casimirvs 27.10.08, 13:40 Panie Radny, jako radny i prawnik powinien Pan świecić przykładem. A niesety łamie Pan przepisy ruchu drogowego. Jadąc samochodem rozmawia Pan przez telefon... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axel-1033 Re: Do naszego radnego 27.10.08, 15:43 casimirvs napisał: > Panie Radny, jako radny i prawnik powinien Pan świecić przykładem. > A niesety łamie Pan przepisy ruchu drogowego. > Jadąc samochodem rozmawia Pan przez telefon... >>>nie pierwszy i nie ostatni taki wypadek łamania przepisów głównie przez vipy .Ja spotkałem się z panią (na poważnym urzędowym etacie)która na drodze osiedlowej Michałów nie dość że jechała za mną (obserwowałem przez wsteczne lust.)nie zgodnie z przepisami mówiącymi o dop.prędkości,jechała bez włączonych świateł,rozmawiała przez komórkę ,popijając coś z butelki i kierowała łokciem. Nie wytrzymały moje nerwy,zatrzymałem się,doszło do dyskusji i wymiany zdań,skutek puszczenia moich nerwów powiedziałem jej żeby sobie wsadziła miotłę w pewną część tułowia i jeszcze zamiatała ...wiem że trochę źle się wyraziłem do niewiasty ale .....pal to sześć jak mówią . Odpowiedz Link Zgłoś
michal1401 Re: Do naszego radnego 27.10.08, 16:02 ostatnio czytałem opis przykładu jaki dał wszystkim policyjny radiowóz... Odpowiedz Link Zgłoś
michal1401 przykład do naśladowania 27.10.08, 16:07 miasta.gazeta.pl/radom/1,48201,5815180,Dziwny_rajd_po_miescie_policyjnego_hiluxa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: Jest radny..... IP: *.radom.pilicka.pl 27.10.08, 16:20 co coś robi z jakim mieszkaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis-da Re: Do naszego radnego IP: *.gprs.plus.pl 27.10.08, 16:32 Który to taki praworządny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sms Re: Do naszego radnego IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 19:32 a ilu wśród radnych jest prawników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Do naszego radnego IP: 93.105.150.* 02.11.08, 21:57 Przepraszam, a który to mój, albo nasz ??? Bo ja niestety nie utożsamiam się z żadnym z obecnych radnych. Uważam, że nie głosują w sposób, który odpowiada większości mieszkańców Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: Do naszego radnego IP: *.13.radom.pilicka.pl 04.11.08, 22:42 Jeśli jesteś bez winy pierwszy..... Odpowiedz Link Zgłoś