Dodaj do ulubionych

Praca w Corten Medic w Radomiu

03.03.08, 21:45
Witam wszystkich.
Czy ktoś słyszał o tym centrum medycznym bądź miał okazję tam pracować?
Pytam, ponieważ jest tam oferta pracy a ja nie jestem przekonana co do
wierzytelności tej firmy. Jeśli macie jakieś ciekawe informacje to proszę o
odzew.
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowana Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: 195.93.162.* 04.03.08, 10:52
      Bardzo mnie ciekawi dlaczego nie jestes przekonana do tej firmy? Skoro jej nie
      znasz .. (ani nikogo kto w niej pracuje)Równiesz byłabym wdzięczna za opinie, bo
      interesuje mnie tam oferta.
      • Gość: xyz Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 16:49
        A ja wysłałam już do nich kilka moich ofert i niestety nie
        doczekałam się do dzisiaj odpowiedzi od nich.Nie są wg. mnie
        wierzytelni, ponieważ powinien być jakiś odzew, choćby
        odmowny.Ogłaszają się oni już od kilku dobrych miesięcy.
        • Gość: korektor Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:43
          chyba "rzetelni" a nie "wierzytelni" :)

tak to jest jak sie uzywa slow, ktorych sie nie rozumie

SJP na slowo "wierzytelny" spuszcza smutno glowe :)
        • Gość: zonk Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: *.tkdami.net 05.03.08, 18:47
          WIARYGODNI chyba?
          • Gość: xyz Re: do korektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:54
            Przykro mi bardzo, ale to ty nie potrafisz poprawnie interpretować
            słów.Sprawdziłam nawet w "Słowniku poprawnej polszczyzny", czy
            słowa "wierzytelni" mogłam użyć w tym przypadku.
            "Wierzytelny"- ktoś komu można zaufać, uwierzyć.Są to słowa pokrewne
            od słowa "wiara". Sprawdź sobie w słowniku, do którego ja
            sięgnęłam.Być może wtedy zaczniesz ludzi oceniać inaczej.
            • Gość: Ktosia do xyz IP: 82.139.40.* 06.03.08, 18:34
              Skoro nie przyjmujesz krytyki i urażona uwagą sięgasz do słownika to sprawdź w
              nim coś jeszcze, a mianowicie skrót słowa "według" bo na pewno nie wygląda on
              tak jak Ty do napisałaś "wg."

A swoją drogą to kto powiedział, że na CV osób które nie spełniają wg pracodawcy
              stawianych wymagań należy i trzeba odpowiadać? Czy wyobrażasz sobie, że
              rekrutująca osoba odpowie wszystkim aplikującym? Jeśli CV przyśle 100 osób to
              należy 80 czy 90 z nich poinformować, że nie zakwalifikowali się do kolejnego
              etapu rekrutacji (rozmowy kwalifikacyjnej)? Zastanów się nad logiką swoich
              wymagań i dopiero oceniaj...
    • Gość: kik Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 10:47
      jak ogłaszają się już kilka miesięcy i nie odpowiadają na oferty to na 100% lecą
      w kulki
      • Gość: ktoś wie? Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: 195.93.162.* 13.03.08, 21:19
        czy przyjeli w koncu te rejestratorkę medyczną?Bo ja aplikowalam i nic ...cisza.
        • Gość: aaa Re: Praca w Corten Medic w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:30
          Te ogłoszenia to chyba "lipa".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka