kazio2007 31.03.08, 11:17 Wątek został założony. Prowadź dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajko Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.40.* 31.03.08, 12:56 wolałbym coś o żydach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.41.* 02.04.08, 23:12 Szkoła jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAry Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.04.08, 18:56 czy ktoś wie o co chodzi z tą szkoła katolicką. To bardzo ciekawe, może więcej szczegółów, może czyjeś dziecko chodziło do tej szkoły i ma swoje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modar Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.04.08, 19:00 a o co może chodzić - kase, o kase kolego!. Przecież tam chodzi tzw. baanowa młodzież, których rodzice jak np ten piekarz śpią na forsie to synkowi we sie przewraca. Glut myśli, że jak tatuś sypnie księdzu durektorowi kasiore to my wszystko wolno. I tak jest bo dyrektor ksiądz nie reaguje na nic. Do luftu z taką szkołą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 18:16 syn piekarza rządzi szkoła AHHAHAHAHAHA nie no rozbawiłeś mnie kolego AHAHAHAHAHAH skąd sie biorą tacy ludzie jak ty Ahahahaha czy ty naprawde liczysz że ksiądz dyrektor włączy się do tej dyskusji??? i że bedzie z tobą rozmawiał na forum??? ahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7002oizak Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.43.* 02.04.08, 23:43 kazio a ty to normalny jesteś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.04.08, 07:25 Wątek nie dotyczy normalności jakiegoś Kazia ale szkoły katolickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.40.* 03.04.08, 07:50 wolałbym o żydowskich pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.45.udn.pl 03.04.08, 13:26 Kaziu, szkoła katolicka w Radomiu jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janco Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.tkdami.net 03.04.08, 18:53 Bardzo dziękuję za pomoc. A teraz mam pytanie do księdza dyrektora tej szkoły dokąd będzie tolerował chamskie zachowanie niektórych uczniów, a szczególnie synalka jednego znanego piekarza. Czy z powodu tatusia wyglądajacego jak ostatnie nieszczęście nie można synalka przywołć do porzadku. Jeśli ksiądz dyrektor nie panuje nad sytuacja, nie wie co się dzieje w szkole to niech zrezygnuje z rządzenia bo sie do tego nie nadaje. Jeżeli ksiądz chce więcej szczegółów proszę się czym prędzej odezwać na tym forum.Ostrzegam, że jeżeli nie bedzie zmiany upublicznię takie fakty, że wszystkim szczęka opadnie. Zeby tylko nie doszło do tego, że dojdzie do tragedii, jakiś uczeń zrobi sobie krzywdę z powodu szykan, a potem bedzie, że nikt nic nie wiedział. Otóz własnie o tym informuję i liczę na pilna reakcję księdza. To na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:12 No to taka ona katolicka jak ja żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: *.tkdami.net 03.04.08, 23:26 Forum czeka na odpowiedź księdza dyrektora szkoły katolickiej. Z poprzedniej wypowiedzi wynika, że w szkole jest fala. Szkółką rządzi syn bogatego piekarza i wszyscy boją się jego synusia, bo ojciec nie da chlebka za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor szkoły Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: 82.139.40.* 04.04.08, 08:51 Witam serdecznie, proszę o wyprowadzenie sie na wieś do swoich korzeni. pozdrawiam ksiunc dyrektór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^ Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: *.tkdami.net 04.04.08, 09:05 Drogi Księże Dyrektorze ! Jesteśmy zaszczyceni Waszą prostą, zwięzłą wypowiedzią przesiąkniętą Ewangelią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: *.tkdami.net 04.04.08, 09:14 Jesteście zawistnymi idiotami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gały Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:06 Szkołą rządzi syn piekarza? prosze was o czym my tutaj wogóle rozmawiamy, wy wszystkie zawistne buraki zajmijcie się lepiej tym że mało które liceum w Radomiu ma 100% zdanych matur, zważywszy że nie są sprawdzane w szkołach, świadczy o tym że za pieniądze się w Katoliku ocen nie kupuje, po drugie myślę że ksiądz dyrektor ma ważniejsze sprawy niż odpowiadać na pytania sfrustrowanych buraków i jeżeli porównamy nacisk tej szkoły na wychowanie młodzieży