te za 35?Prosze, poradź! Odpowiedz Link Zgłoś
dafir Re: abercrombie&fitch 18.08.05, 22:07 Ja osobiście zaczęłam od tych koszulek po ok. 60 zł. Szukałam czegoś co mogłabym założyć do jeansów i wybór padł na te T-shirty. Obawiałam się na początku, że może po praniu kolor się będzie spierał albo boczne zszycia będą się przekręcać, ale nic takiego nie nastąpiło! Napis na jednej koszulce był lekko brokatowy i ten brokat po kilku praniach nadal się utrzymuje (oczywiście jest go mniej, bo po przy pierwszym założeniu miałam go wszędzie ;-) hehe). Sprzedających nie mogę Ci niestety polecić, bo już teraz nic nie mają. Ale z tego co się już zorientowałam (sama chcę znowu coś kupić, tym razem już coś droższego, bo myślę, że jakość będzie jeszcze lepsza) to super rzeczy ma "skrzypilla" - szukam u niej jeansów i jakiejś bluzy :-) Super ciuszki bywają też u "miria22m" - kiedyś miała świetną bluzę-kurtkę - niestety nie mój rozmiar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:14 DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:32 W tym sklepie w Sopocie mozna kupic ciuchy Abercrombie & Fitch: American Boutique (0-58) 550 71 72 81-765 Sopot, Jana III Sobieskiego 27 Odpowiedz Link Zgłoś
ulam6 Re: abercrombie&fitch 19.08.05, 14:00 a nie ma takiego sklepu w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b@rtek Re: abercrombie&fitch IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 20.08.05, 19:32 Mam kilka rzeczy tej firmy kupionych na allegro i ebayu. Denerwują trochę zdjęcia na oficjalnej stronie Abercrombie. W rzeczywistości ciuchy wyglądają bardziej "zwyczajnie". Większość jest w stylu vintage - used i są mocno "poniszczone"(fabrycznie) i jakby "wyblakłe" (dziewczyna kupiła jedwabną spódniczkę i była baardzo zdziwiona że nie błyszczy jak na zdjęciach:))) . Należy uważać na podróby. Jest ich sporo na bazarkach i aukcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: abercrombie&fitch 20.08.05, 20:03 mam, wlasnie kupilam kolejna rzecz (mam tu sklep AF). moim zdaniem jak na mlodziezowa firme sprzedajaca ten charakter ubran sa najatrakcyjniejsi.wydaje mi sie, ze ostatnio polepszyly sie ich fasony i kolory? kiedys nie lubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: abercrombie&fitch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:10 mam tam sklep?? czyli gdzie??;] Gość: lila napisala: W tym sklepie w Sopocie mozna kupic ciuchy Abercrombie & Fitch: American Boutique (0-58) 550 71 72 81-765 Sopot, Jana III Sobieskiego 27 ubrania tam sa oryginalne??? a jak ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: abercrombie&fitch 21.08.05, 17:51 Gość portalu: kira napisał(a): > mam tam sklep?? czyli gdzie??;] mialam na mysli USA, tu AF jest "wszedzie". Odpowiedz Link Zgłoś