dr_diesel 05.06.08, 08:07 Zdegradują Radomiaka o dwie klasy rozgrywkowe. Czyli A-klasa wita. I pójdzie w ruch gumka-myszka i będą sobie nią wycierać tatuaże niektórzy... No bo mieć dziarę a-klasowego zespołu to już czysty obciach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mks Re: Jerzy E. junior zatrzymany przez CBA IP: 81.219.133.* 05.06.08, 08:31 "Pod koniec sezonu 2003/04 objął po raz pierwszy posadę w Radomiaku, którego wprowadził do drugiej ligi. Z powodu nieporozumień finansowych opuścił Radom" hehehe zapłacił za mecz ze swojej kasy a potem nie chcieli mu oddać:-) i jak tam kibice "czystego" Radomiaka??? śmialście się z Korony a tu bach, sami jesteście umoczeni!!! widzicie że nie ma się co naśmiewać z innych kibiców bo to nie ich wina tylko skorumpowanych działaczy, trenerów, piłkarzy, sędziów... BYŁA BĘDZIE JEST KORONA MKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel info dla koroniarza IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.08, 12:38 Jerzy Engel junior ostatnio pracował w trzecioligowym Radomiaku Radom, ale został zwolniony w trakcie rundy wiosennej. Wcześniej trenował między innymi piłkarzy Polonii Warszawa i ŁKS Łomża. Zarzuty stawiane trenerowi dotyczą ustawienia wyników trzynastu meczów trzecioligowych i pomoc trzem osobom w korumpowaniu środowiska piłkarskiego. Jak donosi Polskie Radio, jednym z zarzutów może być przyjęcie dziesięciu tysięcy złotych za ustawienie meczu walczącej o awans Korony Kielce.(dziennik.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck info do radomianina IP: *.kielce.net.pl 05.06.08, 19:56 "Oskarżenia, które usłyszy teraz E., mogą nie być ostatnimi. Wątpliwości od dawna budzi jego praca w Radomiaku i w ŁKS Łomża. Z obiema tymi drużynami awansował do II ligi. Jeśli chodzi o klub z Radomia, to zarzuty mogłyby dotyczyć sezonu 2003/2004. Wtedy, sześć tygodni przed zakończeniem rozgrywek, Engel jr. przejąłby zespół, który walczył o miejsce barażowe. Pod wodzą 25-letniego wówczas trenera ekipa zajęła drugie miejsce, które umożliwiło walkę o drugą ligę z będącymi jeszcze w tej klasie rozgrywkowej Tłokami Gorzyce. Szkoleniowcem Tłoków był Marek Motyka, dobry znajomy ojca E. - Władysława Jerzego. Radomiak wygrał baraże i awansował do II ligi, a po sezonie E. został asystentem... Motyki w Polonii Warszawa. W czerwcu 2006 r. E. wprowadzał już bezpośrednio na zaplecze ekstraklasy ŁKS Łomża. Wtedy cała trzecia liga huczała od plotek. Zespół Browaru wygrał aż 22 z 28 meczów. Przegrał tylko raz. To był rekord III ligi." źródło "Polska Times" i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jerzy E. junior zatrzymany przez CBA IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 09:09 ten watek juz jest balasie Odpowiedz Link Zgłoś
raul124 Re: Jerzy E. junior zatrzymany przez CBA 05.06.08, 10:34 A jakim Cudem ten wątek może "już być" Są dwa założone, ale nie jako komentarz do artykułu, więc czepianie się założyciela to prezentacja własnego niedoinformowania i niespostrzegawczości. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Re: Jerzy E. junior zatrzymany przez CBA 05.06.08, 10:39 Gość portalu: mała napisał(a): > ten watek juz jest balasie Ok, jestem balasem, ale w twoim pysku! Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: Jerzy E. junior zatrzymany przez CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:47 dr_diesel, obciach to dla twojej matki że cię urodziła. takich balasów jak ty powinno się od razu w łeb napie..ć zaraz po urodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel A co, Ty też masz tatuaż...? 06.06.08, 07:38 A tak do rzeczy, to na prawdę dużo miałeś do powiedzenia w tym temacie że aż tak się rozpisałeś. Pozdrawiam Cię kabanie spod gołębnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: balas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 16:34 A ja cię ku.. nie pozdrawiam, balasie. A Twoje mądrości powinny być szerzej komentowane przez TVN24, bo tryskasz wiedzą na prawo i lewo. Na Narutowicza wyp...... Odpowiedz Link Zgłoś
raul124 Czyżby się zanosiło na derby? 05.06.08, 10:36 O rety! W najczarniejszych snach nikt tego nie przewidywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czyżby się zanosiło na derby? IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 11:51 bo jestes balasem.jakbys bywal na forach to bez wzgledu na to czy jest to komentarz czy wklejka z prasy to w jednym watku sie umieszcza wpisy.ale wioska nic dziwnego jak radom ma takich internautow ze jest tak kijowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Czyżby się zanosiło na derby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:55 >>>>>nic dziwnego jak radom ma takichinternautow ze jest tak kijowo<<<<< znaczy piszesz o sobie?? wnioskuje po: IP: *.internet.radom.pl kultury dziecko drogie, ugryz sie w jezyk albo w palce jak masz sie tak odzywac. artykul jest po to by go komentowac. nie mam obowiazku maniakalnie przesiadywac na forum (jak Ty) zeby obserwowac co juz jest a czego nie. Czytam artykuly i je komentuje i wtedy wiem ze nie zaloze zdublowanego watku. Co do Twoich slow i okreslen to mnie tez mozesz balasen nazwac, to mnie nie ruszy a odsloni tylko Twoj poziom inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg Re: Czyżby się zanosiło na derby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:13 a co ty jesteś alfa i omega, chcesz mówić komuś co mu wolno a co nie wolno? Mam nadzieje że nie jesteś z Radomia, bo wyglądasz mi że jesteś z jakiegoś Pierdziszewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Czyżby się zanosiło na derby? IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 13:33 oczywscie mozna mowic ze slonce swieci gdy deszcz pada nie zmieni to faktu ze buractwo jest buractwo.bo tylko buractwo rozplenia od nowa na forach watki ktore juz istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
casimirvs No to się sprawa rypła! A co Mieczysławem B? 05.06.08, 14:21 Czy tego szkoleniowca też mają już na widelcu? Widzę że kłótnia tu powstała straszna o dublowanie wątków. Koleżanko/kolego mała- nie rzucaj gównem po forum,przejrzałem Twoje wątki i faktycznie strasznie pilnujesz aby było ich jak najmniej. Spokojnie, nie jesteś moderatorem i na pewno nie będziesz, a jak dalej będziesz szczekać i trollować to prędzej Ty wylecisz niż te wątki. Jeśli admin uzna że jest ich za dużo to usunie. PS. A może masz coś wspólnego z zatrzymanym i zależy Ci aby za wiele nie pisano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: No to się sprawa rypła! A co Mieczysławem B? IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 14:27 przyjmuje do wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: No to się sprawa rypła! A co Mieczysławem B? IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 14:33 tak dupci dawalam jerzemu e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: No to się sprawa rypła! A co Mieczysławem B? IP: *.internet.radom.pl 05.06.08, 14:35 a buractwo jest buractwo. admin jest zajety wiec nie zaqwsz epilnuje. a ty jestes kolejny burak ktory nie rozumie istoty forum. Odpowiedz Link Zgłoś