malutenka16 15.07.08, 12:25 Proszę o polecenie dobrych firm zajmujacych sie Video i foto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawia84 Re: VIDEO I FOTO 15.07.08, 16:31 Mogę polecić firmy, z usług których sama korzystałam: wideofilmowanie - firma MIKAB, fotograf - www.sluby.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka16 Re: VIDEO I FOTO 15.07.08, 16:36 Dziękuje bardzo agawia84 :)Prosze jeszcze o podpowiedzi osoby które miały swój ślub oraz osoby zorientowanie w tym temacie o polecenie dobrego i profesjonalnego videofilmowania + foto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: VIDEO I FOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 19:52 fotografa mam tego co agawia www.sluby.radom.pl a kamerzyste stad www.gabivideo.pl/index.php?p=onas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: VIDEO I FOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:22 Goliat Media ( bracia Piotr i Paweł), P. Waldemar Pastuszko & comp. P. Tadesz Jaworski...... jest wielu ale Ci najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrz Re: VIDEO I FOTO IP: 82.139.46.* 19.07.08, 22:15 Hehehe, jak to czytam to mnie po prostu rozwala. Oczywiście, najlepsze bździny w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VIDEO I FOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:30 Goliat?Niesłowni,nieuczciwi,niepoważni.Zepsuli plener moich znajomych.Zdjęcia im się wykasowały.....Obiecali drugi i słowa nie dotrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka16 Re: VIDEO I FOTO 21.07.08, 16:16 Ponawiam prośbę o polecenie dobrych firm zajmujacych sie Video i foto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: VIDEO I FOTO IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.08, 12:37 ja wzielam foto i video ASFOT z malczewskiego 21. Odpowiedz Link Zgłoś
zantela Re: VIDEO I FOTO 22.07.08, 13:41 Przed kilkoma tygodniami bylam gosciem na przyjeciu weselnym w restauracji lesny dwor k/skaryszewa. W tamtym tygodniu obejrzalam relacje z tej imprezy i stwierdzam, ze jednak kamerzysta od kamerzysty moze sie roznic diametralnie. Ciezko byloby opisac wszystko co zobaczylam, ale pozytywne emocje, ktore po raz pierwszy pojawily sie u mnie przy ogladaniu tego typu relacji pozostaly do dzis. Przyznam, ze zarowno ja jak i moj partner nie spotkalismy sie jeszcze z takim kamerowaniem i gdyby nie zaproszenie sylwi i jacka u ktorych mielismy przyjemnosc bawic sie na weselu, pewnie dalej twierdzilabym, ze na naszym slubie kamerzysty NIE BEDZIE. Aktualnie zmieniam zdanie i stwierdzam oficjalnie na forum publicznym i pod dziwnie zerkajacym wzrokiem mojej drugiej polowy, ze oprocz fotografa, ktorego zawsze chcielismy miec na slubie, teraz rowniez bede chciala zamowic kamerzyste. Pozostaje mi tylko zywic nadzieje, ze bedzie to ten sam facet, ktorego zaangazowanie sprawilo nagla zmiane mojej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: VIDEO I FOTO IP: 82.139.35.* 24.07.08, 12:11 wiele prac przed decyzja ogladalismy i wybor padla na optical studio nam sie podobalo i naszym znajomym u ktorych dzialali tez, kazdy z panow ktorzy prezentowali swoje prace mieli cos ciekawego do zaoferowania ale wybor i tak nalzy do nas wiec lepiej porozmawiac popatrzec i decyzje podjac samemu, pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: VIDEO I FOTO IP: 195.3.155.* 25.07.08, 08:32 Tutaj odpowiedzi nie znajdziesz, reklamuja se tu rozne dziwne firmy, ktore chyba nie maja zlecen i nagla ktos odkrywa jskiegos pana cudotworce filmowego. Sami polecaja sie udajac weselnikow lub przyszle czy obecne mlode pary, ktore rzekomo sa zachwycone uslugami tej czy innej firmy, podobnie jest tu na forum z zespolami, salami, itp !!! Lepiej popytaj wsrod znajomych na zywo. Taka moja rada!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: VIDEO I FOTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 07:41 ja tez polecam OpticalStudio na 1 golebiowie panowie szczerzy a napewno slowni Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka16 Re: VIDEO I FOTO 01.08.08, 11:48 Dziekuje, jednak wybrałam Agencję Filmową MIKAB do video i foto tez :) Piękne fotografie i bardzo dobrej jakości filmy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawia84 Re: VIDEO I FOTO IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.08, 16:08 Gratuluję dobrego wyboru:)Jeśli nic przez ostatni rok nie zmieniło się w tej firmie, to na pewno będziecie zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś