Dodaj do ulubionych

VI LO Kochanowski matura 1979

IP: *.acn.pl 24.08.03, 23:33
Może byśmy się skrzyknęli i na piwo częściej niż raz na 10 lat (zloty
absolwentów) umówili ? Wiesiek Nowak, psycholog po UW ( z klasy Grześka
Wronki i Kaśki Szafraniec).

P.S. Czy znacie losy Doroty Roszkowskiej, matura w 1981 lub w 1982 ?
Kochałem się w niej potajemnie.

Krzysiu Cieślakowski (z mojej klasy) - Ty pewnie wiele wiesz ?
Obserwuj wątek
    • Gość: leo Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.ibles.waw.pl 03.09.03, 10:25
      witaj,
      a gdzie proponujesz, to piffo, bo wydaje mi się, że się obracasz w Warszawie, a
      ponieważ ja również, więc moglibyśmy pogadać o koleżankach w których się
      podkochiwaliśmy potajemnie (i nie tylko :))))

leo (leszek z IVb)
      • Gość: nowak Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 03.11.03, 08:01
        Gość portalu: leo napisał(a):

> witaj,
        > a gdzie proponujesz, to piffo, bo wydaje mi się, że się obracasz w
        Warszawie, a
        >
        > ponieważ ja również, więc moglibyśmy pogadać o koleżankach w których się
        > podkochiwaliśmy potajemnie (i nie tylko :))))
        >
        > leo (leszek z IVb)

Może być gdiekolwiek, mieszkam na Kabatach ale może być centrum a w ogóle
        lubię też jakieś podłe speluny.

W
        0-502-569-602
        • Gość: leo Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.ibles.waw.pl 05.11.03, 15:02
          No, nareszcie się odezwałeś :))
          W takim razie bądź moim przewodnikiem po tych i tamtych :)))
          Pozdrawiam i do zobaczenia
          leo
    • Gość: Bemi Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.acn.pl 08.09.03, 16:07
      Witajcie. Matura 1980 mat -fiz klasa prof Golki. Do wiadomosci Wieśka z klasy
      Gośki i na dodatek przewijałam sie przez wasz dom czesto, oj czesto jeszcze w
      podstawówce (stara dobra 28). to ja z Twoja siostra wywoływałam zdjecia
      blokując Wam łazienkę.napisz na priv.Attta@ gazeta.pl
      • Gość: ula Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 16:43
        Witajcie! Pozdrawiam-matura 85. Wiesiu - chodziles do klasy z moja siostra-
        Mariola- dlatego Wasz rocznik jest mi znajomy.Dolaczylabym do piwnych
        wspomnien, ale mieszkam troche za daleko. Do uslyszenia Urszula
        • Gość: Bemi Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.acn.pl 17.09.03, 19:48
          Ulu,czy to ta Ula ze Stanów która duzo pisała w poprzednim wątku(gdzie on sie
          podział?) Nie znamy się(matura 1980) ale byłam tam częstym gościem. Urodziłas
          niedawno dziecko? Pozdrawiam
          • Gość: ula Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.proxy.aol.com 17.09.03, 20:23
            Tak jest , wszystko sie zgadza. Mala Sonia ma juz 8 miesiecy i nawet udalo
            nam sie "wyskoczyc" do Polski. Tym razem nie mialam czasu na odwiedzenie
            Radomia. Ale za to wystarczylo go na spotkanie sie ze znajomymi z
            Kochanowskiego.
            pozdrawiam Urszula
            • Gość: reddevilsfan Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.radom.pilickanet.pl 24.10.03, 09:33
              Witam! Nie mieliśmy szans się poznać (matura rocznik 1995) ale chcę żebyś
              wiedziała że przeczytałem dużo twoich wypowiedzi i zainspirowałaś mnie do tego
              żeby samemu powspominać i poszukać znajomych z mojego rocznika! Jak Ci się
              mieszka w Stanach? Mieszkałem tam przez prawie rok, najpierw w Memphis TN a
              potem w South Lake Tahoe CA/NV. Czuję wielki sentyment do tego kraju ale moja
              obecna żona nie chciała tam zostać, cały czas jednak myślę o tym czy by tam nie
              wrócić. Pozdrowienia z Polski dla twojej małej córeczki i całej rodziny!
        • Gość: nowak Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 03.11.03, 08:17
          Gość portalu: ula napisał(a):

> Witajcie! Pozdrawiam-matura 85. Wiesiu - chodziles do klasy z moja siostra-
          > Mariola- dlatego Wasz rocznik jest mi znajomy.Dolaczylabym do piwnych
          > wspomnien, ale mieszkam troche za daleko. Do uslyszenia Urszula
          >
          Cześć,
          Nic nam Siostra nie mówiła, że ma jeszcze młodą i pikną siostrę. W koncu
          trzebaby ją poznać. Dla tego celu warto trochę piffa przelać i nad Mleczną.
          Zaraz pozmyślimy jak to zrobić. A powiedz, swoją drogą, czy Twoja niezacna,
          ukrywajaca Twe istnienie siostra zechciałaby kiedyś do R z tych k (kielc ?)
          zjechać. Mogłaby nam to piwo (na pokutę) postawić.

Pozdr
          WN
          • Gość: mariola Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 19:54
            Zgłaszam się wywołana do tablicy (?). Serwus! Zapraszam na pifffko do
            klerykowa. Pomaga. Spytaj naszego klasowego kolegę (matura w Chałbińskim).
      • Gość: nowak Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 03.11.03, 08:04
        Gość portalu: Bemi napisał(a):

> Witajcie. Matura 1980 mat -fiz klasa prof Golki. Do wiadomosci Wieśka z
        klasy
        > Gośki i na dodatek przewijałam sie przez wasz dom czesto, oj czesto jeszcze
        w
        > podstawówce (stara dobra 28). to ja z Twoja siostra wywoływałam zdjecia
        > blokując Wam łazienkę.napisz na priv.Attta@ gazeta.pl

Jak to Ty mi te łazienkę blokowałaś i do tego się jednak przyznajesz - no to
        ostatecznie mogę Ci po latach wybaczyć. Napiszę prywatnie, może spotkamy się.
        Pozdr
        W
    • Gość: ART Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.radom.pilickanet.pl 16.10.03, 22:14
      pozdrowionka od koleżanki !
      a co Ty teraz porabiasz Wiesiu ?
      • Gość: nowak Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 03.11.03, 08:25
        Gość portalu: ART napisał(a):

> pozdrowionka od koleżanki !
        > a co Ty teraz porabiasz Wiesiu ?

Jakiś czas temu skończyłem psychologię z astrologią (UW), by potem zarabiać w
        reklamie. Teraz lekko na rozdrożach - wszelakich: zawodowych i pryw. ale
        zamierzam w ciągu jakichś 7 lat się ustabilizować. A póki, co chętnie dowiem
        się, której koleżance odpowiadam, to dobiorę odpowiedni zestaw pikantnych
        szczegółów.

Sorry, że tak późno odpisuję, nie wierzyłem, że ktoś tu zagląda. Poprawię
        się.

Pozdr
        WN
        • Gość: ula Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.proxy.aol.com 06.11.03, 04:36
          Szybki telefon i wywolalam moja siostre na nasze forum. Ma nadzieje, ze Wasze
          piwne spotkanie dojdzie do skutku.
          Ja zaczne sie umawiac z wami blizej lata i wakacji.
          Pytasz jak sie mieszka w Stanach. Mieszka sie dobrze(duzy i ciekawy kraj),
          ale nie wyobrazam sobie wakacji bez Europy. Po 12 latach (ale ten czas leci)
          mieszkania tutaj z tesknota radze sobie: przyblizajac polska kulture
          amerykanskiemu widzowi (premiery polskich filmow,wywiady, koncerty). To moja
          pasja(w czwartek np. przylatuje Hoffman z ekipa...i nawet nasza szkolna
          kolezanka Malgosia Foremniak-pamietacie???).
          Mam nadzieje, ze bedziemy wszyscy zagladac tutaj czesciej.
          Pozdrawiam ula
        • Gość: ART Re: VI LO Kochanowski matura 1979 IP: *.radom.pilickanet.pl 14.11.03, 01:46
          Dzięki,że wogóle zajrzałeś !
          Ja też mam ciągle za mało czasu,na przyjemności/np.wyskok na forum/.
          pzdr
          koleżanka z "28"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka