Gość: ala IP: *.radom.pilicka.pl 02.04.08, 18:48 czy ktos z was wie,gdzie w Radomiu mozna kupic ładne i niedrogie buty do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anettamu Re: buty ślubne 02.04.08, 21:11 witam, zalezy jakich szukasz. biale, kremowe, na obcasie wysokim czy moze plaskie? obeszlam caly radom, bylam nawet w wa-wie i w koncu znalazlam w ccc na plaskim obcasie kremowe za 159zl. idealnie pasuja mi do sukienki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: buty ślubne IP: *.radom.pilicka.pl 02.04.08, 21:30 dokładnie chodzi mi białe buty na obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: buty ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:25 hej, moja siostra kupila buty w pawilonach przy Witolda, twierdzi ze tam byl najwiekszy wybor i niepotrzebnie obeszla caly radom zanim tam zajrzala. Zaplacila okolo 90 zl, chyba nawet niecale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: buty ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:39 hej ja kupiłam sliczne na obcasie na zeromskiego w tym sklepie saho i zapłaciłam 300zł no ba mówie slub raz w zyciu i tak na wszelki wypadek kupiłam sobie z targu takie dosłownie za 50zł, i okazało sie ze juz po kosciele musiałam przebrac te tanie a w nich przetanczyłam cała noc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: buty ślubne IP: 89.171.111.* 03.04.08, 11:14 czli co tanie gorsze czy lepsze???? Odpowiedz Link Zgłoś
izka0881 Re: buty ślubne 03.04.08, 12:30 Do polnocy to lepiej sie troche pomeczyc,zeby wygladac slicznie.Buty tez czasami widac na zdjeciach,a druga pare i tak warto kupic i wowczas lepiej zwrocic uwage na wygode.Czy może widzialyscie gdzies w Radomiu taki model www.butyslubne.com.pl/181_7_19-p-180-pl.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
od_jutra_ideal Re: buty ślubne 17.04.08, 11:33 Buty tej firmy można przymierzyć i zamówić w salonie ślubnym w Minimalu. Ja przymierzyłam i zamówiłam sobie przez strone producenta. Wyszło ok. 40 zł taniej. A mam możliwość zwrotu w ciągu 10 dni. (ustawa o sprzedaży na odległość). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: buty ślubne IP: *.rad.vectranet.pl 03.04.08, 14:49 ja zamawiałam buty tutaj: www.akces.biz/oferta/damskie.html może tanie nie sa ale za to szyte na miarę i przewygodne! na co dzień nie chodzę na obcasach i myślałam, ze będę cierpiała, ale przetańczyłam cala noc i nie miałam najmniejszego otarcia! Pozdrawiam i powodzenia na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: buty ślubne 17.04.08, 17:59 www.artediroma.com To strona producenta a baty można kupić w sukniach świata w Wielogórze. To buty skórzane, niezbyt drogie i bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
milkads Re: buty ślubne 29.04.08, 09:41 W zeszłym tygodniu byłam w Wielogórze w sukniach świata,ale niestety likwidują już ten sklep i jest tylko wyprzedaż butów. Pozostały pojedyncze numery, ale są to buty z wystawy które były kilkadziesiąt razy przymierzane. Ceny za te buciki chyba pozostały bez zmian- od 250 do 350zł.! Odpowiedz Link Zgłoś
ilonama Re: buty ślubne 23.05.08, 09:39 fajne buty na ul. Mireckiego w Karmen ja tam kupiłam, wybierasz wszystko i robią Ci na zamówienie, cena 160 zł. wygodne, ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olbrzymek Re: buty ślubne IP: *.31.radom.pilicka.pl 18.04.08, 11:48 Ja teraz też poszukuje tanich butów na ślub. Największy wybór z tego co widziłam jest w pawilonach na Witolda ceny ok 80-110 zł i na Trugutta sklep chyba nazywa sie Mak niealeko Kantoru na przeciwko przejscia dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: buty ślubne IP: *.31.radom.pilicka.pl 10.06.08, 10:53 Ja kupiłam (moim zdaniem) sliczne niedrogie buciki :) Na ul Zeromskiego mały sklepik w brami obok Preety Girl. Te butki na hali targowej i ogolnie w sklepie kosztowały okolo 80 zl a ja zapłaciłam 59 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuśka Re: buty ślubne IP: *.toya.net.pl 10.06.08, 17:34 Ja kupiłam moja w sklepie z butami na początku Fosha, zaraz za salonem ślubnym za 99 zł. Bardzo miła Pani, doradzi, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
norunia84 Re: buty ślubne 08.07.08, 18:05 Witajcie Popieram koleżanki które piszą o tych niedrogich butach do 100zł, moim zdaniem nie ma co wydawać za buty 300zł na jedną noc. Też rozglądam się za butami i dziś byłam w pawilonach na Witolda i tam są za 90zł, różne wzory i kształty, skorzystam na pewno z porad koleżanek i również wybiorę się do tych sklepików. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jafrania Re: buty ślubne 26.03.09, 20:48 Ja sobie kupiłam śliczne i niedrogie buciki w takim małym sklepiku w podwórku przy ulicy Żeromskiego 32. Duży wybór a ceny bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
cookiepumpkin Re: buty ślubne 29.06.09, 20:23 Również polecam ten sklep, buty doskonale sprawdziły się na weselu, a cena była bardzo przystępna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: buty ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 21:10 A ja kupiłam buty slubne na allegro. Używane, ale jak nowe i za 20zł:) i tak juz ich nigdy nie załóże, wiec szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olidi Re: buty ślubne IP: *.radom.pilickanet.pl 23.07.09, 09:02 podnosze topik poniewaz sama zaczynam poszukiwania i nie wiem gdzie ich w tym miescie szukac dziewczyny pochwalcie sie gdzie kupilyscie w tym roku buty slubne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: buty ślubne IP: *.radom.vectranet.pl 23.07.09, 20:47 witam ja swoje buciki ślubne kupiłam w salonie z sukniami ślubnymi.Salon miesci sie prawtycznie wprost Weritasu na witolda kosztowały 160 zł były sliczne i bardzo wygodne i uwazam ze cene przystepna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_czarna Re: buty ślubne IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.09, 13:46 Jeszcze raz chciałabym odnowić temat. Kobietki doradźcie, gdzie można kupić ładne buciki ślubne w moim przypadku w kolorze ecru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: buty ślubne IP: 79.110.207.* 27.10.09, 16:03 złaziłam dziś całe żeromskiego, moniuszki i wernera... jedyne co mi się podobało to w sklepie firmowym MIKA, a reszta to jakiś totalny badziew, dziwnie wyprofilowany, szukam takich butów wieczorowych jak są w kolorach czarnym na wesele, tyle że mają być białe... czuję, że będę musiała w salonie ślubnym zakupić za kupę kasy.. :( Odpowiedz Link Zgłoś