Dodaj do ulubionych

RADOM -A TO KIELECKIE !!!

IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 04.01.02, 12:47
Urodzilem sie i wychowalem w Radomiu.
Teraz mieszkam w trojmiescie.
90% ludzi w tym miescie na pytanie gdzie lezy Radom odpowiada a to kielecki.
A co Wy o tym sadzicie drodzy RADOMIANIE ?
POZDROWIENIA Z SOPOTU !
P.S.Czekam na przyklady
Obserwuj wątek
    • Gość: Robsonka Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.netia.pl 04.01.02, 12:58
      Ile jeszcze pseudonimów będziesz używał i w czym zamierzasz jeszcze mącić ?
      Ostatnio chwaliłeś się że mieszkasz w Londynie, a nie w Sopocie.
      Często się zdarza, że zadajesz pytanie na Forum a później sam sobie odpowiadasz.
      Jeśli dłużej będziesz tak się zachowywał, to nie licz na to że ktokolwiek
      będzie ci odpisywał. A jak się nudzisz to spróbuj włamać się do jakiegoś banku
      internetowego i opisz później swoje doświadczenia.
      • Gość: SOPOT Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 04.01.02, 17:34
        Gość portalu: Robsonka napisał(a):

> Ile jeszcze pseudonimów będziesz używał i w czym zamierzasz jeszcze mącić ?
        > Ostatnio chwaliłeś się że mieszkasz w Londynie, a nie w Sopocie.
        > Często się zdarza, że zadajesz pytanie na Forum a później sam sobie odpowiadasz
        > .
        > Jeśli dłużej będziesz tak się zachowywał, to nie licz na to że ktokolwiek
        > będzie ci odpisywał. A jak się nudzisz to spróbuj włamać się do jakiegoś banku
        > internetowego i opisz później swoje doświadczenia.

Z LONDYNEM TO JA TYLE WSPOLNEGO CO TY Z KIELCAMI A W BANKU TO JA BYLEM I TO NIE
        JEDNYM
        • Gość: Robsonka Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.netia.pl 07.01.02, 14:57
          Co to jest za domena "aardvark.dialup.pol.co.uk" do której się logujesz.
          Dzwonisz z Sopotu za granicę ?
          • Gość: SOPOT Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.buffalo.dialup.pol.co.uk 07.01.02, 22:50

> Co to jest za domena "aardvark.dialup.pol.co.uk" do której się logujesz.
            > Dzwonisz z Sopotu za granicę ?

URZYWAM DO TEGO SATELITY ASTRA www.ses-astra.com/tools/faq/index.shtml
            • Gość: Robsonka Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.netia.pl 08.01.02, 14:00
              W jaki sposób ?
              • Gość: SOPOT Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.buffalo.dialup.pol.co.uk 10.01.02, 21:21

> W jaki sposób ?

....Potrzebny jest komputer oraz dekoder cyfrowy SKY albo DIGITAL ON karta moze
                byc piracka troche kabla itd.
    • Gość: Thar Re: RADOM -A TO KIELECKIE !!! IP: *.devs.futuro.pl 07.01.02, 11:02
      Witam

Ja tez wychowalem sie w Radomiu. Od marca ubieglego roku mieszkam w Gdańsku i nie zauwazylem zeby tubylcy:) w jakis sposob wiazali Radom z Kielcami. Wiekszosc z moich znajomych wie doskonale gdzie on lezy i wiedza, ze nie jest on w kieleckim, tj. swietokrzyskim. Krotko mowiac zdziwil mnie Twoj list

Pozdroofka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka