Gość: jdk IP: 212.149.48.* 10.01.02, 10:33 KOCHANOWSZCZAK ZNOWU NAJLEPSZY! W najnowszym rankingu "Rzeczpospolitej" i "Pespektyw" Kochanowski znow zostal uznany za najlepsza szkole na Mazowszu i 5. w Polsce! Gratulacje i tak trzymac dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: 64.107.0.* 10.01.02, 20:16 Boze zmiluj sie nad nami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefot Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: 80.249.0.* 10.01.02, 20:28 Gość portalu: jdk napisał(a): > KOCHANOWSZCZAK ZNOWU NAJLEPSZY! > > W najnowszym rankingu "Rzeczpospolitej" i "Pespektyw" Kochanowski znow zostal > uznany za najlepsza szkole na Mazowszu i 5. w Polsce! tja.... wedlug mnie, moglibysmy byc lepsi, ale ze wzgledu na duza liczbe uczniow (w tym gimnazjum!!!!) tracimy punkty :/ a w szkole i tak nie ma miejsca.... Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: VI L.O. znow najlepsze! 11.01.02, 10:23 O jakim gimnazjum mowisz? Aha - i bardzo podoba mi sie podejscie: ze moglo byc lepiej! Postarajcie sie wiec jeszcze bardziej w przyszlym roku! P.S. A jak tam tegoroczny ranking szkol UNESCO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.rado.gazeta.pl 11.01.02, 10:42 jdk napisał(a): > P.S. A jak tam tegoroczny ranking szkol UNESCO? Kochanowski zajął 2 miejsce w Galaktyce za liceum im.S.Lema na Marsie. Ale uczniowie tamtej szkoly maja po dwie glowy i startuja w dwoch olimpiadach jednoczesnie. To niesprawiedliwe!!! Kochanowszczacy! Musicie sie klonowac! Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: VI L.O. znow najlepsze! 11.01.02, 10:50 Racja! To jest mysl! Na nieszczescie ostatnie wyniki eksperymentow z klonowaniem nie sa zbyt pomyslne, ale czego sie nie robi dla dobra szkoly. Zatem Kochanowszczacy - do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.rado.gazeta.pl 11.01.02, 11:02 Szkoda eksperymentowac na tak inteligentnych jednostkach. Moze lepiej wyslac VI LO na Marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: VI L.O. znow najlepsze! 11.01.02, 11:11 Gość portalu: tytus napisał(a): > Moze lepiej wyslac VI LO na Marsa? Czemu nie? Chalubinski bedzie sie mogl dzieki temu podciagnac na 228 miejsce w Polsce. A gdyby wyslac na Marsa jeszcze Elektronika, to na 227. Chyba ze przescigna go do tego czasu jeszcze inne radomskie szkoly. Proponowalbym wiec profilaktycznie wyslac na Marsa wszystkie pozostale radomskie szkoly srednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.rado.gazeta.pl 11.01.02, 11:22 jdk napisał(a): > Gość portalu: tytus napisał(a): > > > Moze lepiej wyslac VI LO na Marsa? > > Czemu nie? Chalubinski bedzie sie mogl dzieki temu podciagnac na 228 miejsce w > Polsce. A gdyby wyslac na Marsa jeszcze Elektronika, to na 227. Dobry pomysl, ale nie do zaakceptowania dla rodzicow z przerostem ambicji. Gdzie by wtedy posylali swoje zblazowane pociechy? Nie mozemy im tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: 212.149.48.* 11.01.02, 11:33 Gość portalu: tytus napisał(a): > Dobry pomysl, ale nie do zaakceptowania dla rodzicow z przerostem ambicji. Gdzi > e > by wtedy posylali swoje zblazowane pociechy? Nie mozemy im tego zrobic. Spoko! Chyba nie mieliby nic przeciwko wysylaniu zblazowanych pociech na Marsa. W ostatecznosci mogliby tez wybrac pozostale wowczas najlepsze liceum w Radomiu, czyli IV L.O. P.S. Czego to sie czlowiek nie dowie o sobie, o swoich kolegach i rodzicach. Wlasnie dowiedzialem sie, ze jestem zblazowany (podobnie jak i moi znajomi z czasow szkolnych), a moi rodzice maja przerost ambicji (no i sa zblazowani, bo tez sie tam uczyli, a do tego maja rodzicow z przerostem ambicji. W sumie nic dziwnego, ze to zblazowanie - czy moze raczej przerost ambicji? - przeszly im w genach. Hmm..., jaki jest zwiazek pomiedzy zblazowaniem i przerostem ambicji?). P.S.' Czy Twoje wnioski odnosza sie rowniez do Janka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.rado.gazeta.pl 11.01.02, 11:45 Gość portalu: jdk napisał(a): > P.S.' Czy Twoje wnioski odnosza sie rowniez do Janka? Jezeli masz na mysli Janka Kochanowskiego to mysle ze nie mialby dylematu i wyslalby swoje dzieci do Chalubinskiego. Dzieki za wzbogacajaca wymiane zdan, ale koncze moj udzial w tym watku bo rozwinal sie bardziej niz na to zasluguje pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.radom.pl 11.01.02, 19:02 Gość portalu: tytus napisał(a): > Gość portalu: jdk napisał(a): > > > P.S.' Czy Twoje wnioski odnosza sie rowniez do Janka? > Jezeli masz na mysli Janka Kochanowskiego to mysle ze nie mialby dylematu i > wyslalby swoje dzieci do Chalubinskiego. Otoz to :) Zadna szkola srednia nie ma takiego klimatu jaki jest w 4LO, nie wiem jak jest teraz, ale kilka lat temu klimacik byl boski, szczegolnie jak sie przed zajeciami "Expres" odwiedzilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wwmm Re: VI L.O. znow najlepsze! 11.01.02, 12:44 Ciekawe które ma miejsce w rankingu ilości udzielanych korepetycji przez nauczycieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefot Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: 80.249.0.* 11.01.02, 18:51 jdk: mam na mysli Gimnazjum nr 23, ktore miesci sie w tym samym budynku co VI LO :o ps. W tytule jest blad. Jest Zespol Szkol Ogolnoksztalcacych nr 6, a nie VI LO : ((( uczen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kph Re: VI L.O. znow najlepsze! 27.01.02, 16:12 Szkoda, ze tak wielu ludzi nienawidzi K-skiego tylko przez swoja: glupote, zawisc, kretynizm, brak istoty szarej i nieudane zycie. Ciekawe ilu z Was, tak krytukujacych ta szkole, skonczylo ja? No, zaskoczcie mnie. Kocham vilo i na zawsze pozostanie w mojej pamieci jako szkola z atmosfera, gdzie uczniowie i nauczyciele wiedza po co tam sa i szanuja siebie nawzajem (a przynajmniej w wiekszosci przypadkow). A Elektronik czy Chalubinski - nie wiem, nie mialem przyjemnosci. pzdr. i zycze troche wiecej zrozumienia dla innych kph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: VI L.O. znow najlepsze! IP: *.netia.pl 01.02.02, 15:30 Ja z elektronika mam same pozytywne wspomnienia. Było co prawda kilku nauczycieli gnębiących (Biernacki, Niuńka, itp.) ale wyszło to mi na dobre. Do Kochanowskiego nic nie mam. Miałem tam trochę znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś