wyborca225 21.12.08, 20:58 Pan Wójcik rozliczył się z wyborcami, a czy rozliczył się z PKS w Radomiu z 6 miesięcznej odprawy za zakończenie pracy na podstawie umowy zawartej w co najmniej dziwnych okolicznościach????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumieniepisu Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 21.12.08, 21:00 Nic to nie da.PIS jest w mieście skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 21.12.08, 21:52 >>Po przeczytaniu artykułu doszedłem do wniosku że nawet szczyptę nie wierzę temu panu.Mnie kiełbasa wyborcza nie smakuje wolę już dobrze przyrządzony "cwaniak" przez dobrego i solidnego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.08, 21:56 Wy jak zwykle zaczynacie od plucia.A może jednak byście się przyjrzeli i zaczęli wymuszać od innych radnych tego typu sprawozdanie?Niech każdy po każdym roku, dwóch, trzech mówi swoim wyborcom co udało im się zrobić dla dzielnicy, okręgu, ulicy.Brawo panie Wójcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFF Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 07:06 Axel zasuwaj na sąsiednie forum i przeproś ludzi z Wigilii na Deptaku,których nazwałeś motłochem i menelstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 22.12.08, 17:30 Gość portalu: FFF napisał(a): > Axel zasuwaj na sąsiednie forum i przeproś ludzi z Wigilii na > Deptaku,których nazwałeś motłochem i menelstwem >>>>Proszę przeczytać dobrze ,wigilia była dla mieszkańców Radomia a co ? może nie było tam takich o których się tak wyraziłem co ciebie tak zabolało?.Tu przyznam że troszeczkę przesadziłem z tym określeniem co napisałem,jak się ktoś obraził to przepraszam..Pytam kto brał w reklamówki (tak jak w ubiegłym roku)ja,ty,on,ona pytam.?Dlatego w tym roku nie poszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 25.12.08, 15:04 Ty trollu debilowaty "FFF"zmieniający się co chwila co chcesz od axela kretynie.Żle go zrozumiałeś i szczekasz jak pies , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 21.12.08, 22:22 Przy okazji wieczerzy zrobił sobie kampanię. W tym celu właśnie powstał plac przed UM. Dla pisowskiej politycznej propagandy. Teraz nam tylko dziękować. A co dla nas? Gdzie obiecane miejsca pracy? Gdzie inwestycje rządowe? Gdzie napływ środków zewnętrznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.08, 22:46 Z tego co mi wiadomo to za Kosztowniaka spadło bezrobocie i to znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 21.12.08, 22:59 tyle ze spadek to akurat nie zasluga kosztowniaka.zobaczysz jak teraz bedzie rosnac i kosztowniak nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek.k Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 12:34 Kogo to obchodzi co ty zrobiłeś, po co się chwalić, jesteś od tego jak dupa od srania żeby zabiegać o okręg z którego zostałeś wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 26.12.08, 21:17 zaden do tej pory tyle nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 28.12.08, 21:03 Gość portalu: kolo napisał(a): > zaden do tej pory tyle nie zrobil >>>>>Proszę odpowiedz czego tyle nie zrobił ?"dobrego czy złego" Ja jako rodowity radomianin mam swoje zdanie na temat tego pana i wielu innych którzy w większości są figurantami i działają pokaz fajerwerków i rac sylwestrowych ,bo zaraz gasną i opadają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 22.12.08, 21:45 Radom bardzo odczuje skutki nadchodzącego kryzysu. Zapłaci za to Kosztowniak. Okazał się mądrym facetem jednak zbyt zależnym od swoich partyjnych kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 22.12.08, 21:38 W sprawie bezrobocia to akurat Kosztowniak nic nie zrobił. No może dla swoich partyjnych kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listonosz dwoni 2x Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 212.244.241.* 22.12.08, 12:58 Żadne kartki pocztowe nie zmienią tego, że białe jest białe, a czarne jest czarne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spojrzenie Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 22.12.08, 20:15 spojrz na obecne wladze PKPS u co wyprawiaja, jak firme doprowadzaja do upadku swoimi dzialania, tak mowia zwiazki z PKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.144.* 23.12.08, 17:43 Wójcik dał bardzo dobry przykład.Chciałabym przeczytać taki list co zrobił dla okręgu generał milicji.Chociaż mógł o wiele więcej bo był prezydentem a jedna jego marionetka prezesem spółdzielni to nie zrobił nic.Kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarni Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.radom.vectranet.pl 23.12.08, 17:43 Nic tak nie ociepla stosunków pomiędzy wyborcami a politykami jak kłamstwa tych ostatnich. To motto pana Wójcika. Jedyne co zrobił to załatwił sobie i małzonce super posady. Sam nawet nie jeżdzi do Radkomu i nie podpisuje listy. Nic tam nie robi a zarobki ma wieksze od Prezesa. Panie Wójcik spadek z takiej wysokości - to będzie bolało. Już nie długo . Jedynie 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca 23.12.08, 19:57 Upadek nastąpi szybciej, ludzie patrzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 21:11 Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.internet.radom.pl 23.12.08, 21:21 zgadzam sie ze pis moze juz pakowac walizki.czuja to i kroja kase zarabiajac w miejskich spolkach i urzedach.wszyscy niebawem wroca tam gdzie ich korzenie znaczy sie do urzedu pracy.moze tylko skiba w jedlni a marszalkiewicz w jedlinsku reszta w radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:03 Mała tobie też życzę Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 24.12.08, 00:03 dzieki dariusz za zyczenia.tez wszystkiego naj.bo juz nie duzo macie czasu zeby nam mieszkancom w telewizji cos pozyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 07:07 Nie rycz Mała nie rycz ,ja znam te twoje numery ,twoje łzy ciekną mi na koszulę ,ja jestem Bruce Lee, king karate mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksen Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 24.12.08, 07:47 Znowu platformers się uaktywnił i wypisuje pod różnymi nickami.Co paltformers wróciło się już z Irlandii?Bidulo musiałeś pracować na zmywaku bo twoja PO nie załatwiła ci roboty?Z okazji świąt wracaj szukać swego Pacanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 08:22 Nigdy nie wiadomo kto ma więcej czasu, kogo Pan pierwszego wezwie do siebie. Więcej rozwagi koleżanko bo nienawiść zaślepia ci oczy Moja mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 80.249.5.* 24.12.08, 08:27 Pan Dariusz to jest nowa jakość w radomskiej polityce,obyśmy mieli więcej takich polityków,tak trzymaj panie Dariuszu,super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 24.12.08, 14:24 Nepotyzm jest już w Radomiu znany od lat. Skąd więc ta nowość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 14:54 Tak, owszem, nepotyzm ci u nas dobrze znany. A nowa jakość, gdyż na taką skalę jeszcze w Radomiu go nie było. Całe klany się załapały wybitnych fachowców, chętnych pracować za naszą kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTYMISTA CO ŚWIST Jak rozliczyłeś kasę to wypij piwo i idz spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 15:11 Co ci pozostało do odwalenia z roboty.Opieprzać sie umiesz od lat .To rób teraz to samo a sukcesy przyjdą .Na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Jak rozliczyłeś kasę to wypij piwo i idz sp IP: 93.105.146.* 24.12.08, 16:08 Znowu śmieć paltformers jedzie tu jadem.Juz niedlugo na smietnik historii za to olewanie Radomia przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 82.139.41.* 25.12.08, 23:51 W ilu spółkach komunalnych ten facet podpisuje wypłaty wynagrodzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prasa pisze Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.144.* 26.12.08, 10:43 Mówisz o tym z PO?Sprecyzuj konkretnie bo mam zamiar coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłamca wójcik Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:22 Tak radomianinie, pan Dariusz to nowa jakość!!! czego jakość? chyba doskonale wiemy, że bylibyście nędznikami gdyby nie on. Ale jeszcze 2 latka i pana dariusza nie będzie. Nienawidzę ludzi zakłamanych. Razem z kasztaniakiem obsadzili sobie ciepłe posadki w radkomie, radpecu wraz z małżonkami. Ku... i to jest miasto przyszłości? Ch... mu w dupę za to, od wyborców za 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 19:35 Panie Wójcik Jeżeli pan nie skieruje sprawy przeciwko osobnikowi który pana obraża to jest pan zwykłą ciotką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwer Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 26.12.08, 11:29 bardzo dobra metoda na rozliczenie sie z wyborcami, rzetelna, w takim tempie inwestycji na Ustroniu nie bylo dawien dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ")))) W ilu spółkach bierze kasę ? IP: 82.139.41.* 26.12.08, 22:00 W ilu spółkach ten gość bierze wypłaty i z jakiego tytułu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 28.12.08, 11:39 dobry pomysl na kampanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 28.12.08, 16:10 Dariusz zaskoczy jeszcze nie jednego Odpowiedz Link Zgłoś
grupenfuhrer1 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 28.12.08, 22:40 Nepotyzm i kolesiostwo to zjawiska towarzyszące polityce ale skala jaka jest teraz w mieście jest faktycznie nie spotykana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 29.12.08, 07:23 Skrywany nepotyzm na niespotykaną skalę występuje w PO.Wystarczy tylko podrążyć.Pomimo skrywanych przez pewne media faktów widać to jak na dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słomka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.09, 14:40 Nepotyzm i kolesiostwo to zjawiska towarzyszące polityce PiS, ale skala jaka jest teraz w mieście jest faktycznie nie spotykana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 04.01.09, 10:22 Masz rację.W PiS jeżeli przytrafią się wpadki czarnych owiec to na parę tysiączków.W PO są to sumy kilkaset tysięcy, kilka milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 03.01.09, 17:20 solidnosc przemawia przez Przewodniczacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słomka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.09, 07:33 Pan Dariusz Wójcik chyba jeszcze nie "rozliczył "się przed "samym radomskim Pisem" a co dopiero przed wyborcami!!!!!!!!!!!Najpierw My a później "ludzie" czytaj wyborcy! P.S.To są słowa pana Wójcika "kiedyś ,kiedyś przed wyborami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramway Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.09, 00:09 Nie czepiać się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:46 ZARZĄD REGIONU NSZZ „SOLIDARNOŚĆ” ZIEMIA RADOMSKA Zawsze w obronie Twoich praw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisuardesa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... 29.08.09, 16:14 Brawa dla nieudaczników z i kolesiów z PIS!Co pan na to panie Wójcik???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubk Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:24 Nieudacznicy z PIs wybudowali: szkołę muzyczną basen na ustroniu budują przedszkola, żłobek remontują ulice, remontuja szkoły , przedszkola zwiększyli nakłady na oświatę i kulturę, budują pawilon ginekologiczno położniczy, i do tego całego zła doprowadzili nieudacznicy z PIS. Dość remontów, budów, my nie chcemy inwestycji w naszym mieści my głosujemy na Po i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:56 niech budują, tylko co ma z tym wspólnego wójcik???? przeciez to nie jego pomysły. my wyborcy z ustronia rozliczymy go sami w najblizszych wyborach, nie ma szans na reelekcje Odpowiedz Link Zgłoś