patsy79 29.10.08, 11:37 może ktoś mi podsunie jakiś fajny pomysł....?prezent urodzinowy, dla chrześnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: prezent dla 11-stolatki 29.10.08, 20:06 ja co prawda nie kupowałam dla chrześnicy a dla przyszłej synowej:) ale kupiłam fajną torebkę w modnym fasonie,w kwiaty,do tego takie doczepiane,kolorowe pasemka włosów.a rok temu zaopatrywałam się w fantastycznym sklepie Fleurynka na Traugutta-panie dobrały mi świetny zestaw kosmetyków dla nastolatki i pięknie to wszystko opakowały.od tamtej pory jestem ich wierną klientką:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: lukrecja... 30.10.08, 08:01 jak idziesz od dworca to na samym dole,przed Szwedentalem,po prawej stronie.znajdziesz na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: prezent dla 11-stolatki 21.11.08, 23:23 Ostatnio dzieciaki szaleją z powodu HIGH SCHOOL MUSICAL. Może wybadaj ten temat u rodziców dziewczynki. Na allegro jest mnóstwo rzeczy związanych z tym filmem i w przeróżnych cenach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś