Dodaj do ulubionych

Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami

21.12.08, 20:58
Pan Wójcik rozliczył się z wyborcami, a czy rozliczył się z PKS w Radomiu z 6
miesięcznej odprawy za zakończenie pracy na podstawie umowy zawartej w co
najmniej dziwnych okolicznościach?????
Obserwuj wątek
    • sumieniepisu Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 21.12.08, 21:00
      Nic to nie da.PIS jest w mieście skonczony.
    • axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 21.12.08, 21:52
      >>Po przeczytaniu artykułu doszedłem do wniosku że nawet szczyptę nie wierzę temu panu.Mnie kiełbasa wyborcza nie smakuje wolę już dobrze przyrządzony "cwaniak" przez dobrego i solidnego fachowca.
      • Gość: Sophia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.08, 21:56
        Wy jak zwykle zaczynacie od plucia.A może jednak byście się przyjrzeli i zaczęli
        wymuszać od innych radnych tego typu sprawozdanie?Niech każdy po każdym roku,
        dwóch, trzech mówi swoim wyborcom co udało im się zrobić dla dzielnicy, okręgu,
        ulicy.Brawo panie Wójcik.
      • Gość: FFF Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 07:06
        Axel zasuwaj na sąsiednie forum i przeproś ludzi z Wigilii na
        Deptaku,których nazwałeś motłochem i menelstwem.
        • axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 22.12.08, 17:30
          Gość portalu: FFF napisał(a):

> Axel zasuwaj na sąsiednie forum i przeproś ludzi z Wigilii na
          > Deptaku,których nazwałeś motłochem i menelstwem

>>>>Proszę przeczytać dobrze ,wigilia była dla mieszkańców Radomia a co ? może
          nie było tam takich o których się tak wyraziłem co ciebie tak zabolało?.Tu
          przyznam że troszeczkę przesadziłem z tym określeniem co napisałem,jak się ktoś
          obraził to przepraszam..Pytam kto brał w reklamówki (tak jak w ubiegłym
          roku)ja,ty,on,ona pytam.?Dlatego w tym roku nie poszedłem.
        • Gość: fff Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 25.12.08, 15:04
          Ty trollu debilowaty "FFF"zmieniający się co chwila co chcesz od axela
          kretynie.Żle go zrozumiałeś i szczekasz jak pies ,
    • Gość: Jakub Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 21.12.08, 22:22
      Przy okazji wieczerzy zrobił sobie kampanię. W tym celu właśnie powstał plac
      przed UM. Dla pisowskiej politycznej propagandy. Teraz nam tylko dziękować. A co
      dla nas? Gdzie obiecane miejsca pracy? Gdzie inwestycje rządowe? Gdzie napływ
      środków zewnętrznych?
      • Gość: Sophia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.08, 22:46
        Z tego co mi wiadomo to za Kosztowniaka spadło bezrobocie i to znacznie.
        • Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 21.12.08, 22:59
          tyle ze spadek to akurat nie zasluga kosztowniaka.zobaczysz jak
          teraz bedzie rosnac i kosztowniak nie pomoze.
          • Gość: irek.k Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 12:34
            Kogo to obchodzi co ty zrobiłeś, po co się chwalić, jesteś od tego
            jak dupa od srania żeby zabiegać o okręg z którego zostałeś wybrany.
            • Gość: kolo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 26.12.08, 21:17
              zaden do tej pory tyle nie zrobil
              • axel-1033 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 28.12.08, 21:03
                Gość portalu: kolo napisał(a):

> zaden do tej pory tyle nie zrobil

>>>>>Proszę odpowiedz czego tyle nie zrobił ?"dobrego czy złego" Ja jako
                rodowity radomianin mam swoje zdanie na temat tego pana i wielu innych którzy w
                większości są figurantami i działają pokaz fajerwerków i rac sylwestrowych ,bo
                zaraz gasną i opadają ...
          • Gość: ewa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 22.12.08, 21:45
            Radom bardzo odczuje skutki nadchodzącego kryzysu. Zapłaci za to Kosztowniak.
            Okazał się mądrym facetem jednak zbyt zależnym od swoich partyjnych kolesiów.
        • Gość: Jakub Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 22.12.08, 21:38
          W sprawie bezrobocia to akurat Kosztowniak nic nie zrobił. No może dla swoich
          partyjnych kolesiów.
    • Gość: Listonosz dwoni 2x Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 212.244.241.* 22.12.08, 12:58
      Żadne kartki pocztowe nie zmienią tego, że białe jest białe, a
      czarne jest czarne!
    • Gość: spojrzenie Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 22.12.08, 20:15
      spojrz na obecne wladze PKPS u co wyprawiaja, jak firme doprowadzaja
      do upadku swoimi dzialania, tak mowia zwiazki z PKS-u
      • Gość: Duszka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.144.* 23.12.08, 17:43
        Wójcik dał bardzo dobry przykład.Chciałabym przeczytać taki list co zrobił dla
        okręgu generał milicji.Chociaż mógł o wiele więcej bo był prezydentem a jedna
        jego marionetka prezesem spółdzielni to nie zrobił nic.Kompletnie nic.
    • Gość: Jarni Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.radom.vectranet.pl 23.12.08, 17:43
      Nic tak nie ociepla stosunków pomiędzy wyborcami a politykami jak
      kłamstwa tych ostatnich. To motto pana Wójcika. Jedyne co zrobił to
      załatwił sobie i małzonce super posady. Sam nawet nie jeżdzi do
      Radkomu i nie podpisuje listy. Nic tam nie robi a zarobki ma wieksze
      od Prezesa. Panie Wójcik spadek z takiej wysokości - to będzie
      bolało. Już nie długo . Jedynie 2 lata.
      • darek_liryk Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca 23.12.08, 19:57
        Upadek nastąpi szybciej, ludzie patrzą...
        • Gość: dariusz Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 21:11
          Wesołych Świąt
          • Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.internet.radom.pl 23.12.08, 21:21
            zgadzam sie ze pis moze juz pakowac walizki.czuja to i kroja kase
            zarabiajac w miejskich spolkach i urzedach.wszyscy niebawem wroca
            tam gdzie ich korzenie znaczy sie do urzedu pracy.moze tylko skiba w
            jedlni a marszalkiewicz w jedlinsku reszta w radomiu.
            • Gość: Dariusz Re: Dariusz Wójcik: Kłamca, kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:03
              Mała tobie też życzę
              Wesołych Świąt
    • Gość: mała Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internet.radom.pl 24.12.08, 00:03
      dzieki dariusz za zyczenia.tez wszystkiego naj.bo juz nie duzo macie
      czasu zeby nam mieszkancom w telewizji cos pozyczyc.
      • Gość: Lee Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 07:07
        Nie rycz Mała nie rycz ,ja znam te twoje numery ,twoje łzy ciekną mi
        na koszulę ,ja jestem Bruce Lee, king karate mistrz.
        • Gość: Ksen Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 24.12.08, 07:47
          Znowu platformers się uaktywnił i wypisuje pod różnymi nickami.Co paltformers
          wróciło się już z Irlandii?Bidulo musiałeś pracować na zmywaku bo twoja PO nie
          załatwiła ci roboty?Z okazji świąt wracaj szukać swego Pacanowa.
          • Gość: lolo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 08:22
            Nigdy nie wiadomo kto ma więcej czasu, kogo Pan pierwszego wezwie do
            siebie.
            Więcej rozwagi koleżanko bo nienawiść zaślepia ci oczy
            Moja mała
            • Gość: radomianin Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 80.249.5.* 24.12.08, 08:27
              Pan Dariusz to jest nowa jakość w radomskiej polityce,obyśmy mieli
              więcej takich polityków,tak trzymaj panie Dariuszu,super.
              • Gość: ewa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.eranet.pl 24.12.08, 14:24
                Nepotyzm jest już w Radomiu znany od lat.
                Skąd więc ta nowość?
                • Gość: Ja Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 14:54
                  Tak, owszem, nepotyzm ci u nas dobrze znany. A nowa jakość, gdyż na taką skalę jeszcze w Radomiu go nie było. Całe klany się załapały wybitnych fachowców, chętnych pracować za naszą kase.
                  • Gość: OPTYMISTA CO ŚWIST Jak rozliczyłeś kasę to wypij piwo i idz spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 15:11
                    Co ci pozostało do odwalenia z roboty.Opieprzać sie umiesz od
                    lat .To rób teraz to samo a sukcesy przyjdą .Na bezrybiu i rak ryba.
                    • Gość: Pinki Re: Jak rozliczyłeś kasę to wypij piwo i idz sp IP: 93.105.146.* 24.12.08, 16:08
