Dodaj do ulubionych

co sądzicie o zespole Prodisc

IP: 82.139.52.* 27.03.08, 21:04
Co sądzicie o zespole Prodisc chce ich zamówic ale nie jestem pewna
na 100%
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 08:28
      Bardzo dobrzez, że nie jesteś ich pewna, bo są beznadziejni... dwa
      lata temu we wrześniu byłam na weseleu gdzie grali, szczerze mówiąc
      totalna klapa..nagłośnienie tragedia, a poza tymnie grali przy
      stołach
      • prodisc Re: konkurencja czuwa jak ormo 28.03.08, 10:03
        Zazdrośniki, trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy a nie pluć
        na innych konkurencjo. Po za tym dla pani wiedzy zawsze biesiadujemy
        za stołami,a musiała być pani bardzo ...... że nie widziała :) Nawet
        nie wysiliła się pani żeby podać datę i miejsce wesela żeby i być
        wiarygodnym. A anonimowo pluć to każdy potrafi.

Mimo to
        Pozdrawiam
    • Gość: Agnieszka Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.52.* 28.03.08, 08:35
      a nie znasz jakiegos dobrego zespołu??
      • Gość: DAGMARA Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.46.udn.pl 28.03.08, 08:58
        prodisc uwazaja sie za wielkie gwiazdy choc nimi nie sa.zero klasy beznadzejna
        wokalistka.Grali na weselu gdzie byłam gosciem i mi sie nie podobałao ale ile
        jest ludzi tyle gustów.ZYCZE OWOCNYCH POSZUKIWAN
        • Gość: Dj Lecho Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 10:57
          Każdy zespół gra po swojemu. Zespół Prodisc jest orginalny w swoim wykonaniu w
          przeciwieństwie do konkurencji która powiela stereotypy. Żeby kogoś oceniać
          obiektywnie trzeba mieć jakieś doświadczenie. Odnośnie nagłośnienia to proszę
          sie nie wychylać gdyż znam zespoły które grają na Eltornach wiec co tu dużo
          dyskutować. Grają przy stołach chyba gal Anonim tego nie widział gdyż % robią
          swoje. No cóż była jest i będzie tendencja żeby komuś zszastać opinie zamiast
          wziąć sie za siebie i dążyć do sukcesu. Polecam ten zespół bo warto. Pozdrawiam
      • Gość: Ewa Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 13:44
        Ja polecam zespół Black Jack.
        • Gość: aga Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.52.* 28.03.08, 14:07
          A maja oni stronę internetową?mozesz mi podac do nich jakis namiar
          • Gość: Ewa Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 15:08
            Mają stronę, ale materiał tam zamieszczony nie bardzo jest na ich korzyść
            niestety. Najlepiej się z nimi umówić i iść na ich próbę. Tel. do nich: 0502 554
            442. Grali na naszym weselu we wrześniu 2007 i wszyscy byli pod wrażeniem. Grają
            na żywo, rewelacyjnie bawią gości za stołami. Poza tym są to bardzo sympatyczni
            ludzie. No i nikt z zespołu się nie spił, co się niestety czasem zdarza ;)
            tu masz więcej opinii o nich:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=62529040&a=62529040
            • Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:55
              jesli ten zespol gra na zywo to zycze powodzenia!!!. moze dla kogos puszczanie
              dyskietek jest gra na zywo a oni stoja i udaja ze graja. porazka.chyba nie macie
              pojecia o grze na zywo. heh. bawilam sie na weselu przy ich muzyce a czulam sie
              jakbym bylam na dicho. do polnocy puszczali muzyke moze ok jeszcze dla ludzi a
              pozniej ... porazka
              • prodisc Re: co sądzicie o zespole Prodisc 26.05.08, 09:26
                Gość portalu: m napisał(a):

> jesli ten zespol gra na zywo to zycze powodzenia!!!.

A gdzie to jest napisane że gramy na żywo?
                Przecież każdy jeden zespół bez perkusji nie gra na żywo, ale
                śpiewamy zawsze LIVE.

Pozdrawiam
                www.prodisc.prv.pl
                • Gość: Bywalec Re: Ad rem... do wypowiedzi zespołu "Prodisc" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:07
                  Szanowny zespole "Prodisc" !!! Zasadnicza różnica grania "na
                  żywo" polega nie na tym czy się ma tzw. "żywego " pałkera czy
                  automat perkusyjny , bo oprócz perkusji zespół ma jeszcze Klawisze ,
                  akordeon , gitary , sax.... czasem skrzypce lub inne instr. które
                  albo grają na żywo albo się je tylko trzyma ( a kable w kieszeniach)
                  Zrozumiałe ,że większość zespołów musi się "wspomagać"... bo inaczej
                  aby grać w 100 % na żywca>>>> to tylko akordeon, skrzypce , acc.
                  gitara , trąbka , "pompka"..... i lewarek a takich zespołówjuż nie
                  ma a jak są to moze można je spotkać w skansenie. Bo aby grać
                  współczesną muzykę rozrywkową na poziomie to trzeba by było grać w
                  składach 10 osobowych co najmniej a kto za to zapłaci??? dlatego
                  uczciwiej jest mówić Klientom ,że.... " na żywo gramy np. przy tzw.
                  stołach , gramy na instrumentach akustycznych ( akordeon , sax ,
                  skrzypce? , gitary , tamburyn lub werbelek ) i śpiewamy na żywo a
                  reszta to są dyskietki , półplaybacki albo występujemy jako tzw.
                  dośpiewujący D.J-e. Ale tego na pewno nikomu nie mówicie...........
                • Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 21:01
                  taka mała uwaga. jeśli bierze się tyle pieniędzy za kilka godzin "grania" i do
                  tego puszcza sie muzyke z dyskietek i stoicie i udajecie ze gracie to dla mnie
                  jest porazka... a ludzie sie ciesza bo poprostu sie nie znaja na muzyce. a uwaga
                  dotycząca spiewania na zywo - heh poprostu rozbawilo mnie to, fakt spiewacie na
                  zywo to przyznaje, ale tylko DJ nie spiewa :D ja osobiscie takiego błędu nie
                  popełnie wybierając kapele... o Nie. Muzyka tylko na żywo!!!!!
                  • Gość: Agniecha Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.57.* 26.05.08, 22:14
                    A ja byłam z moim chłopakiem w tę sobotę na weselu u jego siostry jak oni grali
                    i po prostu rewelacja.Z tego co rozmawialismy na weselu to nikt zadnej
                    negatywnej opinii nie wyraził na ich temat,dla mnie naprawdę super i ludziom
                    bardzo się podobało a my wybawilismy się tak jak jeszcze chyba na żadnym
                    weselu.Naprawdę bylismy i jestesmy pod wrażeniem.Naprawdę super!!!!!
                    • Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 17:42
                      też byłam na tym weselu i owszem ludzie sie bawili dobrze ale jeśli ktoś ma
                      jakies pojecie o muzyce pod katem profesjonalnym to przyzna mi racje. pozdrawiam
                      • Gość: gosia Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:50
                        A ile kosztują, bo słyszałam, że się cenią i mają za wielkie
                        gwiazdy, zwłaszcza ich śpiewaczka.
                        • Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:16
                          podobno 3800
                          • Gość: gosia Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:05
                            To rzeczywiście z tym poziomem nie są wart więcej jak 1500zł.
    • Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 14:33
      Ha ha ha...wrzesięn dwa lata temu w Leśnym Dworze..i kto mi powie że
      za stołami graliście? i co, coś się w główce rozjaśniło?? Byłam jako
      gość na tym weselu i naprawdę NIE POLECAM! a widzę, że panowie z
      prodisc szukają klientów na forum...ha ha ha, owocnych poszukiwań:)
      • Gość: Lena Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:25
        Oj chyba konkurencja was coś nie lubi kochani ale tak to juz w zyciu
        jest że jak się coś w zyciu komuś udaje osiągnąć to ci mniej dobrzy
        wielcy zazdrośnicy natychmiast biorą się za ostra krytykę nie mając
        pojęcia co krytykują.Dobrze że ja juz nie musze podpierać sie tym
        durnym forum które juz dawno zeszło na psy bo jest miejscem jakiś
        brudnych zagrywek zespołów które się nawzajem opluwają podszywając
        sie za gości weselnycch.A czy was nie nie krytykuje przypadkiem
        zespół Black Jack bo czytając te negatywne wypowiedzi zaraz pojawia
        się nazwa Black Jack i zachwyty.Takie mozna odniesć wrażenie. Albo
        to przypadek lub zwykła reklama Uważajcie na tych kolegów z branży
        bo chyba lubia slizgać się na czyjejś d.....jak to sie mówi.A ja i
        tak będę was polecać. Bylam na dwóch sylwestrach jak graliście i to
        mi wystarczy.Tak trzymajcie jesteście SUPER!!!
        • Gość: Beata Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 92.66.100.* 29.03.08, 20:28
          Zgadzam się z tobą Lena, zawsze ten ładny jest przez brzydkich nie
          lubiany (najbardziej za plecami). Co do tematu byłam raz na weselu i
          raz na sylwestrze jak grali dla mnie rewelacja, głos wokalistki
          najładniejszy jaki słyszałam (w Radomiu) na nagłośnieniach się nie
          znam ale słychać było wszystko wyraźnie i nie było cicho, Bardzo
          fajne mają światełka i ktoś albo coś nad nimi czuwa. Opinie wyrażane
          tu przez konkurencje (w 70% piszą inne zespoły) są żałosne i
          oczerniające, Na weselu na którym byłam PRODISC grał przy stołach i
          tam też rozgrzał gości do czerwoności. Ja będę zawsze ich polecać a
          31-12-2008 będę się bawić przy ich muzyce.
          • Gość: do Beaty Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.tkdami.net 30.03.08, 17:32
            a gdzie bedziesz się z nimi bawic na tym sylwestrze?
            • Gość: Beata Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 92.66.100.* 30.03.08, 17:46
              W Mariażu w Klwatce, grali w tym roku i będą w przyszłym.
              • agawia84 Re: co sądzicie o zespole Prodisc 31.03.08, 20:03
                Też byliśmy z mężem w tym roku na sylwestrze w Klwatce i mieliśmy
                mega pozytywne zaskoczenie, że to właśnie Prodisc będzie nam
                przygrywał! O tym zespole mogę mówić w samych superlatywach. Mam za
                sobą jak dotąd dwie imprezy z ich udziałem: moje własne wesele z
                30,06,2007 oraz wspomnianego Sylwestra. I przypuszczam, że kolejny
                rok przywitam przy akompaniamencie muzyków z Prodiscu, przy
                wspaniałym głosie pani Sylwii, rodzynka w zespole.
                Z czystym sumieniam mogę Wam polecić ten zespół!
                Pozdrawiam :)
    • Gość: DJ MARIO Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 80.249.5.* 20.11.08, 10:28
      Grałem po Nich poprawiny w Warce i muszę powiedzieć że Młodzi bardzo
      Ich chwalili. Mówili że grają fajnie przy stołach a repertuar mają
      bogaty i zróżnicowany.
      • iol Re: co sądzicie o zespole Prodisc 20.11.08, 11:36

• Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 17:56
      Moja szczera opinia pani Agnieszko
      NIE POLECAM!!!
      Czemu?
      Bo jest wiele innych fajniejszych zespołów (nie będę pisał jakich do
      zespól prodisc powie że jestem z konkurencji)
      Jak masz jeszcze czas to radzę byś popytała znajomych, poszukała na
      necie itp.
      Powodzenia i udanego wyboru :-)
      • Gość: Sławek Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 87.204.243.* 05.01.09, 09:17
        Nie słyszałeś, nie mów i nie porównuj, nie fałszuj BĄDŻ
        OBIEKTYWNY ...
        Najlepiej rozdaj kazdemu Twojemu gościowi mp3 ze słuchawkami i niech
        sie kazdy bawi swoim rytmem i gibie w różne strony.

Zobacz jaką historię grania mają inne zespoły a ile Prodisc jest "na
        rynku". Tu nie trzeba komentarza !!
        Twoja opinia jest płyka jak Potok Północny o 12.00 w środku lata.
        Takie pisaneie swiadczy o płytkim i mocno ograniczonym zasiegu
        myślowym i w dodatku zubożałej intelektualnie osobowosci.

Niestety nie mogę do Coiebie Panie komentatorze użyć nieobyczajnego
        rzeczownika rodzaju męskiego liczby pojedynczej, poprzedzając ten
        rzeczownik równie nieobyczajnym przymiotnikiem.

życzę dużo zdrowia i prosze puknuj się w czoło 5 razy zanim pukniesz
        jakieś badziewie na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka