alennka 26.06.02, 20:12 Mam chandrę. Gigantyczną okropną chandrę. Potrzebuję pocieszenia. Czy znajdzie się tu ktoś kto może mi cos miłego powiedzieć (zaznaczam, że chandra trwa juz pare dni i potrzebuję duuużo miłych słow :-)) A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:15 Kontynuuj! Jeszcze ryczę :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:31 ja tez bym sobie chetnie, w taki cieply wieczor, na twoim cudnym ryneczku, z toba poryczal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:37 Nooo... To bierz deske i roluj sie A4! A potem bedziem pić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:38 nie prowokuj, bo ja bardzo chetny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:41 No przecie ustalone. W sierpniu. Do tej pory sie na śmierć zaryczę. Ale na wszelki wypadek zarezerwowałam duwtygodniowy turnus rehabilitacyjny w Tworki- Zdrój. Przyjmuja tam na ochotnika? Pokój bez klamek i ludzi przez miesiąc!! Bajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:43 tam nudno jak zaraza, tkaja makatki tylko, zapraszam do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Bedziem pić??? 26.06.02, 20:46 Chyba se juz esperal kupie! A po alkoholu jestem strasznie łatwa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:48 nie martw sie, ja mam zasady, z trzezwymi nigdy nie tancze:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:53 To tańczyć nie będziemy. Bedziem pić. Postanowione. I of corz narzekać jakie życie ciężkie. Szczególnie dla recepcjonistek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:55 ale troszeczke choreoterapii tez sie przyda, adresik znasz, ostry dyzur dla Ciebie non-stop:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Kituniu! 26.06.02, 21:00 Jesteś Kochany!!! Tylko nie wiesz co narobiłeś. Ze mną to nie znasz dnia ani godziny :-)) Czasem się z domu w nocy wyprowadzam (z królikiem) i wtedy jade gdzie mnie oczy poniosą!! Dotychczas docierałam do Katowic ale co mi szkodzi dalej???? Poproszę o program psychoterapii (dużo alkoholu including) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituniu! 26.06.02, 21:03 nie ma sprawy, alennko mila, cala dyzurke mam wyklejona Twoimi egzotycznymi widokowkami, z lekow ja osobiscie whiskacza preferuje, a Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Kituniu! 26.06.02, 21:06 Nooo!!! Są jeszcze konkretni dżentelmeni na tym świecie! A przepijemy tekilką! W ramach muzykoterapiii poproszę Moulin Rouge. I pamiętaj - podstawowa zasada terapii z neurotyczną okropną zdołowaną Alennka - KOMPLINEMTY!!! ***A Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Kituniu! 26.06.02, 21:10 A jak bym pisała z błendami to jusz trohe wypiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituniu! 26.06.02, 21:12 spoko, ja tez zaraz do apteczki siegne, i wszystko zrozumie, a w mailiku taka prosba malutka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czekam............. 26.06.02, 21:49 cierpliwie, na sierpien i na wszystko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 19:53 odebrane, odpisane, i sz_czekam dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: czekam............. 02.07.02, 19:58 sz_czekać można wieczność całą jeśli warto oh yeah:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 19:59 jak bedziesz kiedys, w krakowku w trudnej sytuacji, to ci alennka, tez pomoze:) wiec, nie piernicz glupot, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czekam............. 02.07.02, 20:03 A jak Tobie pomogła, hę ?:) kitek1 napisał(a): > jak bedziesz kiedys, > w krakowku w trudnej sytuacji, > to ci alennka, tez pomoze:) > wiec, nie piernicz glupot, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 20:05 kiedys cie powiem, ale nie tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czekam............. 02.07.02, 20:06 No dobra, to krakowka wybieram się dopiero po wakacjach !!:) p.s.: Uneczko: tylko słuzbowo !!!!!!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alennka Re: czekam............. IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:54 Alennka każdemu pomoże, bo ALennka jest miła i kochana. O!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 22:02 to ja alenko mam do ciebie ogromna prosbe... jak kiedys spotkasz mena to wpierdol mu, ot tak sobie, nie pomoze mu to i tak, ale co tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Only, mały Szkrabie, przestań już IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 22:34 to brać lub palić - Kituś Ci może wyjaśnić, czym to grozi !!! onlyania napisał(a): > to ja alenko mam do ciebie ogromna prosbe... > jak kiedys spotkasz mena to wpierdol mu, ot tak sobie, nie pomoze mu to i tak, > ale co tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, mały Szkrabie, przestań już 02.07.02, 22:50 ja tam wiem czym: utopieniem cie w studzience sciekowej, bo co.... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: czekam............. 02.07.02, 22:58 Alennka jest grzeczna Niunia i sie nie bije. Ale przemówi do rozumu!!! A co mu mam powiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 23:02 nic mu nie mow, zrob tak zeby w tej studzience zabulgotal tylko: bluuuuuu....... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: czekam............. 02.07.02, 23:06 To ja poprosze koleguf..... Czy to nie On zrobił dziecko Twoje matce Minie???? Czy cuś mi siem pomelało??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 23:11 to on sie memla tak w ogole..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 08:21 to dziewcze przechodzi pierwsze frustracje związane z okresem dojrzewaniem - sama chyba wiesz, jak to jest !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 10:15 no i wytlumacz menikowi jak to jest bo on tez chcialby dojrzec i zeby mu palemka zakwitla i kokoski dojrzaly...... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 11:14 A jemu pewnie to trzeba ręcznie tłumaczyć? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 11:52 oj, tam, moze byc i z kopa....nawet pewnie lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 12:05 Ojojoj! Ja taka brutalna nie jestem! Ja bym mu to recznie delikatnie wytłumaczyła, wiesz.... :-))) No ale jak trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:22 no dobra, moze byc recznie za pomoca mlota pneumatycznego...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Alennko, wytłumacz małej Only, co to znaczy 03.07.02, 12:38 "ręcznie", bo małej to sie kojarzy z biciem, ale po twarzy !:))) alennka napisał(a): > Ojojoj! Ja taka brutalna nie jestem! Ja bym mu to recznie delikatnie > wytłumaczyła, wiesz.... :-))) > No ale jak trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Droga Only... 03.07.02, 12:41 Spełniając prośbę men'a - ręcznie wytłumaczyłabym na zasadzie przyjemnych skojarzeń. Po co bić od razu??? Powoli powoli tłumacząc, z dodatkiem rąk :-))) szybciej załapie. A i dla mnie milej....:-)) pozdrawiam Alennka Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Alennko milutka !!!:))) 03.07.02, 12:44 Uff, prawdę powiadał o Tobie wczoraj Kituś !:))) p.s.: gdzie się Takie rodzą, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Alennko milutka !!!:))) 03.07.02, 12:56 Takie się nie rodzą!!!! Taka sie urodziła tylko jedna - JA :-))) Ale chiba daleko od Ciebie. Ty zdaje mi się z Wawy jezdeś??? czy coś pozajączkiwałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Alennko milutka !!!:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 13:06 a uneczka tyz nie z wawy, a teraz w wawce siedzi.... bedzie wam wszystkim dobrze w gniazdeczku, a menik bedzie wam co chwilka nowe dziwczatko przyprowadzal dla towarzystwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Alennko, powiedzmy, że bardzo 03.07.02, 13:15 malutko takich kobietek do tej pory sie urodziło :) p.s. z wawy. Acha, jeszcze jedno: bądź cierpliwa dla Only - to podobno miłe dziewcze, tylko za choerę, nie chce w to uwierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Alennko, powiedzmy, że bardzo 03.07.02, 13:21 Ja jestem niesamowicie cierpliwa. Moge się nawet podjąć terapii :-))) Może Ona jest dziś w złym humorze? Onlyaniu!!!! Daj men'owi szansę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Alennko, wypluj te słowa !!!!!!!!!!!!!:)))) 03.07.02, 13:24 tfu, tfu - ja tez to robie !:))) Co Ty mi tutaj Only stręczysz, ona by mnie zaaaaaaaaaaaabiła !!:) p.s.: a ja Ciebie juz troszke polubiłem ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Alennko, wypluj te słowa !!!!!!!!!!!!!:)))) 03.07.02, 13:30 Ja tylko tak....próbowałam swoich zdolności mediacyjnych :-)) Jakby co, to bronię Cię własną piersią (a jakby było bardzo źle to i dwoma :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Uff, to na drugi raz mnie strasz :)) 03.07.02, 13:51 Only mnie nie lubi i dlatego jest taka spokojna, a nawet nie pytaj, co byłoby, gdyby mnie troszke polubiła, brrrrrrrrrrrrr :) p.s.: tak dużo miejsca, czy takie ..?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Droga Masochistko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:57 skoro kontakt z menem uwazasz za szczegolne doznanie,to mnie pozostaje powiedziec: no comment..... Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Droga Masochistko... 03.07.02, 13:10 Pozwól, że zweryfikuję Twoją opinię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no widzisz, alennko.................. 03.07.02, 15:09 jak sie trudno z nimi dogadac, ale faktycznie, trafilas na dwa dosc trudne przypadki, z wystepujacych na tym forumie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: no widzisz, alennko.................. 03.07.02, 15:59 Trudne przypadki to moja specjalność :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no widzisz, alennko.................. 04.07.02, 07:42 az szkoda ich resocjalizowac, tyle ciekawego, dziwnego kolorytu, tu wprowadzaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Alennko, wytłumacz małej Only, co to znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:53 jakie twarzy, jakie twarzy...... mialo byc po lbie..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Tak myślałem Only, że Tobie tylko 03.07.02, 13:12 ten łeb po główce chodzi !:) Gość portalu: onlyania napisał(a): > jakie twarzy, jakie twarzy...... > mialo byc po lbie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no wlasnie................... 02.07.02, 22:03 nawet takiej sierotce, jak menik, hę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: no wlasnie................... IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 22:21 za co chcecie lac mena?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: no wlasnie................... 03.07.02, 07:18 ja nie chce, to on chce, a co only chce, to ja nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyslannik_venus A Alennka to taka miła 03.07.02, 07:33 sisostrzyczka miłosierdzia z planety Wenus ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 07:38 nie tylko z wenus, z wielu innych milych miejsc, rowniez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyslannik_venus Re: teraz już wiem, gdzie Ty wolisz 03.07.02, 08:01 jeździć miast do wawy i wawianek !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a co mam robic.............. 03.07.02, 08:08 jak ty juz wszystkie, wawianki zauroczyles, a teaz nawet z innych miasteczek sciagasz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:38 rwiesz mi wszytko spod nosa, dlatego musze szukac nowych terenow lowieckich:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyslannik_venus Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:49 nie pitol, ostatnio masz wolną ręke, ciszę, spokój .., wymarzone wręcz warunki !:)) p.s.: poza tym nie zaglądałem do gimnazjum, liceum ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:51 slyszalem, w nowym saczu, na duzej przerwie, o tobie mowia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyslannik_venus Re: Kitek, Tobie zawsze wszystko 03.07.02, 09:08 z jednym sie kojarzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek, Tobie zawsze wszystko 03.07.02, 09:12 to tylko taka, metafora, czaisz to, hę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyslannik_venus Re: Kituś, niestety nie czaję .., 03.07.02, 09:21 a ostatnio nie ja jeden !:) Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 09:50 wyslannik_venus napisał(a): > sisostrzyczka miłosierdzia z planety Wenus ?:)) Alennka jest bardzo miła!!! Ale Kituś jeszcze bardziej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 15:10 forumki tez naogol mile, tylko niektore, miewaja prolemy, z werbalizacja swoich mysli:))) Odpowiedz Link Zgłoś