sumieniepisu 22.08.08, 17:44 Apeluję do opozycji,aby złożyła wniosek o to,aby każdy radny publicznie podał jak głosuje nad podwyżką dla prezydenta!!!!!!I tak rozwieszę w mieście plakaty jak kto głosował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:39 sumieniepisu napisał: > Apeluję do opozycji,aby złożyła wniosek o to,aby każdy radny > publicznie podał jak głosuje nad podwyżką dla prezydenta!!!!!! Powiem Ci, jak będzie. Będzie wniosek o to, ale nie przejdzie (14 pisiorów zagłosuje przeciw). Potem będzie samo głosowanie, które głosem radnej Lisieckiej zostanie przez PIS wygrane. Radni Karaś i Pszczoła wstrzymają się od głosu. Stawiam 10 złotych, że mam rację. > I tak rozwieszę w mieście plakaty jak kto głosował!!!! A to jest bardzo słuszna koncepcja. Dorzucę Ci te 10 złotych do plakatów, nawet jeśli przegram zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torino Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 10:00 ....równiez dorzucam 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 10:18 to ja dam stówę,bo to informacja o ktorej powinni się dowiedzieć poddani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: 83.14.207.* 25.08.08, 12:26 dam i ja Odpowiedz Link Zgłoś
bohdankaras Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne 25.08.08, 22:31 Panowie, a teraz zgodnie z deklaracjami wpłaćcie te pieniążki na jakiś cel charytatywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjny POmiot Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.08, 16:19 Partyjne kundle znów szczekają: www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie_______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne 25.08.08, 19:09 A teraz wykładajcie na stół monetę bo wasze teorie się nie sprawdziły typerzy od siedmiu boleści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzeum WSI.... Re: Apel do opozycji o głosowanie imienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:07 ta radna już jest z powrotem PO słusznej stronie...Prezydent nic nie daje zarobić....! Odpowiedz Link Zgłoś