Dodaj do ulubionych

dancingi w Radomiu

IP: 217.97.156.* 04.11.03, 12:05
gdzie w Radomiu można potańczyć przy lampce wina
Obserwuj wątek
    • bawarczyk.pl Re: dancingi w Radomiu 04.11.03, 14:02
      Ja tez szukalem takiego miejsca i niestety sie nie doszukalem. Byc moze jednak
      ktos zna cos, co odpowiadaloby prawdziwemu dancingowi? Prosimy o info!
    • Gość: fotak Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.pilickanet.pl 05.11.03, 00:12
      w katakumbach czasami przygrywa jakis DJ. www.katakumby.pl
      • Gość: NITKA Re: dancingi w Radomiu IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.11.03, 09:40
        Z tego co się orientuję to potańczyć można w Kredensie /piatki i soboty/ i w
        Kuchniach Świata /piątki/
        • Gość: ciekawy Re: dancingi w Radomiu IP: 217.97.156.* 05.11.03, 12:47
          gdzie jest Kredens i Kuchnie Świata
          • bawarczyk.pl Re: dancingi w Radomiu 05.11.03, 13:26
            Kredens jest w poblizu ronda Mariacka/Narutowicza/Limanowskiego. Mozna
            powiedziec, ze ciezko ten lokal dostrzec, poniewaz schowany jest za jakims
            wiekszym budynkiem. Najlepiej patrzec od strony szkoly (nazwa...?) i stacji
            Shell´a (jest po prawej stronie). O Kuchniach Swiata nie mam pojecia.
            • Gość: Sowaprzemądrzała Re: dancingi w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 18:10
              Kredens to już nie kredens i jest na Wałowej 44 na rogu Limanowskiego i Staromiejskiej i nie jest za niczym schowany to pomalowany na paskudnie zielono budynek, który aż bije po oczach wjazd na podwórko zaraz za przejściem ze światłami na Staromiejskiej, Kuchnie świata są na Zbrowskiego niedaleko skrzyżowania ze Struga
    • Gość: czytelnik Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 12.04.13, 11:52
      Aktualnie można potańczyć w Radomiu w wersji dancingowej w dwoch miejscach. Restauracja Bankrut i w lokalu Bordo. W obydwu lokalach muzyka jest grana przez zespoly muzyczne. Dancingi są w piątki i soboty pomiędzy godz.20.00 a 01.00.
      • Gość: Bordeaux Re: dancingi w Radomiu IP: *.158.217.168.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 15:17
        Akurat w tym Bordo to jest mordownia - Cyganie, tanie dzifki, lokalni żule, karki, etc. Facet chciał potańczyć przy "lampce" wina ... wina w "lampkach" nie podają od czasów komuny :)

Już chyba lepiej jest w tej kręgielni na Żeromce - sporo chętnych lasek spod Radomia. Archiwum dla miłośników tanich lodów, albo Mojito dla wielbicieli rumu z Kuby!

• Gość: Lucjan Re: dancingi w Radomiu IP: *.146.39.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 15:34
          lepiej omijajcie Bankruta...z daleka...
          • Gość: gien Re: dancingi w Radomiu IP: *.play-internet.pl 12.04.13, 22:47
            potwierdzam !!!! po placku węgierskim przez 3 dni "żyłam w WC" :-(((((((((((
            • Gość: Eldorado wolskie Re: dancingi w Radomiu IP: *.180.77.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.13, 15:18
              Miałaś okres?

• Gość: kwadrat, ygrek,rad dancingi w Radomiu dla""emerytów i starszych par" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 09:50
                Odpalacie-
                - w sobotę do klubu YGREK spóldzielni mieszkaniowej na Plantach ul, Chałubińskiego lub kawiarni na Radomiaku..
                -w niedziele do klubu KWADRAT spoldzielni Nasz Dom chyba na ul.Katowickiej
              • Gość: Aśka Re: dancingi w Radomiu IP: *.centertel.pl 14.04.13, 20:23
                Wczoraj byłam na dancingu w Bordo. Nie zgodzę się z tym, że to mordownia. Bardzo fajnie się bawiłam, miły lokal, a jaki zespół! Grali tak świetnie, że nie chciało nam się schodzić z parkietu. Do tego winko jest dobre i tanie w porównaniu z innymi lokalami. W Bankrucie nie byłam, ale każdemu kto chce się dobrze pobawić polecam Bordo.
                Za tydzień również się tam wybieramy :)
                • Gość: Zabawny Re: dancingi w Radomiu IP: *.158.217.169.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.13, 11:59
                  > nie byłam, ale każdemu kto chce się dobrze pobawić polecam Bordo.

Bawiłem to się w piasku w przedszkolu ... masz na myśli jakieś inne zabawy, np. w łurzku?
            • Gość: bigos Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.13, 03:03
              jak za dużo wychlałaś wóki to tak bywa
              • Gość: ttuul Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.13, 02:42
                najlepsze dancingi są w g2 i ludzie tacy młodzi i piana nieraz jest i disco polo leci
                • Gość: Polo Marco Re: dancingi w Radomiu IP: *.146.35.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 22:01
                  Ten styl muzyki grają w Radomiu wszędzie - nawet w Bankrucie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka