Dodaj do ulubionych

gdzie jeździć? bmw

25.07.08, 14:28
Witajcie, mieszkam w radomiu od niedawna i właśnie kupiłem sobie 12-letnie bmw cabrio. Jakie miejsca się w radomiu objeżdża pod wieczór z muzyczką i otwartym dachem? powiedzcie. ja wiem tylko że obowiązkowo powinno sie powoli przejechać koo łaźni ze słowackiego w niedziałkowskiego. Wiecie może gdzie jeszcze?
Obserwuj wątek
    • b-ania Re: gdzie jeździć? bmw 25.07.08, 14:33
      Buhahhahhahahahah..dobre. Może ktoś się złapie na tą prowokację.
    • Gość: medyk Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.internet.radom.pl 25.07.08, 15:44
      poszukaj sobie najblizszego psychiatry i sprawdz trase na google maps od swojego
      garazu
      • Gość: FeliX Re: gdzie jeździć? bmw IP: 82.139.35.* 25.07.08, 16:07
        Z takim sprzetem to tylko wiejskie dyskoteki i remizy.
        • Gość: As Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.2.algo.radman.pl 25.07.08, 16:11
          No wydaje mi się,że takim sprzętem z muzyczką masz prawo przejechać się Żeromką
          po deptaku.....napisz kiedy to z całą rodziną będziemy podziwiać.
        • Gość: puszczacz muzyki Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:54
          zdziwiłbyś się kolego, jakie fury podjeżdżają pod te "wiejskie
          dyskoteki" ;)
    • Gość: Damian Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.08, 16:20
      spoczko,ja też bmw swoim objerzdżam maisto, głównie przy dawnej billi koło
      ogródka piwnego , czasem koło fregaty, jest kilka takich miejsc żeby polansować
      auto i siebie, bmw jest najlepsze a to ze dwunastoletnie nie ważne, napewno jest
      lepsze od skody fabii
      • Gość: As Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.2.algo.radman.pl 25.07.08, 16:50
        A czy skodą Oktavią można się polansować w Radomiu ?
        • Gość: git Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.internet.radom.pl 25.07.08, 17:31
          można, tylko po co?
      • Gość: kowalska Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 20:43
        Nie zauważyłam.
    • Gość: kamil Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.08, 07:23
      szkoda że żeromke nie można przejechać polansować sie,sam chętnie bym to
      zrobił,mam dwuletnie bmw, jest świetne, wydaje mi się że nie ma lepszego
      samochodu w Radomiu, czy tez masz takie wrażenie jak jedziesz swoim że masz taką
      jakąś władze? , przewage nad innymi? ja zawsze czuje się lepszy od innych, bo
      chyba tak jest.
    • overshoe Na szrot 26.07.08, 09:10

• Gość: xxx Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 09:06
      Wracaj do swojej wsi i tam szpanuj tym co masz. Ludziom na poziomie
      nie zaimponujesz.
      • Gość: ja Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.08, 10:48
        e tam, nie. Ja jestem pod wrażeniem.....
      • Gość: ze wsi Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:00
        człowieku, u nas, na wsi takim bmw to obciach jeździć. U nas, na wsi,
        takie 12letnie bmw to może służyć jako grzęda dla kur (o ile ktoś
        rekreacyjnie zechce je hodować) Ten pan od bmw, to rodowity
        mieszkaniec miasta, zapewne wielkiego miasta Radom. Zauważ proszę, że
        akuratnie w 100% odzwierciedla on gusta i stan majątkowy przeciętnego
        mieszkańca tego wspaniałego, wielkiego miasta..
        • Gość: ja Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.08, 12:36
          a najbardziej mi zaimponował pan "ze wsi". Jestem pod jeszcze większym
          wrażeniem. To u was na wsi kury takim bmw jeżdżą? cudownie - no tak, zwierzęta
          trzeba szanować. Kury w bmw, a pan ze wsi na rowerze...
          • Gość: ze wsi Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:50
            Bardzo proszę czytać ze zrozumieniem - napisałem, że takie auto to
            ostatecznie może służyć jako grzęda (miejsce, gdzie kura sypia). Więc
            nijak nie wynika z tego zdania, że kury podróżują tymże autem..
            Co do roweru, ma Pan całkowitą rację. Przed południem lubię przejechać
            się moim rowerkiem, Porsche Bike FS Evolution 99, który zresztą
            dostałem w prezencie do zakupionego samochodu..
            Pozdrawiam gorąco
            i na wieś zapraszam;)
        • Gość: xxx Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:47
          Masz rację.
          • Gość: Joanna_18_Radom Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.32.radom.pilicka.pl 28.07.08, 12:59
            A ja bym chętnie się polansowała w takiej bryce na Żeromskiego.....zazdroszczę!
            • Gość: adi Re: gdzie jeździć? bmw IP: 88.156.226.* 28.07.08, 20:29
              wole opelki niema jak przesliczne asie poco sie lansowac co ja ze
              wsi jestem na wioseczke sta bmw
              • Gość: UK_PL Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.range86-156.btcentralplus.com 29.07.08, 00:44
                Oj ludzie... Z zazdrości to Wam sie rdzeń przegrzewa...Ja też mam BMW520
                czarne,ładne i wcale się tym nie lansuje.Po prostu delektuje sie jazda i
                tyle.Nie wariuje,a nawet przed przejściem ładnie sie zatrzymam spokojnie.I co
                ,od razu mam byc jakiś dres???Pozdrawiam żonkę która też nim jeżdzi oraz tych
                których nie stac na paliwko do takiego wozu...tak tak ,gazu nie mam !!!
                • Gość: tołdi Re: gdzie jeździć? bmw IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.08, 07:15
                  na zmywak!! bo już 7.15!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka