Gość: Doktor IP: *.tkdami.net / 172.16.15.* 03.11.03, 12:56 Wyprowadzenie jak największej liczby oddziałów z Tochtermana na Józefów to same korzyści dla pacjentów. Optymalna byłaby likwidacja Tochtermana i podporządkowanie nowej jednostki WSS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.internet.radom.pl 03.11.03, 16:43 Znawca tematu sie odezwał,gdzie pracujesz na tym Józefowie,na bramie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauda Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.udn.pl 03.11.03, 17:49 Nie wiem o jakich standartach mówi dyrektorka wypowiadając się o pralni. Ta na Józefowie jest taka droga bo: 1.Utrzymywany jest przerost zatrudnienia ( uruchomiono drugą zmianę która pracuje 2 godziny i to tylko pod warunkiem, że pierwsza zmiana celowo zostawi coś do roboty ) 2.Niebagatelną rolę odgrywa cena nośnika energetycznego, a więc sprawność kotłowni, stan rurociągów, odwadniaczy, wymienników ciepła itd. 3.Małe obciążenie parku maszynowego w stosunku do mocy zainstalowanej. Jedno jest pewne.W prywatnych rękach ta fabryka napewno byłaby rentowna, a kilogram wyprania bielizny byłby konkurencyjny dla Warszawiaków. I nie ma co mydlić oczu "wysokimi standartami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trak Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.udn.pl 03.11.03, 18:45 Czy ktoś wie ile kosztuje miesięcznie oświetlenie terenu szpitala na Józefowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.udn.pl 04.11.03, 10:12 te dwa szpitale to i tak za mało na radomskie potrzeby.zapytajcie pacjentów o terminy przyjęć.W Radomiu żeby być od razu przyjętym do szpitala trzeba być nieprzytomnym albo bardzo pijanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauda Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.udn.pl 04.11.03, 19:25 Gość portalu: maria napisał(a): > te dwa szpitale to i tak za mało na radomskie potrzeby.zapytajcie pacjentów o > terminy przyjęć.W Radomiu żeby być od razu przyjętym do szpitala trzeba być > nieprzytomnym albo bardzo pijanym. Albo użyć bardziej przkonywujących argumentów............!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsdsd Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.udn.pl 05.11.03, 09:07 szpital na tochtermana powinni zburzyć razem z pracującym tam personelem Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Józefów to Bagno! 05.11.03, 09:25 Lekarze z Józefowa omal nie zabili mojego siostrzeńca - "wykryli" u niego raka jelita, i rozpoczęli leczenie. Gdyby dziecko nie trafiło na czas do Centrum Zdrowia Dziecka, nie wiem jak by się to skończyło. Tamci lekarze złapali się za głowę, jak się dowiedzieli o diagnozie naszych łapiduchów. Okazało się, że to były jakieś wrzody. Zamknąć tych bandytów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauda Re: Józefów to Bagno! IP: *.udn.pl 05.11.03, 20:05 bluto napisał: > Lekarze z Józefowa omal nie zabili mojego siostrzeńca - "wykryli" u niego raka > jelita, i rozpoczęli leczenie. Gdyby dziecko nie trafiło na czas do Centrum > Zdrowia Dziecka, nie wiem jak by się to skończyło. Tamci lekarze złapali się za > > głowę, jak się dowiedzieli o diagnozie naszych łapiduchów. Okazało się, że to > były jakieś wrzody. Zamknąć tych bandytów!!! Tak,tak szpital to ludzie a nie marmury!!! Ta placówka jest typowym przejawem przerostu formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w 05.11.03, 23:20 Skoro sa takie dlugie terminy to moze znów otworzyc szpital przy Malczewskiego. Chetnych na kupno nie ma a obiekt niszczeje. Kolejki pewnie bylyby mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Czy oba radomskie szpitale będą zmuszone do w IP: *.radom.pl 21.11.03, 20:49 witaj grabarzu Odpowiedz Link Zgłoś