isoxazolidine 29.10.03, 14:55 Brawo dla Kierownictwa TP za szybka i efektywna reakcję ! Niby mala sprawa ale niektorych przerosla. Klaps dla RGR - za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REJF Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:12 Brawo, brawo, brawo! Są jeszcze w Radomiu normalni ludzie - Pilicka wyróżnia się pod tym względem! I DUUUUŻYY MINUS dla RGR - za brak "wyczucia sprawy" - nie zawsze kasa powinna stać na 1 miejscu! PS. Ixo.... - pomimo zbiezności nazw skrót TP kojarzy mi się jednak z monopolistyczną Telekonunikacją Polską, ktora czasem stosuje podobne "zagrania" jak Szanowny Pan Prezes Giełdy - ale to tylko taka mała dygresyjka ;-) Darz bór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mood Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.82.udn.pl 29.10.03, 15:41 ja tam prezesa RGR rozumiem. jak schronisko to i przytulisko, a potem sierociniec i dom dziecka... szpital, kosciol itd. dziwie sie tylko dlaczego umiescil schronisko na "czarnej liscie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku 29.10.03, 16:00 ups. .... faktycznie - TP zle sie kojarzy .... juz kiedys zrobilem podobny kwas na forum - piszac o Muzeum Okregowym uzylem skrotu MO ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazikXV Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 21:59 Sam pomagam Schronisku, jescze kiedy było przy ul.Wierzbickiej, poznałem p.Kolosa i wiem że ten człowiek kieruje sie przede wszystkim ideą pomagania istotom żywym i po prostu mierzi go kiedy prezes zarabiający kilka tysięcy złotych chce sobie na instytucji schroniska poprawić przychody. A tak nawiasem mówiąc to sam mogę wskazać kilka przykładów niegospodarności na terenie RGR które przynoszą więcej straty niż te kilkadziesiąt złotych.... Pozdrawiam prezesa RGR - ale tak negatywnie, i życzę mu prezesury w jednostce budżetowej finansowanej przez Gminę Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddah Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: 217.11.142.* 29.10.03, 16:09 I mamy kolejnego buca w Radomiu. Prostak z RGR zarabia sporo kasy...Czy ty kiedys chlopie malorolny wielki prostaku z RGR byles kiedy w schronisku, widziales te psiaki co ludzie je wywalaja!!! Zamist zwolnic z oplat to chcesz do swojego kryta swini..jak najwiecej. Oj nie ladnie nie ladni "prezesiku'!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:52 Zawsze znajdzie sie jakis debil co to mysli tylko o sobie przeciez ci ludzie ze schroniska nie prowadza zadnego interesu a raczej opiekuja sie sierocincem pozostawionym przez takich palantow jak prezes i inni tego pokroju pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.udn.pl 29.10.03, 22:50 Brawo i wielkie podziękowania dla Pilickiej Telefonii za człowieczeństwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 09:44 Te kilka powyższych opinii można podsumować : - Pilicka pokazała, zresztą kolejny raz, na czym polega bycie prawdziwym menedżerem z ludzką twarzą (public relation-tego Rzońca nie zna) - Prezes giełdy ze swoją zwierzęcą ekonomią, jak widać jest znany od dawna w Radomiu, - smutne zjawisko dotyczące Radomskiej Giełdy Rolnej jako firmy podległej prawom ekonomii, a stojącej w miejscu, nie martwi odpowiedzialnych VIP-ów. Na maginesie refleksja : - pana Kolosa kierownika schroniska na Prezesa Giełdy, - prezesa Rzońcę na kierownika schroniska. Pierwszy zdynamizuje funkcjonowanie RGR, a drugi nauczy się normalnie myśleć i właściwie działać Jeszcze raz dzięki Pilickiej i wszystkim podobnie funkcjonującym w rynkowej gospodarce ! Odpowiedz Link Zgłoś
syfon13 Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku 30.10.03, 11:24 "(public relation-tego Rzońca nie zna)" Noooo, chyba nie zna, ale zapewne słyszał jedną z dwudziestu tysięcy definicji działalności określanej mianem PUBLIC RELATIONS. Autor definicji, Piotr Czarnowski - pionier praktyki PR w Polsce, wykładowca Instytutu Dziennikarstwa UW, właściciel i prezes pierwszej w Polsce (jak sama nazwa wskazuje) agencji PR - "First Public Relations", mowi tak: "Public Relations to kreowanie intelektualnie pobudzającej aury wokół marki". Stąd wynika, co następuje: 1. pod hasłem "marka" może kryć się towar, firma, lub osoba (np. osoba prezesa, jakiegoś polityka, artysty itp.) 2. intelektualne pobudzenie nie musi być efektem zabiegów zmierzających do robienia dobrego wrażenia (nad wizerunkiem Marylina Mansona pracuje sztab zajebistych specjalistów, którzy dbają właśnie o to, by ten wizerunek był jak najgorszy). Wnioski: prezes Rzońca doskonale wie, czym jest public relations. Nauki pobierał niewątpilwie u jednego z najznamienitszych fachowców, jacy stąpają po polskiej ziemi. W sposób głęboko przemyślany i konsekwentny kształtuje swój wizerunek złego faceta, kreując wokół siebie aurę nad wyraz pobudzającą intelektualnie. Panie prezesie, proszę przyjąć najzajebistsze wyrazy mojej uniżoności. Na gruncie radomskim nikt chyba lepiej niż pan nie stosuje w praktyce wiedzy o zasadach i metodach kształtowania wizerunku. "piarowcy" powinni się uczyć od takich ludzi, jak pan. To była antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad13 Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:47 Do syfona : mowimy ostatnio prawie jednym głosem. Cieszę się bardzo - ku poprawie Rzeczpospolitej Radomskiej. Pzdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Pilicka Telefonia pomaga schronisku 30.10.03, 11:50 prawda rodzi sie w sporze. i milo jak dyskutanci w miare rozwoju debaty zblizaja stanowiska wypracowujac konsensus :-) przepraszam - zebralo mi sie na filozofa ..... Odpowiedz Link Zgłoś