                      Znowu śmieć paltformers jedzie tu jadem.Juz niedlugo na smietnik historii za to
                      olewanie Radomia przez PO.
                  • Gość: :) Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 82.139.41.* 25.12.08, 23:51
                    W ilu spółkach komunalnych ten facet podpisuje wypłaty
                    wynagrodzenia ?
                    • Gość: prasa pisze Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.144.* 26.12.08, 10:43
                      Mówisz o tym z PO?Sprecyzuj konkretnie bo mam zamiar coś z tym zrobić.
              • Gość: kłamca wójcik Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:22
                Tak radomianinie, pan Dariusz to nowa jakość!!! czego jakość? chyba doskonale
                wiemy, że bylibyście nędznikami gdyby nie on. Ale jeszcze 2 latka i pana
                dariusza nie będzie.
                Nienawidzę ludzi zakłamanych. Razem z kasztaniakiem obsadzili sobie ciepłe
                posadki w radkomie, radpecu wraz z małżonkami. Ku... i to jest miasto przyszłości?
                Ch... mu w dupę za to, od wyborców za 2 lata.
                • Gość: abcd Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 19:35
                  Panie Wójcik
                  Jeżeli pan nie skieruje sprawy przeciwko osobnikowi który pana obraża to jest
                  pan zwykłą ciotką
    • Gość: oliwer Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 26.12.08, 11:29
      bardzo dobra metoda na rozliczenie sie z wyborcami, rzetelna, w
      takim tempie inwestycji na Ustroniu nie bylo dawien dawna
    • Gość: ")))) W ilu spółkach bierze kasę ? IP: 82.139.41.* 26.12.08, 22:00
      W ilu spółkach ten gość bierze wypłaty i z jakiego tytułu ?
    • Gość: ek Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 28.12.08, 11:39
      dobry pomysl na kampanie
    • Gość: dariusz Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 28.12.08, 16:10
      Dariusz zaskoczy jeszcze nie jednego
      • grupenfuhrer1 Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami 28.12.08, 22:40
        Nepotyzm i kolesiostwo to zjawiska towarzyszące polityce ale skala
        jaka jest teraz w mieście jest faktycznie nie spotykana.
        • Gość: Henio Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 29.12.08, 07:23
          Skrywany nepotyzm na niespotykaną skalę występuje w PO.Wystarczy tylko
          podrążyć.Pomimo skrywanych przez pewne media faktów widać to jak na dłoni.
          • Gość: Słomka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.09, 14:40
            Nepotyzm i kolesiostwo to zjawiska towarzyszące polityce PiS, ale
            skala
            jaka jest teraz w mieście jest faktycznie nie spotykana.
            • Gość: Henio Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.31.radom.pilicka.pl 04.01.09, 10:22
              Masz rację.W PiS jeżeli przytrafią się wpadki czarnych owiec to na parę
              tysiączków.W PO są to sumy kilkaset tysięcy, kilka milionów.
    • Gość: solo Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: 93.105.146.* 03.01.09, 17:20
      solidnosc przemawia przez Przewodniczacego
      • Gość: słomka Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.09, 07:33
        Pan Dariusz Wójcik chyba jeszcze nie "rozliczył "się przed "samym
        radomskim Pisem" a co dopiero przed wyborcami!!!!!!!!!!!Najpierw My
        a później "ludzie" czytaj wyborcy!
        P.S.To są słowa pana Wójcika "kiedyś ,kiedyś przed wyborami"
        • Gość: Tramway Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z wyborcami IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.09, 00:09
          Nie czepiać się!
          • Gość: as Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:46
            ZARZĄD REGIONU
            NSZZ „SOLIDARNOŚĆ”
            ZIEMIA RADOMSKA
            Zawsze w obronie Twoich praw!!!
            • pisuardesa Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... 29.08.09, 16:14
              Brawa dla nieudaczników z i kolesiów z PIS!Co pan na to panie
              Wójcik????
              • Gość: jakubk Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:24

Nieudacznicy z PIs wybudowali:
                szkołę muzyczną
                basen na ustroniu
                budują przedszkola, żłobek
                remontują ulice,
                remontuja szkoły , przedszkola
                zwiększyli nakłady na oświatę i kulturę,
                budują pawilon ginekologiczno położniczy,
                i do tego całego zła doprowadzili nieudacznicy z PIS. Dość remontów, budów, my
                nie chcemy inwestycji w naszym mieści my głosujemy na Po i SLD
                • Gość: misia Re: Dariusz Wójcik: Rozliczyłem się z finansów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:56
                  niech budują, tylko co ma z tym wspólnego wójcik????
                  przeciez to nie jego pomysły. my wyborcy z ustronia rozliczymy go
                  sami w najblizszych wyborach, nie ma szans na reelekcje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka