ladyloka0 11.01.09, 21:46 Czy jest jakiś żłobek w Radomiu oprócz tego na Ustroniu Na ul.PCK? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: Żłobek w Radomiu 12.01.09, 08:03 na pewno prywatny na Gajowej.o innych nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dami-lio Re: Żłobek w Radomiu 14.01.09, 16:38 Witam razem z mężem planujemy otworzyc Klub Malucha, czyli prywatny żlobek bo sami jesteśmy rodzicami i doskonale wiemy ze problem braku takiej placówki istnieje w Radomiu jesli wszystko sie uda chcemy go otworzyc do wakacji tego roku(procedury tyle trwają)co do lokalizacji niestety narazie nie mogę podac szczegółow ale mysle o centrum miasta tak aby dojaz byl łatwy.Prosimy pisac zainteresowane osoby damilio@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Żłobek w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:08 nie ma innych żłobków niestety, Odpowiedz Link Zgłoś
misczarodziej Re: Żłobek w Radomiu 20.02.09, 20:37 Wszystkich rodzicow,ktorych pociechy nie dostana sie do przedszkola zapraszam do kacika misia czarodzieja.wszelkich informacji udzielam meilowo lub telefonicznie po uprzednim kontakcie droga elektroniczna misczarodziej@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Żłobek w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 00:03 Z tego co wiem to od 01.02.2009r zostanie otworzony złobek, klub malucha "sloneczna kraina" przy ul.Pustej 3A(os.glinice) Ta sama placówka co przy ul Sportowej 21 tylko, ze przyjmuje ona jeszcze młodsze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemarzenie Re: Żłobek w Radomiu 13.03.09, 08:47 Nazywam się Danuta Kwaśnik. Jestem właścicielką "Słonecznej Krainy". Zapraszam Rodziców i Dzieci do odwiedzenia naszych klubików na Pustej 3A i Sportowej 21 (tutaj mamy także przedszkole). Dzieci u nas mają doskonałą opiekę. Większośc naszych klientów, to mamusie, które otrzymały informację od swoich koleżanek. Nasze przedszkole i żłobek reklamują sami rodzice. Wspólnie bawimy się świętyjemy, grilujemy wychowujemy i kochamy dzieci. Wszystjie wskazówki i prośby Rodziców są dla nas lekcją. Nagrodą za pracę, którą włożyłam w tworzenie tych miejsc, jest fakt, że maluszki nie chcą wracac od nas do domu. Czasem Mamy bywają zazdrosne:) Pozdrawiam wszystkich Rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1230 Re: Żłobek w Radomiu 08.03.09, 13:31 Witam, jesteśmy w trakcie przygotowania żłobka niepublicznego z prawdziwego zdarzenia. Będzie podlegał pod Zakład Opieki Zdrowotnej tak jak każdy żłobek publiczny.Zlokalizowany będzie w centrum Radomia tak więc dojazd nie będzie stanowił żadnego problemu przedwidywana ilość dzieci to ok 60. Planowany termin otwarcia 06.2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Żłobek w Radomiu IP: *.eranet.pl 26.03.09, 14:14 Witam ! prosze o podanie jakiegos kontaktu do pania bądz blizsze informacje na adres j_mu@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś