patsy79 09.09.08, 12:06 dziewczyny była któraś w Bałtowie? czy oprócz dinozaurów są tam inne atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: Bałtów 09.09.08, 12:44 Ja była :) Ale dawno, zaraz po otwarciu tzn, jakieś 3-4 lata temu. Wtedy oprócz dinozaurów była jeszcze tylko wieeeelka piaskownica, w której odkopywało się szkielet i kilka straganów z zabawkami. No i oczywiście jakieś jedzonko. Jednak słyszałam, że tam sie bardzo zmieniło na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Bałtów 09.09.08, 12:44 My bylismy w sierpniu. Dinozary sa - ale slabo ze poustawiane za barierkami, nie mozna dotknac, wsiasc itd. Dla maluchow to taka sobie przyjemnosc. Plac zabaw jest fajny. Minizoo, jakies oczko wodne z takimi plywajacymi kaczkami na zetony( wsiadasz w toto i po wodzie plywasz), konie sa, stajnie, automaty do gry i duzo innych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Bałtów 10.09.08, 09:48 Byliśmy rok temu,od tego czasu podobno ukradli im dwa dinozaury;))) Trochę się rozczarowałam szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś więcej...W dwie godziny było po zwiedzaniu.Jest tam takie mini muzeum, dla mojego Mateusza to była największa atrakcja.Prawdziwe jaja dinozaurów, jakieś skamieliny. Pamiętam że było też wesołe miasteczko, ale nie wiem czy jest tam na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2446 Re: Bałtów 10.09.08, 10:38 mozna calkiem przyjemnie spedzic czas pod warunkiem ze ma sie duzo kasy przy sobie, sa slawne dinozaury, koni, splyw tratwami i zwirzyniec po ktorym jezdzi sie specjalnym autobusem a w zime stok narciarski. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: Bałtów 10.09.08, 13:50 juraparkbaltow.pl/ ja tam bywam średnio raz na rok:) atrakcji z roku na rok przybywa:) tylko faktycznie trzeba wziąć wiecej gotówki na te wszystkie przyjemnosci;) ale wydaje mi sie ze warto się tam wybrac! Odpowiedz Link Zgłoś