z jakimkolwiek innym liceum to myślę że nie mamy o czym dyskutować, a wy wszystkie PiSiuary możecie sobie dalej pobiadolić i popsioczyć ale zapewniam was że ludzie, którzy wychodzą z tej szkoły nie przyniosą naszemu miastu wstydu. Więc dajcie sobie spokój i jak chcecie to upubliczniajcie te wasze fakty, ale z góry jesteście skazani na przegraną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: """::""" kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowiedzi ! IP: *.tkdami.net 04.04.08, 16:12 PiS, PO, LID, Bóg czy syn piekarza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:16 nie twój stary parówo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gały o babanowej młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:29 Po drugie czesne w KLO nie są wcale wysokie bo są niższe nawet niż opłata miesięczna za naukę Angielskiego w city college więc jak ktoś nazywa mnie bananem to łapie mnie delikatna piana więc cwaniaku co to pisałeś powiedz kim jesteś i nie będziesz już taki mocny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowie IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 18:42 żal, żal, żal i jeszcze raz ŻAAALL!! Człowiekuu o czym ty wogóle mowisz? Szkoła rządzi syn piekarza-hahaha no cieekawee nie powiem. To że ktos ma kase nie znaczy ze mozna go oczerniac,co zazdrosc sie kłania? co za podłość.Osobiście, uwazam ze te oszczerstwa pisze totalny margines społeczny ale bywa. Kończąc ten jakże interesujący wątek powiem 1.Odpierdzielcie się od "syna piekarza". 2.Szkoła nie rządzi syn piekarza. 3. hak wam w smak bezczelni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
elf125 Re: kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowie 04.04.08, 21:25 Czy Ty też kończyłaś "katolika"? To brawo. Bardzo dobre wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowie IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 23:20 a ty co konczyles?przypuszczam ze hubala-patrzac na twoje wychowanie. Obrazasz człowieka na forum,masz cos do niego?idz mu powiedz.Ale ty jeestes mocny na forum a tak naprawde zwykły ŻAl. no cóż bywaja i tacy ;] I jak chcesz leczyc swoje kompleksy idz do psychologa,a nie wrzucasz na ludzi ktorych nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kto szkołą rządzi ? Prosimy o zwięzłe odpowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:25 A nawet jeżeli kończyła to, co? też dawała w łape dyrektorowi i rządziła szkołą? a może jesteś zazdrosny, bo tobie nie udało się tam dostać i tak leczysz swoje kompleksy? ogarnij się tyle ci powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
elf125 Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły 04.04.08, 21:22 Szanuj bliźniego jak siebie samego-Księżulku. Odpowiedz Link Zgłoś
elf125 Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły 04.04.08, 21:20 Chciałbyś pewnie mieszkać na wsi, tylko masz kompleksy człowieka pochodzacego ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja! Re: czekamy na odpowiedź księdza dyrektora szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:31 masz coś do ludzi ze wsi mieszczuchu zasrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtasssooo klo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:30 buhaha co za wiesniaki. "syn piekarza" rzadzi szkola... Oswiadczam wszytskim ze te oczerniajace wypowiedzi tych ***** sa zwyklymi klamstwami i pomowieniami, ktore nie maja nic wspolnego z prawda. Jak cie zazdrosc sciska ze nie masz kasy to idz pracowac do swojego pola... moze wtedy sie czegos dorobisz;]... hahaha i w szkole nie ma zadnej fali. buziaki dla inteligentnych BURAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 194.117.241.* 04.04.08, 17:24 Fala? "synalek bogatego piekarza rządzi szkołą" ? co? człowieku ogarnij się - jak masz jakiś problem to idź z nim do księdza dyrektora, a nie oczerniasz chłopaka za to że jego ojciec ma piekarnię! Zapewniam że w szkole nie ma żadnej fali, a tym bardziej nie rządzi ją żaden uczeń. A jak masz jakiś problem do KLO i chcesz kogoś obrażać, to musisz odłączyć się na chwilę od komputera i sam zobaczyć jak naprawdę jest w tej szkole... . Te pomówienia są,żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.rad.vectranet.pl 04.04.08, 18:13 Podłe. Zwyczajnie podłe. Zachowujesz się człowieku jak rozkapryszone dziecko, które najwyraźniej jest zazdrosne. O co? Za co? Jak masz ochotę obrażać ludzi za nic, to nie tutaj. Osobiście znam 'syna piekarza' i nie jest on taki jak ty pozwalasz go sobie oczerniać. Z resztą, masz dziwną wizję tej szkoły. Stan finansowy jest wielce zróżnicowany. Nie chodzą tam jedynie nadziani ludzie. Różnego pokroju znajdziesz ludzi. Tak jak w każdej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolll Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 18:55 ahahhahahaahha o matko-usmiałam sie. Nie no śmiesznie.. Chamstwo i bezczlnosc,tak oczerniac człowieka choc sie go nawet nie zna.Ach ta zazdrość. hm.popieram,jeżeli coś masz to zobacz jak jest naprawde w tej szkole.Spotkaj sie twarza w twarz i obrazaj kogos, a nie na forum mocny jestes. I co? W klanie sobie pogrywasz? Piosenki sobie spiewasz? Fajny jestes?? haha. ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po. Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 04.04.08, 19:26 beznadzieja... nigdy w klo nie bylo fali i nie bedzie.. ale widac ze niektorym by sie przydala ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:08 A możesz sie przedstwaić człowieku, który widzisz jakąś fale masz jakiś problem z "synem piekarza"? I podać skąd masz takie informacje? Bo chodze piąty rok do tej szkoły i jak wg. mnie wszytsko co piszesz to są pie..ne kłamstwa. Nie lubisz kogoś, to chodz i powiedz to w twarz. A nie kogoś obrabiasz, siejesz pie..ne pomówienia. Zauwaz ze kazdy kto chodzi do tej szkoły i sie tu wypowiada pisze ze nic takiego zupełnie nie ma. Więc przestań ku.. kłamać. Co ku.. zazdrościsz ze ktoś coś ma, czegoś sie dorobił, a Ty nie? To ku.. zapie..j do roboty, moze czegoś sie dorobisz. A zaden z synów piekarza mi znanych a do tej szkoły uczęszczających nie ma dobrych stosunków z ks. dyrektorem wiec chyba jasno widac ze nie wiesz o czym mówisz. Chcesz kogoś u.. i tyle. Ujawnij sie to pogadamy. A jak nie to sie pie..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.adslplus.ch 04.04.08, 20:19 wejdz sobie koles na onet i tam pisz prowokacje, bo tutaj ci to nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.unknown.vectranet.pl 04.04.08, 20:19 hm... kompleksy leczy sie w inny sposob :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubass Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:33 taaa...żal...ludzie jebnijcie się w czoło zamiast wypisywać takie bzdury!!! koleszki nie stać na dobry chleb to żale na forum wylewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 21:07 no właśniee... żal. Odpowiedz Link Zgłoś
elf125 Re: Szkoła katolicka w Radomiu 04.04.08, 21:18 Pozamiata się pod dywan, albo będą braciszkowie badać sprawę przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal mi CIE Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 01:07 czegos takiego sie nie spodziewalem..nie wiem jak mozna obmawiac czlowieka jesli sie go nie zna..JA GO znam i darze szacunkiem..koles ma poczucie humoru nigdy nie daje poznac ze ma kase choc ja ma..nigdy nie czulem sie przy nim "gorszy"..cos takiego jak sie tutaj czyta smialo mozna okrslic mianem SK****SY***** nie wiem czlowieku doprawdy kim jestes ale chetnie bym sie dowiedzial..i wiesz do takich osob nie mam szacunku za grosz..jestes TCHORZEM synu a tchrzostwo jest najgroszym co mozna spotkacna swiecie..CO DO SZKOLY ucze sie tam juz dosc dlugo aby stwierdzic ze jest to jedno z lepszych radomskich liceow..nikt od nikogo nie bierze kasy za to ze stawia oceny..to jest mit funkcjonujacy wsrod takich jak TY frustratow ktorzy nie maja zadnej przyszlosci..a co do ksiezy i osob tam pracujacych TROCHE SZACUNKU GNOJKU a jak chcesz obrazac przyjdz pod szkole i powiedz co masz do powiedzenia..ale takim kozakiem nie jestes..ZAL MI cie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuuuuuu Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:51 Takiej bezczelności chamstwa i arogancji nie widziałam od lat. "Syna piekarza" jest człowiekiem tak skromnym i inteligentnym ze po Twojej wypowiedzi nie dorastasz mu do pięt. Masz kolego namieszane w głowie, nie wiesz co napisałes, nie wiesz nic o szkole, a tym bardziej o relacjach w niej panujących. Szkoła Katolicka jest uważana za jedną z najlepszych szkół w Radomiu. Nauczyciele sa wymagający i szczerze Ci powiem, że wiedzy sobie nie kupisz, a że jest płatna to jedynie wynika stąd, ze utrzymuje sie sama, pewnie nie wiesz, ale inne szkoły mają dofinansowanie z wojewodztw, gmin i z UE. Także daruj sobie bezczelne komentarze i nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojęcia. "Jak Cie słyszą tak Cie piszą" Po Twojej wypowiedz można wnioskowa, że jesteś zawistny i szukasz drogi do "bycia zauważonym". Masz jakies kompleksy? Nie powiodło Ci sie w życiu? Jedynie kluczem do kariery moze byc ciezka praca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.rad.vectranet.pl 05.04.08, 00:16 > Zeby tylko nie doszło do tego, że dojdzie do > tragedii, jakiś uczeń zrobi sobie krzywdę z powodu szykan Twoja wypowiedź jest jedną wielką tragedią, a krzywdę robisz sobie w tym momencie sam. Chamstwo, prostactwo, arogancja w najgorszym wydaniu, totalne dno jeżeli chodzi o poziom kultury osobistej (pojęcie pierwszy raz widziane na oczy zapewne- odsyłam do słownika języka polskiego- z nim pewnie też się nigdy wcześniej nie spotkałeś), osobiste żale, niepowodzenia życiowe i zazdrość zachowaj dla siebie lub dobrego psychologa. Chyba nie starczyłoby Ci odwagi na wizytę w klo i powtórzenie wszystkim obrażonym przez Ciebie uczniom i dyrekcji słów wypowiedzianych na forum. Zajmij się swoim życiem, swoją szkołą (nie jestem pewna czy o takowej mówić można ale zaryzykuję) i własnym rozwojem intelektualnym, bo sporo przed Tobą. A cóż Ty masz za fakty do upublicznienia... Jeden- niezaprzeczalny i niepodważalny już upubliczniłeś- że nie masz pojęcia o szkole i ludziach do niej chodzących - nie pogrążaj się bardziej. A Ksiądz Dyrektor nie będzie zniżał się do Twojego poziomu i odpowiadał na tak żałosne prowokacje, bo musiałby bardzo nisko upaść. z głębokim poważaniem i wyrazami głębokiego żalu dla janca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nkkk Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 05.04.08, 00:57 Kolego o czy Ty wlasciwie mowisz?Pytanie do Księdza Dyrektora?hah smieszny jestes!On w przeciwienstwie do Ciebie jest na poziomie i nie bedzie konwersowal z Tobą."Tatus wyglądający jak nieszczescie- nawet tego nie skomentuje.Powiem tylko spojrz na własną rodzine, a jezeli z nią ci nie wyszło nie dopieprzaj sie do innych ludzi. Szkoly nie znasz wiec nie komentuj. Fakty?Hm ciekawe z pewnoscia odpadnie nam szczęka. Tragedie to ty chyba masz w domu czlowieku,troche kultury i szacunku nikt cie nie nauczył? "To na razie tyle"hehem czekamy na więcej idiotyzmów. Człowieku-współczuje ci seredecznie 0 inteligencji,0 poziomu intelektualnego 0 szacunku i dojrzałości. Do nie widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:49 Nie dajcie wiary jakiejś mendzie i nie wierzcie w te głupoty! Szkoła jest najlepsza w Radomiu - od wielu lat.Znam tę Szkołę od dawna. Ksiądz Dyrektor zawsze pomaga młodzieży. Syn piekarza - jak twierdzi moje dziecko uczące się w tej Szkole -jest normalnym, koleżeńskim uczniem.Rodzina znana jest od dawna w Radomiu jako uczciwi przedsiębiorcy-rzemieślnicy. To podłość tak źle wyrażać się o pożądnych ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka czyli szkoła jest najlepsza ???? IP: *.tkdami.net 05.04.08, 00:29 Czyli Waszym zdaniem szkoła jest the best, czyli nie ma tematu ? Należy temat zakończyć i pogadać o pogodzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:] Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 05.04.08, 00:59 tak beznadziejnej opinii nigdy w zyciu nie slyszlaam... Czlowieku byle w tej szkole? spotklaes sie z ludzmi z tej szkoly ze tak mowisz?? wybacz ale Twoja "madra" glowa nie ogarnia tego co tutaj sie dzieje. to ze sie placi za to szkole.. to nie znaczy ze daje sie w lape nauczycielom... tlyko jak juz slusznie zostalo zauwazone..SZKOLA sama sie utrzymuje...a to ze dobrze prosperuje i wychodza z niej ludzie naprawde wyksztalceni totylko zasluga czcigosdnych nauczycieli i wysilku uczniow jaki wlozyli w swoja edukacje.. a nie przez pieniadze... moze TY masz jakis kompleks ze musisz placic za swoje oceny... niestety w katoliku tak nie ma!!!!!!!!!!!!! aa co do "syna piekarza", jak CI sie nie podba to zmien dostawce pieczywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nad potokiem Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.rad.vectranet.pl 05.04.08, 08:15 Ciekawa jestem tylko dlaczego księża zbudowali szkołę za moja kasę (ciagle trójki łaziły zbierały pieniądze na budowę kościoła, a wyszła z tego szkoła), a teraz biorą za nauke w niej grubą kasę. I to sie nadaje do dyskusji, a nie jakiś syn piekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuuuuuuu Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 09:57 Koleżanko chciałam Ci powiedziec, że wczesniej to było seminarium, w ktorym mieszkali księza, nie było zamiaru by powstała szkoła. Liceum funkcjonuje od 15 lat (od niedawna zaczeły sie prace remontowe patio, to napewno nie z Twoich pieniedzy) Poczytaj o historii Szkoły, Koscioła (ktory buduja od ok.30 lat) Ilu ludzi płaci składki na Koscioł? Wszyscy w swoich parafiach. Sama powiedziałas ze chodzili i zbierali, to było Twoja dobrą wolą dołozyc sie do budowy Koscioła. Jesli mowimy o szkole to tak jak wczesniej wspomniałam, Sama sie utrzymuje, nie ma dofinansowania, dlatego tez jest płatna! Myslę ze jakby koleżanka wgłebiła sie w tematy Koscioła i Szkoły z pewnoscią wiedziałaby na co poszły pieniądze parafian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrick Re: Najlepsza szkoła w Radomiu!!! IP: *.tpnet.pl 05.04.08, 20:13 Jestem uczniem KLO i jedno mogę powiedzieć na pewno- W SZKOLE NIE MA ŻADNEJ FALI!!! Syn piekarza to normalny uczeń, który nikogo nie prześladuje! To są istne pomówienia, wyssane prosto z palca! Janco skąd masz takie informacje? Jesteś uczniem Katolika? Jeżeli nie, to powiem Ci jedno odwal się od tego chłopaka!!! W Katoliku nigdy nie było , nie ma i nie będzie żadnej fali! Jest to szkoła dla ludzi na poziomie, którzy chcą w dorosłym życiu osiągnąć sukces! Najwyraźniej Ty nigdy tego nie zrozumiesz i bezpodstawnie oskarżasz niewinne osoby! A oskarżenie dyrektora szkoły to już perfidne , nieuzasadnione chamstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyc Re: Najlepsza szkoła w Radomiu!!! IP: *.unknown.vectranet.pl 10.04.08, 23:06 Tez chodze do KLO i szkola jest zaje... a tzw Syn piekarza to rowny koles i naprawde inteligenty, a Ty kolezka z nad potoku nie musiales wcale placic na budowe tego kosciola, sam mieszkam nad potokiem i jeszcze ani razu nie musialem dawac jakich kolwiek pieniedzy na budowe kosciola z przymusu. I za oceny tez nie placimy, a nauczyciele od nas duzo wymagaja... najbardziej chcialbym Cie zobaczyc na naszej lekcji historii... moze bys sie czegos nauczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.40.* 11.04.08, 10:55 a jest jakaś zydowska w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fał. Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.radom.net 11.04.08, 11:39 a ilu uczniów z niej odeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miód_ek Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.45.udn.pl 11.04.08, 12:39 No to ciekawe, kiedyś używało sie różnych epitetów aby określić wszelkie podłe zachowania i ludzkie przywary a dzisiaj wystarczy użyć określenia "syn piekarza" i zastępuje ono wiele zwrotów i określeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 12.04.08, 00:05 hm. Tak sądzisz?ciekawe, ale sie chyba mylisz,bo współczesnie aby wyrazic złość nienawiść czy ból nie trzeba mowic "o ku..". Aby komus nawrzucac zamiast wielu innych bluzg wystarczy powiedziec "Miód_ek". I wszystko jasne ;) pozdrawiam zawsitnych prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 12.04.08, 00:00 odeszło bo sobie nie radziło bądz im sie nie podobalo. Są ludzie i parapety. A ty przeprowadzasz ankiete ilu odeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: 82.139.38.* 27.04.08, 16:39 otóż chciałabym wszystkim zakomunikować, że szkola jest super, a jak sie coś komuś nie podoba, to jego kompleks. Bo żeby u nas mieć 4 z czegos to trzeba harować, jak w innej szkole na 6 i to z plusem... Wszystim, ktorzy sadza, że w Katoliku oceny są za kasę, proponuję przyjść na lekcję historii w jakiejkolwiek klasie liceum, bądź 3 gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Szkoła katolicka w Radomiu 28.04.08, 20:09 Czy są jakieś dane jaki procent absolwentów dostaje się na studia humanistyczne a ile na nauki ścisłe,a ile na teologię.Po analizie takich danych można w przybliżeniu ocenić poziom szkoły.Nie znając tych danych trudno ocenić czy szkoła jest dobra czy zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Szkoła katolicka w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:48 a nauczyciele?sa ok czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś