Gość: Wujek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 12:38 Czy to prawda, że w Radomiu ma powstać nowe radio? Czyżby chodziło o wykupienie rzez Agorę Rekordu, a może o Eskę? Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: Czy to prawda? 22.10.03, 13:19 skąd masz takie wiesci ??? od kilku lat co jakis czas pojawiają sie (szczegolnie w sezonie ogorkowym) pogloskik o czyms takim ale zazwyczaj jest to tak ze ten i ow slyszal ale zawsze z 53454 reki .... źródłowych materiałów zawsze brak .... Odpowiedz Link Zgłoś
kleksik Re: Czy to prawda? 22.10.03, 14:21 No właśnie panie "Wujek". Prosimy o więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: Czy to prawda? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 09:33 kleksik napisał: > No właśnie panie "Wujek". Prosimy o więcej ;-) No cóż może nie 5 tysięcy któraś ręka, ale powiedzmy druga! Poza tym sama Wyborcza pisała kiedyś tam o PLUSIE. Poza tym to ja szukam potwierdzenia na forum, a nie uczestnicy forum mają szukać potwierdzenia tych informacji u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Czy to prawda? 23.10.03, 10:35 okej - czyli mamy jasnosc. plus ma byc ale na drodze restrukturyzacji istniejacego juz radia Ave - nie wiem czy radom na tym wyjdzie bo Ave bylo silnie zintegrowane z regionem a teraz bedzie tylko oddzial rozglosni ogolnopolskiej. czas pokaze co z tego wyjdzie. o innych inicjatywach medialnych w radomiu od dawna juz nic powaznego nie slyszalem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś