asia_mierz 04.06.08, 10:20 w jakich innych forach uczestniczycie? macie jakies ulubione, w których jestescie czynnymi forumkami czy tylko podczytujecie? ja mam kilka które podczytuje a czynnie udzielam sie na styczniowych mamach 2006:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy79 Re: inne fora 04.06.08, 10:37 majówki 2007- uczestnicze intensywnie czytam:wychowanie bez porażek, alergie, galerię potraw i ezoterykę, no i czasami inne ale to już rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadrab1980 Re: inne fora 23.04.09, 11:36 Oprócz tego uczestniczę w forum "zostać mamą", a inne podczytuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: inne fora 23.04.09, 11:46 Jest tego troche... Na jednym jestem adminem, na drugim wspoladminem, trzecie bardzo male ale dzieki temu sympatyczne, czwarte... piate... wszystkie to fora zamkniete, na forach otwartych sie nie udzielam (wyjatek: tu) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: inne fora 23.04.09, 20:36 Moje ulubione to zdrowie małego dziecka, zdrowie kobiety (ale trzeba uważać, bo trafiają się tam wredne małpy, które chyba nie mają sobie po kim pojeździć w realu), wychowanie bez porażek. Lubie podczytywać teściowa to "skarb" (hihihihiih) i jeszcze jedno anglojęzyczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: inne fora 24.04.09, 13:02 Zimorodki 2005, a z otwartych czytam całe mnóstwo, tu i ówdzie się dopiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Wymienione w mojej wizytówce. 28.04.09, 23:18 Jednak ostatnio jestem bardzo na bakier z czasem, co zresztą widać tutaj :( i niestety wcale nie jestem aktywna. Dziś narabiam, chociaż częściowo... :) Odpowiedz Link Zgłoś