mirnor78 13.01.09, 13:39 Mam pytanie. Czy są na forum osoby z okolic Radomia konkretnie z Kozienic które uprawiają kąpiele zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grudzwoj Re: morsy 13.01.09, 15:53 Ja szukałem takich osób z okolic Radomia około dwóch lat temu ale bez skutku. Jeżeli by jakaś grupa morsów w naszym regionie istniała jestem tym zainteresowany. W sezonie zimowym sam jeżdżę nad Radomkę i kilka razy w roku się zanurzę bo o jakiekolwiek pływanie nie w chodzi w grę. Może w grupie bym się zdecydował i oczywiście na większym akwenie niż rzeka Radomka. Jak dotąd nikogo ze znajomych nie udało mi się namówić. Radomianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: morsy IP: *.radom.vectranet.pl 13.01.09, 18:43 ja jestem mł ratownikem wopr i jestem bardzo chetny do tego typu "uprawiania sportu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulla Re: morsy IP: *.vectranet.pl 13.01.09, 19:10 W niedzielę widziałam morsa na Borkach. Brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
grudzwoj Re: morsy 13.01.09, 20:08 Jest już nas trzech a odległość z Radomia do Kozienic nie jest żadną granicą. W tym mamy ratownika WOPR, który by dał kilka dobrych wskazówek jak się dobrze rozgrzać przed zimową kąpielą. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: morsy 18.02.09, 18:32 trzymam kciuki abyście nie zrezygnowali pochodzę z R-mia ale mieszkam na Mazurach 3 lata się kąpałem sam a teraz ... sami zobaczcie dariusznow.fmix.pl podro zimne :) Odpowiedz Link Zgłoś