Gość: potrzebna opinia IP: *.netblok.com 19.05.08, 15:18 prosze o opinie na ich tamat, jaki mają skład? czy mają wokalistkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minia Re: zespół Foxtrot IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.05.08, 15:31 wysil sie i pozukaj na forum- ten watek jest na tej stronie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anet0308 Re: zespół Foxtrot 30.12.18, 15:44 Powtórzę swoją opinię, bo chce wszystkich ostrzec. Zespół Foxtrot można określić 3 cechami - zero profesjonalizmu, brak umiejętności do grania na weselu i brak chęci współpracy z gośćmi weselnymi. TRAGEDIA, niestety poznana na własnym weselu. Potwierdza to ok 110osób, to chyba mówi samo za siebie. Na dzień dobry chcieli po piwie. Źle dosrojony sprzęt tłumaczyli złą akustyką sali, gdzie odbyło się mnóstwo wesel i nigdy nie było tak tragicznej akustyki (może warto zainwestować w dobry sprzęt?) Między piosenkami mieli ok 30-45sekund przerwy, co tłumaczyli, że musieli przestroić instrumenty, a podczas tańczenia było to na prawdę dziwne jak wszyscy goście stawali i czekali na kolejną piosenkę. Mimo zamówienia piosenki X, na co się zgadzali, grali piosenkę Y tłumacząc później, że jednak piosenki X nie umieli. Kiedy goście weselni zaczęli własną biesiadę, w przerwie między ich graniem, nie kontynuowali śpiewania z gośćmi tylko ich zagłuszyli. I w sumie najważniejsze - nie potrafią śpiewać, często nie znali słów i śpiewali "nanana" czy "lalala". Kiedy podeszłam do zespołu jako Panna Młoda i powiedziałam, że za wolne kawałki grają na początku i rozkręcamy wesele szybkimi hitami, zapytali się co mam na myśli.. nie ma co - pełen profesjonalizm, abym Panna Młoda jeszcze proponowała repertuar od A do Z. Odpowiedz Link Zgłoś