Dodaj do ulubionych

ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek?

IP: *.tkdami.net 05.09.03, 00:19
- od dłuższego czasu na łamach Gazety (radomskiej)prawie codziennie pojawia
się Pan Słupek, a to o żabkach, a to o kaczkach,a to o jakimś innym
zielsku.Podobnie zresztą jak w TV DAMI.
- TV DAMI słynie poza tym ( znaczy Słupkiem) w lansowaniu występów
przedszkolaków, niemalże codziennie pojawiają się wielominutowe relacje z
wystepów przedszkolanek i przedszkolaków.
- zmowa jaka czy co ? a może rodzina ?
- Radom to bardzo ciekawe miasto !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mlecz vel Żaba PIES OGRODNIKA IP: *.internet.radom.pl 05.09.03, 07:52
      Malkontent to typowy przykład psa ogrodnika (sam nic nie robi i drugiego
      krytykuje). Ktoś coś robi, stara się, a ten od razu podejrzewa, że ma z tego
      profity, albo powiązania rodzinne. Ludzie zacznijcie sami coś robić, a nie
      tylko narzekacie że nyndza i bryndza.
      P.S Pan Jacek nie jest moją rodziną ani nie zapłacił mi za napisanie tego
      tekstu.
    • muzyk2 Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek 05.09.03, 19:24
      Kazdy glupek wali w Slupek / Slupka /
      • Gość: IRA Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek IP: *.tkdami.net 05.09.03, 20:04
        Nie byłabym taka pewna, czy tu akurat chodzi o "walenie w Słupka". Celem jest
        strzelenie gola komu innemu.
        • muzyk2 Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek 05.09.03, 21:05
          no dobra, pan S. jest zieciem Pulnara Janusza. Czy Mal jest kontent?
          • Gość: malkontent Re:malkontent o Radomiu IP: *.tkdami.net 07.09.03, 02:15
            Kochani, nie o osobę tu chodzi, to taka mała prowokacja (okazuje się, nie bez
            pudła)
            czy to możliwe żeby w 200-tysięcznym Radomiu, który ma pretensję być lepszym na
            przykład od Kielc, nic wiecej sie nie działo, czy nie ma więcej innych
            ciekawych ludzi, wydarzeń ?
            czy to tylko takich "dobrych" dziennikarzy ma Gazeta i Dami?
            najprościej obsługuje się znajomych i znajomych znajomych, takie sobie
            wielkomiejskie zwyczaje z Pcimia
            (już wiesz o co chodzi IRA?)

• Gość: J-25 Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek IP: *.tkdami.net 06.09.03, 23:31
          IRA czasami nie nadążam za Twoim rozumowaniem, czy Makiawelli to Twój krewny ?
          • Gość: IRA Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek IP: *.tkdami.net 07.09.03, 00:45
            Proszę nie zbaczaj z tematu. Pytanie dotyczy krewnych Pana Słupka a nie moich.
            Pozdrawiam
            • Gość: eRKa Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek IP: *.tkdami.net 07.09.03, 12:26
              Akurat wiem czyim powinowatym jest niejaki Słupek ale nie przeszkadza mi to z
              przyjemnością czytać o żabkach i kwiatkach. Może poluj sobie na czarownice
              gdzie indziej.
              • Gość: IRA Re: ekologiczny-czyim krewnym jest niejaki Słupek IP: *.tkdami.net 07.09.03, 19:00
                Gościu, siądź pod liściem i odpocznij sobie, tak będzie najlepiej. Zauważ, że
                odpowiadałam "J-25".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka