Gość: ciekawy IP: 217.97.156.* 04.11.03, 12:05 gdzie w Radomiu można potańczyć przy lampce wina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bawarczyk.pl Re: dancingi w Radomiu 04.11.03, 14:02 Ja tez szukalem takiego miejsca i niestety sie nie doszukalem. Byc moze jednak ktos zna cos, co odpowiadaloby prawdziwemu dancingowi? Prosimy o info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotak Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.pilickanet.pl 05.11.03, 00:12 w katakumbach czasami przygrywa jakis DJ. www.katakumby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: dancingi w Radomiu IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.11.03, 09:40 Z tego co się orientuję to potańczyć można w Kredensie /piatki i soboty/ i w Kuchniach Świata /piątki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: dancingi w Radomiu IP: 217.97.156.* 05.11.03, 12:47 gdzie jest Kredens i Kuchnie Świata Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl Re: dancingi w Radomiu 05.11.03, 13:26 Kredens jest w poblizu ronda Mariacka/Narutowicza/Limanowskiego. Mozna powiedziec, ze ciezko ten lokal dostrzec, poniewaz schowany jest za jakims wiekszym budynkiem. Najlepiej patrzec od strony szkoly (nazwa...?) i stacji Shell´a (jest po prawej stronie). O Kuchniach Swiata nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowaprzemądrzała Re: dancingi w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 18:10 Kredens to już nie kredens i jest na Wałowej 44 na rogu Limanowskiego i Staromiejskiej i nie jest za niczym schowany to pomalowany na paskudnie zielono budynek, który aż bije po oczach wjazd na podwórko zaraz za przejściem ze światłami na Staromiejskiej, Kuchnie świata są na Zbrowskiego niedaleko skrzyżowania ze Struga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 12.04.13, 11:52 Aktualnie można potańczyć w Radomiu w wersji dancingowej w dwoch miejscach. Restauracja Bankrut i w lokalu Bordo. W obydwu lokalach muzyka jest grana przez zespoly muzyczne. Dancingi są w piątki i soboty pomiędzy godz.20.00 a 01.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bordeaux Re: dancingi w Radomiu IP: *.158.217.168.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 15:17 Akurat w tym Bordo to jest mordownia - Cyganie, tanie dzifki, lokalni żule, karki, etc. Facet chciał potańczyć przy "lampce" wina ... wina w "lampkach" nie podają od czasów komuny :) Już chyba lepiej jest w tej kręgielni na Żeromce - sporo chętnych lasek spod Radomia. Archiwum dla miłośników tanich lodów, albo Mojito dla wielbicieli rumu z Kuby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: dancingi w Radomiu IP: *.146.39.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 15:34 lepiej omijajcie Bankruta...z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gien Re: dancingi w Radomiu IP: *.play-internet.pl 12.04.13, 22:47 potwierdzam !!!! po placku węgierskim przez 3 dni "żyłam w WC" :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldorado wolskie Re: dancingi w Radomiu IP: *.180.77.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.13, 15:18 Miałaś okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadrat, ygrek,rad dancingi w Radomiu dla""emerytów i starszych par" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 09:50 Odpalacie- - w sobotę do klubu YGREK spóldzielni mieszkaniowej na Plantach ul, Chałubińskiego lub kawiarni na Radomiaku.. -w niedziele do klubu KWADRAT spoldzielni Nasz Dom chyba na ul.Katowickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: dancingi w Radomiu IP: *.centertel.pl 14.04.13, 20:23 Wczoraj byłam na dancingu w Bordo. Nie zgodzę się z tym, że to mordownia. Bardzo fajnie się bawiłam, miły lokal, a jaki zespół! Grali tak świetnie, że nie chciało nam się schodzić z parkietu. Do tego winko jest dobre i tanie w porównaniu z innymi lokalami. W Bankrucie nie byłam, ale każdemu kto chce się dobrze pobawić polecam Bordo. Za tydzień również się tam wybieramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabawny Re: dancingi w Radomiu IP: *.158.217.169.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.13, 11:59 > nie byłam, ale każdemu kto chce się dobrze pobawić polecam Bordo. Bawiłem to się w piasku w przedszkolu ... masz na myśli jakieś inne zabawy, np. w łurzku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.08.13, 03:03 jak za dużo wychlałaś wóki to tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttuul Re: dancingi w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.13, 02:42 najlepsze dancingi są w g2 i ludzie tacy młodzi i piana nieraz jest i disco polo leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Marco Re: dancingi w Radomiu IP: *.146.35.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 22:01 Ten styl muzyki grają w Radomiu wszędzie - nawet w Bankrucie! Odpowiedz Link Zgłoś