Dodaj do ulubionych

Kituniu pomocy!

26.06.02, 20:12
Mam chandrę. Gigantyczną okropną chandrę. Potrzebuję pocieszenia. Czy znajdzie
się tu ktoś kto może mi cos miłego powiedzieć (zaznaczam, że chandra trwa juz
pare dni i potrzebuję duuużo miłych słow :-))

A.
Obserwuj wątek
    • kitek1 juz sie robi.............. 26.06.02, 20:14
      alennko mila:)
      • alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:15
        Kontynuuj! Jeszcze ryczę :-((
        • kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:31
          ja tez bym sobie chetnie,
          w taki cieply wieczor,
          na twoim cudnym ryneczku,
          z toba poryczal:)))
          • alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:37
            Nooo... To bierz deske i roluj sie A4! A potem bedziem pić!!!!
            • kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:38
              nie prowokuj,
              bo ja bardzo chetny:)))
              • alennka Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:41
                No przecie ustalone. W sierpniu. Do tej pory sie na śmierć zaryczę. Ale na
                wszelki wypadek zarezerwowałam duwtygodniowy turnus rehabilitacyjny w Tworki-
                Zdrój. Przyjmuja tam na ochotnika? Pokój bez klamek i ludzi przez miesiąc!!
                Bajka!!!
                • kitek1 Re: juz sie robi.............. 26.06.02, 20:43
                  tam nudno jak zaraza,
                  tkaja makatki tylko,
                  zapraszam do siebie:)
                  • alennka Bedziem pić??? 26.06.02, 20:46
                    Chyba se juz esperal kupie! A po alkoholu jestem strasznie łatwa :-))))
                    • kitek1 Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:48
                      nie martw sie, ja mam zasady,
                      z trzezwymi nigdy nie tancze:)
                      • alennka Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:53
                        To tańczyć nie będziemy. Bedziem pić. Postanowione. I of corz narzekać jakie
                        życie ciężkie. Szczególnie dla recepcjonistek :-))
                        • kitek1 Re: Bedziem pić??? 26.06.02, 20:55
                          ale troszeczke choreoterapii tez sie przyda,
                          adresik znasz, ostry dyzur dla Ciebie non-stop:)
                          • alennka Kituniu! 26.06.02, 21:00
                            Jesteś Kochany!!! Tylko nie wiesz co narobiłeś. Ze mną to nie znasz dnia ani
                            godziny :-)) Czasem się z domu w nocy wyprowadzam (z królikiem) i wtedy jade
                            gdzie mnie oczy poniosą!! Dotychczas docierałam do Katowic ale co mi szkodzi
                            dalej???? Poproszę o program psychoterapii (dużo alkoholu including)
                            • kitek1 Re: Kituniu! 26.06.02, 21:03
                              nie ma sprawy,
                              alennko mila,
                              cala dyzurke mam wyklejona Twoimi egzotycznymi widokowkami,
                              z lekow ja osobiscie whiskacza preferuje, a Ty?:)
                              • alennka Re: Kituniu! 26.06.02, 21:06
                                Nooo!!! Są jeszcze konkretni dżentelmeni na tym świecie! A przepijemy tekilką!
                                W ramach muzykoterapiii poproszę Moulin Rouge. I pamiętaj - podstawowa zasada
                                terapii z neurotyczną okropną zdołowaną Alennka - KOMPLINEMTY!!!

***A
                                • kitek1 Re: Kituniu! 26.06.02, 21:08
                                  a to jeszcze malutkiego mailika Ci posle:)
                                  • alennka Re: Kituniu! 26.06.02, 21:10
                                    A jak bym pisała z błendami to jusz trohe wypiłam!
                                    • kitek1 Re: Kituniu! 26.06.02, 21:12
                                      spoko, ja tez zaraz do apteczki siegne,
                                      i wszystko zrozumie, a w mailiku taka prosba malutka:)
                                    • alennka Re: Kituniu! 26.06.02, 21:12
                                      Mam!!!! I Ci jutro wyślę!!!!
                                      • kitek1 czekam............. 26.06.02, 21:49
                                        cierpliwie, na sierpien i na wszystko:)))
                                        • kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 19:53
                                          odebrane,
                                          odpisane,
                                          i sz_czekam dalej:)
                                          • men_ Re: czekam............. 02.07.02, 19:56
                                            sz_czekaj tatka latka !:)
                                            • oona Re: czekam............. 02.07.02, 19:58
                                              sz_czekać można wieczność całą
                                              jeśli warto
                                              oh yeah:)
                                            • kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 19:59
                                              jak bedziesz kiedys,
                                              w krakowku w trudnej sytuacji,
                                              to ci alennka, tez pomoze:)
                                              wiec, nie piernicz glupot,
                                              • men_ Re: czekam............. 02.07.02, 20:03
                                                A jak Tobie pomogła, hę ?:)

kitek1 napisał(a):

> jak bedziesz kiedys,
                                                > w krakowku w trudnej sytuacji,
                                                > to ci alennka, tez pomoze:)
                                                > wiec, nie piernicz glupot,

• kitek1 Re: czekam............. 02.07.02, 20:05
                                                  kiedys cie powiem,
                                                  ale nie tutaj:)
                                                  • men_ Re: czekam............. 02.07.02, 20:06
                                                    No dobra, to krakowka wybieram się dopiero po wakacjach !!:)

p.s.: Uneczko: tylko słuzbowo !!!!!!!!!!!!!!!:))
                                                  • Gość: alennka Re: czekam............. IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:54
                                                    Alennka każdemu pomoże, bo ALennka jest miła i kochana. O!!!!! :-))
                                                  • onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 22:02
                                                    to ja alenko mam do ciebie ogromna prosbe...
                                                    jak kiedys spotkasz mena to wpierdol mu, ot tak sobie, nie pomoze mu to i tak,
                                                    ale co tam.....
                                                  • Gość: men_ Only, mały Szkrabie, przestań już IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 22:34
                                                    to brać lub palić - Kituś Ci może wyjaśnić, czym to grozi !!!

onlyania napisał(a):

> to ja alenko mam do ciebie ogromna prosbe...
                                                    > jak kiedys spotkasz mena to wpierdol mu, ot tak sobie, nie pomoze mu to i tak,
                                                    > ale co tam.....

• onlyania Re: Only, mały Szkrabie, przestań już 02.07.02, 22:50
                                                    ja tam wiem czym:
                                                    utopieniem cie w studzience sciekowej, bo co....
                                                  • men_ Re: Only, dziecko, Ty się chyba 03.07.02, 08:19
                                                    we mnie nie zakochałaś ???
                                                  • alennka Re: czekam............. 02.07.02, 22:58
                                                    Alennka jest grzeczna Niunia i sie nie bije. Ale przemówi do rozumu!!!
                                                    A co mu mam powiedzieć??
                                                  • onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 23:02
                                                    nic mu nie mow, zrob tak zeby w tej studzience zabulgotal tylko: bluuuuuu.......
                                                  • alennka Re: czekam............. 02.07.02, 23:06
                                                    To ja poprosze koleguf.....
                                                    Czy to nie On zrobił dziecko Twoje matce Minie???? Czy cuś mi siem pomelało???
                                                  • onlyania Re: czekam............. 02.07.02, 23:11
                                                    to on sie memla tak w ogole.....
                                                  • alennka Re: czekam............. 02.07.02, 23:14
                                                    Brrrr!!!!
                                                  • men_ Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 08:21
                                                    to dziewcze przechodzi pierwsze frustracje związane z okresem dojrzewaniem -
                                                    sama chyba wiesz, jak to jest !:))
                                                  • Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 10:15
                                                    no i wytlumacz menikowi jak to jest bo on tez chcialby dojrzec i zeby mu
                                                    palemka zakwitla i kokoski dojrzaly......
                                                  • alennka Re: Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 11:14
                                                    A jemu pewnie to trzeba ręcznie tłumaczyć? :-))
                                                  • Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 11:52
                                                    oj, tam, moze byc i z kopa....nawet pewnie lepiej.....
                                                  • alennka Re: Alennko, wybacz małej Only, 03.07.02, 12:05
                                                    Ojojoj! Ja taka brutalna nie jestem! Ja bym mu to recznie delikatnie
                                                    wytłumaczyła, wiesz.... :-)))
                                                    No ale jak trzeba....
                                                  • Gość: onlyania Re: Alennko, wybacz małej Only, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:22
                                                    no dobra, moze byc recznie za pomoca mlota pneumatycznego......
                                                  • men_ Re: Alennko, wytłumacz małej Only, co to znaczy 03.07.02, 12:38
                                                    "ręcznie", bo małej to sie kojarzy z biciem, ale po twarzy !:)))

alennka napisał(a):

> Ojojoj! Ja taka brutalna nie jestem! Ja bym mu to recznie delikatnie
                                                    > wytłumaczyła, wiesz.... :-)))
                                                    > No ale jak trzeba....

• alennka Droga Only... 03.07.02, 12:41
                                                    Spełniając prośbę men'a - ręcznie wytłumaczyłabym na zasadzie przyjemnych
                                                    skojarzeń. Po co bić od razu???
                                                    Powoli powoli tłumacząc, z dodatkiem rąk :-))) szybciej załapie. A i dla mnie
                                                    milej....:-))

pozdrawiam Alennka
                                                  • men_ Alennko milutka !!!:))) 03.07.02, 12:44
                                                    Uff, prawdę powiadał o Tobie wczoraj Kituś !:)))

p.s.: gdzie się Takie rodzą, hę ?:)
                                                  • alennka Re: Alennko milutka !!!:))) 03.07.02, 12:56
                                                    Takie się nie rodzą!!!!
                                                    Taka sie urodziła tylko jedna - JA :-)))

Ale chiba daleko od Ciebie. Ty zdaje mi się z Wawy jezdeś??? czy coś
                                                    pozajączkiwałam???
                                                  • Gość: onlyania Re: Alennko milutka !!!:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 13:06
                                                    a uneczka tyz nie z wawy, a teraz w wawce siedzi....
                                                    bedzie wam wszystkim dobrze w gniazdeczku, a menik bedzie wam co chwilka nowe
                                                    dziwczatko przyprowadzal dla towarzystwa.....
                                                  • men_ Re: Alennko, powiedzmy, że bardzo 03.07.02, 13:15
                                                    malutko takich kobietek do tej pory sie urodziło :)

p.s. z wawy.

Acha, jeszcze jedno: bądź cierpliwa dla Only - to podobno miłe dziewcze, tylko
                                                    za choerę, nie chce w to uwierzyć :)
                                                  • alennka Re: Alennko, powiedzmy, że bardzo 03.07.02, 13:21
                                                    Ja jestem niesamowicie cierpliwa.

Moge się nawet podjąć terapii :-)))

Może Ona jest dziś w złym humorze?

Onlyaniu!!!! Daj men'owi szansę :-)))
                                                  • men_ Re: Alennko, wypluj te słowa !!!!!!!!!!!!!:)))) 03.07.02, 13:24
                                                    tfu, tfu - ja tez to robie !:)))

Co Ty mi tutaj Only stręczysz, ona by mnie zaaaaaaaaaaaabiła !!:)

p.s.: a ja Ciebie juz troszke polubiłem ..:)
                                                  • alennka Re: Alennko, wypluj te słowa !!!!!!!!!!!!!:)))) 03.07.02, 13:30
                                                    Ja tylko tak....próbowałam swoich zdolności mediacyjnych :-))

Jakby co, to bronię Cię własną piersią (a jakby było bardzo źle to i dwoma :-))
                                                  • men_ Uff, to na drugi raz mnie strasz :)) 03.07.02, 13:51
                                                    Only mnie nie lubi i dlatego jest taka spokojna, a nawet nie pytaj, co byłoby,
                                                    gdyby mnie troszke polubiła, brrrrrrrrrrrrr :)

p.s.: tak dużo miejsca, czy takie ..?:))
                                                  • alennka ????????????? n/txt 03.07.02, 13:53
                                                  • men_ Re: Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ??:) n/txt 03.07.02, 15:22
                                                  • Gość: onlyania Re: Droga Masochistko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:57
                                                    skoro kontakt z menem uwazasz za szczegolne doznanie,to mnie pozostaje
                                                    powiedziec: no comment.....
                                                  • alennka Re: Droga Masochistko... 03.07.02, 13:10
                                                    Pozwól, że zweryfikuję Twoją opinię :-))
                                                  • kitek1 no widzisz, alennko.................. 03.07.02, 15:09
                                                    jak sie trudno z nimi dogadac,
                                                    ale faktycznie, trafilas na dwa dosc trudne przypadki,
                                                    z wystepujacych na tym forumie:)))
                                                  • alennka Re: no widzisz, alennko.................. 03.07.02, 15:59
                                                    Trudne przypadki to moja specjalność :-))
                                                  • kitek1 Re: no widzisz, alennko.................. 04.07.02, 07:42
                                                    az szkoda ich resocjalizowac,
                                                    tyle ciekawego, dziwnego kolorytu,
                                                    tu wprowadzaja:)))
                                                  • Gość: onlyania Re: Alennko, wytłumacz małej Only, co to znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:53
                                                    jakie twarzy, jakie twarzy......
                                                    mialo byc po lbie.....
                                                  • men_ Tak myślałem Only, że Tobie tylko 03.07.02, 13:12
                                                    ten łeb po główce chodzi !:)

Gość portalu: onlyania napisał(a):

> jakie twarzy, jakie twarzy......
                                                    > mialo byc po lbie.....

• kitek1 no wlasnie................... 02.07.02, 22:03
                                                    nawet takiej sierotce,
                                                    jak menik, hę:)
                                                  • Gość: oona Re: no wlasnie................... IP: *.dialup.supermedia.pl 02.07.02, 22:21
                                                    za co chcecie lac mena?:)
                                                  • kitek1 Re: no wlasnie................... 03.07.02, 07:18
                                                    ja nie chce,
                                                    to on chce,
                                                    a co only chce,
                                                    to ja nie wiem:)
                                                  • wyslannik_venus A Alennka to taka miła 03.07.02, 07:33
                                                    sisostrzyczka miłosierdzia z planety Wenus ?:))
                                                  • kitek1 Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 07:38
                                                    nie tylko z wenus,
                                                    z wielu innych milych miejsc, rowniez:)))
                                                  • wyslannik_venus Re: teraz już wiem, gdzie Ty wolisz 03.07.02, 08:01
                                                    jeździć miast do wawy i wawianek !:))
                                                  • kitek1 a co mam robic.............. 03.07.02, 08:08
                                                    jak ty juz wszystkie,
                                                    wawianki zauroczyles,
                                                    a teaz nawet z innych miasteczek sciagasz:(((
                                                  • wyslannik_venus Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:12
                                                    to silniejsze ode mnie !:)
                                                  • kitek1 Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:38
                                                    rwiesz mi wszytko spod nosa,
                                                    dlatego musze szukac nowych terenow lowieckich:)
                                                  • wyslannik_venus Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:49
                                                    nie pitol, ostatnio masz wolną ręke, ciszę, spokój .., wymarzone wręcz
                                                    warunki !:))

p.s.: poza tym nie zaglądałem do gimnazjum, liceum ..:)
                                                  • kitek1 Re: a co ja poradzę, 03.07.02, 08:51
                                                    slyszalem,
                                                    w nowym saczu,
                                                    na duzej przerwie, o tobie mowia:)))
                                                  • wyslannik_venus Re: Kitek, Tobie zawsze wszystko 03.07.02, 09:08
                                                    z jednym sie kojarzy :))
                                                  • kitek1 Re: Kitek, Tobie zawsze wszystko 03.07.02, 09:12
                                                    to tylko taka,
                                                    metafora, czaisz to, hę:)
                                                  • wyslannik_venus Re: Kituś, niestety nie czaję .., 03.07.02, 09:21
                                                    a ostatnio nie ja jeden !:)
                                                  • alennka Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 09:50
                                                    wyslannik_venus napisał(a):

> sisostrzyczka miłosierdzia z planety Wenus ?:))

Alennka jest bardzo miła!!!
                                                    Ale Kituś jeszcze bardziej :-)))

• kitek1 Re: A Alennka to taka miła 03.07.02, 15:10
                                                    forumki tez naogol mile,
                                                    tylko niektore, miewaja prolemy,
                                                    z werbalizacja swoich mysli:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka