Dodaj do ulubionych

Leonard Dobrzański i One Man Band

06.11.08, 16:28
Czy ktoś słyszał o nim i czy może wypowiedzieć się na temat jego
muzyki na weselach lub bankietach?
Proszek o opinie, za które z góry dziękuję...
Obserwuj wątek
    • Gość: meloman Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.13.radom.pilicka.pl 06.11.08, 17:05
      Raz słyszałem ale średnio mi się podobało.
      • madziamyszka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 06.11.08, 17:26
        Czy mogę prosic o lekkie rozwinięcie tej opini,ponieważ nie wiem
        co ma Pan na myśli pisząc "średnio"?Dzięki
        • Gość: Baron Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.dti-static.cegetel.net 07.11.08, 14:17
          Znam osobnika. Generalnie muzycy w jego bendzie są nieźli, jedni z lepszych w
          Radomiu. Pozostaje kwestia porwania do tańca. Jak dla mnie przegrywa konkurencję
          z wieloma zespołami grającymi "z dyskietki".

• Gość: driver Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 16:19
            gosc jest niezle niezrownowazony psychicznie poza tym....
            • Gość: Seniorita Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:55
              Czy on i jego muzycy są w tym samym wieku co ten słynny kubański zespół jazzowy
              czyli 72 do 94?.
              • Gość: kloszard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.chello.pl 20.01.09, 13:33
                gość jest pokiereszowany na umyśle. lubi wódę, to widać . słyszałem o nim sporo i słyszałem kilkakrotnie jak grają jako zespół. kiedyś skład był naprawdę niezły, szczególnie wokale dwóch dziewczyn, których już nie ma. potem wszyscy najlepsi muzycy, te wokalistki od niego odeszli. został z taką jedną, której mocną stroną w tym zespole na pewno nie jest śpiew, za to nieźle tyłkiem wywija. generalnie nie polecam, bo gość już się kończy, a jedzie już tylko na przebrzmiałej opinii.
                • Gość: leonard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:02
                  przedstaw sie gamoniu bo na pewno wiele chałtur ci zabrałem więc ci smutno
                  daleko ci do dobrzańskiego przyjedz weż instrument i siadaj a potem zabaczymy i
                  napiszemy o tobie
            • Gość: rty Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: 78.88.16.* 21.03.09, 18:08
              chyba ty
      • Gość: Gościówa weselna Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.algo.radman.pl 17.09.09, 00:00
        Byłam pod koniec sierpnia na weselu gdzje grał pan Dobrzański
        Leonard i stwjerdzam że zespół ten niema sobje równych.Bawili gości
        tak wspanjale że szkoda było czasu na siedzenje przy stołach acz
        kolwiek przy stołach też wspanjale się bawiliśmy.Z pełną
        odpowiedzjalnoścją będe polecać ten zespól bo są wspanjali ,
        sympatyczni a w szczegulności umją bawić gości .Przynich nie można
        się nudzić.JESTEŚCJE NAJ NAJ NAJ LEPSI>DZIĘKUJE WAM ZA UDANE I
        WSPANIAŁE WESELE>POZDRAWJAM
    • Gość: Grool Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.09, 13:58
      koleś zryty na mase, czerwony nos o czyms swiadczy, w dodatku ma dziwną noge z
      naroślakami jak jakiś jaszczur.
      • Gość: mała Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.internet.radom.pl 20.01.09, 15:20
        gadacie bzdury.lonio gra sam stad nazwa one man band.wypic to lubi
        kazdy wiec nie robcie jajec.gral wiele lat na zachodzie do kotleta
        ale i w niezlych klubach wiec nie robcie facetowi tylow.chyba ze
        jestescie jakimis zawiedzionymi opuszczonymi przez lonia d.upami
        wtedy troche was zrozumiem.
        • Gość: jh Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.09, 15:52
          a to lonio miał jakies dupy?
          • Gość: Ja Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.13, 13:45
            Tak. Tylko męskie. W takich gustuje.
      • Gość: leonard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:05
        jaszczur to ty gamoniu jesteś jak bys przeszedł 11 operacji aby ratować nogę bo
        była do amputacji, bo jakiś pijany jaszczur mnie potrącił na poboczu
        gowno o mnie wiesz przymknij się
    • Gość: jura Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.09, 16:31
      słyszałem że pływał ale nie wiedziałem że to nie woda ale.....
      • madziamyszka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 03.02.09, 20:53

• Gość: kelner Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: 82.139.55.* 03.02.09, 22:02
          Kilka lat temu Loniek rządził w Radomiu jeśli chodzi o jakość grania. Był
          najlepszy i na prawdę robił show na imprezach. Grał najnowsze hity w
          profesjonalnych aranżacjach. Teraz trochę zbastował jeśli chodzi o grę na
          weselach, ale jak już tan gra to powraca ten Lonek sprzed lat. Wiem, bo nie raz
          go widziałem w akcji. Leonard to klasyka radomskich parkietów. Fakt, że może już
          jest dinozaurem, ale Budka Suflera czy Lady Punk nadal przyćmić mogą Feel czy
          inne nowe gó...:)
        • Gość: moniczur Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: 82.139.54.* 04.03.09, 14:11
          Będziesz miała wspaniałe wesele! Lonek grał na mojej studniówce w 1994 roku i
          powiedziałam sobie wtedy: ten facet zagra na moim weselu. A potem po wielu
          latach poznałam faceta i Lonek okazał się być jego wujkiem... Nie było więc
          wątpliwości kto bedzie grał ;-) Zabawa była pierwszorzędna!
      • Gość: leonard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:08
        jura w twoim rozumie jest dziura
    • Gość: telesfor Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.pilicka.pl 04.02.09, 09:46
      Leonard jest muzykiem z wyksztalcenia z duzymi umiejętnościami i doświadczeniem, na dodatek wie jak grać żeby na imprezie byli zadowoleni goście. Nie martw się Madziu napewno bedziesz zadowolona :))) Pozdrawiam serdecznie - głowa do góry!
      • madziamyszka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 04.02.09, 21:34
        Dzięki za opinie.Nie uczestniczylam wprawdzie nigdy na imprezie z
        jego udzialem ale powiem szczerze, ze zaufałam intuicji,zdałam
        sie na rozmowe z tym Państwem i wspaniały klimat w jaki
        przedstawili nam swoja muzyke,zaspiewali na zywo(rewelacja!) dla
        nas,po prostu dobrze sie sprzedali a nie tak,jak reszta jakis tam
        zespołow (wreczyli nam płyte przerobiona do przesłuchania i
        tyle) ....Może i jest szalony i różni sie od reszty zespołow
        ale robi klimat a o to mi w sumie chodzi...pozyjemy- zobaczymy
        w 2010r.
        • Gość: Celina Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 13:51
          Odezwij się na tym forum we wrześniu 2009, będę już po doświadczeniu z tym
          zespołem. Ale mnie tez podobał się sposób w jaki się zaprezentował. A to że
          można powiedzieć, że to dinozaur o niczym nie świadczy.Że facet jest po
          przejściach - też nie przesądza o niczym.
          • madziamyszka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 10.02.09, 22:13
            Dzieki Celino,odezwe sie.Zastanawiam sie czemu ludzie wypowiadaja
            sie na temat jego zycia prywatnego(charakteru) i jego wieku.To nie
            moja sprawa...On pewnie nie wnika szczegółowo u jakich ludzi gra.Dla
            mnie jest konkretnym facetem i mam nadzieje,ze tak tez rozrusza
            gosci na weselu.
            • Gość: Darek Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 11.02.09, 07:23
              jak sie napije to pewnie rozrusza, postawcie mu kontener gorzały obok.
            • Gość: Celina Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:58
              Witam!
              Ja już jestem po imprezie, wszystko było w jak najlepszym porządku. Gościom
              podobała się muzyka, organizacyjnie też było ok,możesz być spokojna o swoja
              imprezę.Pozdrawiam
        • Gość: noga lonka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: 194.156.44.* 21.02.09, 10:44
          jak dozyje!!!!
          • Gość: leonard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 03:31
            miałem potężny wypadek i nogę do amputacji miałem wtedy 25 lat najechał na mnie
            pijany kierowca jak stałem na poboczu pjechałem wtedy po instrumeny nie wiesz
            to nie pisz bzdur 11 operacjii ieżycze nikomy
            • Gość: leonard Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 03:52
              domyślam się kto może mi bruzdzić i podsmiewać się, zyczę kazdemu muzykowi aby
              grał 16 lat na zachodzie na żywo, zapraszam do mnie do domu do pianinka i
              zobaczymy teraz rok w rok gram na kontraktach ,ale nie w Radomiu nie znam wielu
              muzyków i mnie to nie interesuje
              nie zabiegam o imprezy gram sporadycznie, dobrze mi się żyje mam porządną
              emeryturę z Norwegii i drugą w Polsce zawsze jak stawałem na scenie starałem sie
              sprawiać ludziom przyjemność wywaliłem paru muzyków z kapeli ale zawsze to moja
              kapela śmiało moge zagrać z każdym z nutek też zapraszam do mnie przy tym
              wypijemy po koniaczku
              muzyka tonie zawody bokserskie i przepychanki na forum nie bede nikogo
              krytykował ani oceniał, każdy tak gra jak umie i tyle
              pozdrawiam prawdziwych muzyków i gości forum.
              zabrałem tu głos po raz pierwszy i ostatni nie będę też komentował złych opinii
              o mnie
              jestem jednak popularny skoro tyle sie o mnie pisze
              leonard
              • Gość: Grażyna Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:43
                ale bzdury
            • Gość: adam białek Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:41
              a jak pan jeździ po kielichu to jest ok?
    • Gość: Nestor Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 08:10
      Madziu możesz spokojnie zaufać Panu Leonardowi a napewno nie
      pożałujesz. W zaufaniu Ci powiem że negatywne opinie są od
      konkurencji, której daleko do stylu, umiejętności, zaangażowania i
      doświadczeniu. Pozdrawiam
      • Gość: monia Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 20:48
        Leonard grał na weselu mojego syna 6 lat temu. Wtedy rewelacja.To
        prawdziwy showmen.Żadnych długich przerw w graniu, tylko na główne
        posiłki.podczas konsumpcji dwóch muzyków z instrumentami bawiło
        gości przy stołach.Dużo konkursów i zabawy z klasą.
        • Gość: Celina Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:14
          Mnie został ten zespół polecony przez człowieka który zna Leonarda, mam
          nadzieję, że się nie zawiodę , a tak na marginesie to który z muzyków jest wolny
          od nałogów? Chyba nie ma takich ideałów.
          • Gość: cc Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: 82.139.55.* 16.02.09, 15:36
            Tu racja! Jest takie powiedzenie:"Nikt tak nie spieprzy wesela jak trzeźwa
            kapela". Dziękuję:)
      • Gość: wroclaw Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.13, 22:09
        Nie moge czytac normalnie tych bzdur! To jest najlepsszy facet jakiego znam!!!!!!:) Imprezy prowadzi zajebiscie ! A wokalistka ma przepiekny glos:)
    • Gość: ags'94 Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 21:19
      Grał na moim weselu w 1994r. Wtedy rewelacja! Super muzyka, zabawa,
      show, granie praktycznie non-stop.Goście jeszcze przez kilka lat
      wspominali muzykę z tej imprezy.Bardzo sympatyczne wspomnienia.
    • j-ack Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 03.04.09, 21:12
      Leonerd Dobrzański prowadzi imprezy w sposób zawodowy. Pije na
      weselach średnią muzyczną dawkę jak każdy ale nie nadużywa.
      Ma aranżacje jak każdy zespół, który korzysta z podkładów muzycznych.
      Jest b. dobrym pianistą. Traktuje siebie i swoich muzyków jak
      artystów stąd niepochlebne opinie na temat jego zachownia.
      Uszczypliwe opinie na forum mają podłoże bardziej prywatne niż
      zawodowe.
      Pozdrawiam.
    • Gość: sylwek Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 11:05
      miałem przyjemność być ostatnio na weselu gdzie grał Dobrzański, powiem tak:
      było przeciętnie, więcej gadał niż grał czasami zdarzało mu się nie trafiać w
      klawisze ale to już wiek. pozdrawiam
    • Gość: misska Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 07:35
      A mnie się podoba klimat jego muzyki, opowiastki, image. Wczoraj grał w Łebie.
      Miło czas spędziłam!
    • madda_lenka Re: Leonard Dobrzański i One Man Band 13.07.09, 14:41
      5 lat temu grał na moim weselu- wszyscy goście sobie bardzo chwalili i ja też. Jeśli o mnie chodiz- polecam. Grał tez u mojej przyjaciółki rok póxniej i tez zabawa była przednia
    • Gość: Marek Re: Leonard Dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:14
      Byłem na weselu kilka lat temu gdzie grała pana kapela bawiliśmy się
      świetnie.Jak można z Panem się skontaktować.Mój email dormarko@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka