Dodaj do ulubionych

Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie parkować

24.01.09, 16:24
To co oni wyprawiają woła o pomstę do nieba!Już 2 miejsca parkingowe nie
wystarczają.Dzisiaj koleś z nr WRA przebił wszystkich.Pod M1 zaparkował na 3
miejscach!Wszedł już w życie taryfikator za parkowanie na miejscu dla
niepełnosprawnych i słusznie ale co z takimi cymbałami jak ten?
Obserwuj wątek
    • Gość: KG Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 82.139.41.* 24.01.09, 16:28
      Mieszkańcy Radomia wcale nie lepiej parkują więc nie ma co robić sztucznych
      podziałów
      • Gość: abobo Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:43
        Co tam parkowanie, jeden łysy łeb, ze starego BMW z numerem na WRA,
        na parkingu pod M1 stanął koło samochodu i się odlał!
      • Gość: Ga-Ga Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 11:09
        Ale jakie to są sztuczne podziały - to są naturalne.
    • axel-1033 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 24.01.09, 17:11
      >>>>Za parkowanie na miejscach dla niepełnosprawnych należy karać jak
      najsurowiej i otoczyć te miejsca szczególną kontrolą.Odnośnie parkowania w
      innych miejscach to już inna sprawa,tym zajmuje sie podobno Policja bo na
      terenie osiedli na drogach wewnętrznych wg.ostatnich zarządzeń Straż Miejska nie
      ma prawa interweniować.Na Michałowie istnieje bałagan jakiego nie ma na innych
      osiedlach a to a powodu likwidacji dużego parkingu przy ul.Sobieskiego,Zarząd
      Spółdzielni na nic nie reaguje a ciekawe jest jaką nowa budowlę postawią
      mieszkańcom.Zbrodnią jest aby taki duży plac stał pusty ,nie oświetlony i nie
      ogrodzony.>W innych miastach są parkingi społeczno -spółdzielcze gdzie dyżur
      przypada raz w m-cu 4 godz . -tylko noc.Trzeba tylko pomyśleć ale kto ma
      myśleć SM ???oni są do brania a nie od myślenia.
      • Gość: Michałówek Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.31.radom.pilicka.pl 24.01.09, 17:37
        Kiedyś parkowali n trawniku prawie pod balkonem.Znalazłem prosty sposób.Wkładam
        zapałeczki do wentyla i powietrze spuszczone.Na początek spuszczam z jednego
        koła.Jak ktoś parkował nagminnie spuszczałem z 2.Wtedy już wymiana nie
        wystarczyła.Koleś musiał brać taryfę, koła na plecy i do wulkanizacji.Metoda
        dobra bo zgodna z prawem (nie niszczę niczyjego mienia).
        • Gość: zonk Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.radom.vectranet.pl 24.01.09, 18:33
          moze i zgodna z prawem ale chamstwo pierwszej wody. Zycze ci zeby
          ciebie tez ktos w podobny sposob wychowywal, i zebys sie dzieki
          takiemu zyczliwemu spoznil do pracy, do lekarza albo na samolot.
          Moze zaczalbys myslec. Lincze i samosady to byly dobre w
          srednowieczu "kolesiu". Jak masz jakies zastrzezenia do czyjegos
          parkowania mozesz przeciez wezwac straz miejska.
          • Gość: Michałówek Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.31.radom.pilicka.pl 25.01.09, 10:33
            Ty chyba zapomniałeś o czym tu jest mowa leszczu?Tu jest mowa o fajansiarzach
            nagminnie parkujących pod moim oknem w miejscach niedozwolonych.Jak ktoś nie
            chce spóźnić się do lekarza itd to niech parkuje w miejscu dozwolonym wieśniaku.
            • Gość: asdf Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: 193.111.144.* 27.01.09, 10:06
              jak można do kogoś pisać "wieśniaku"? Przecież to co piszesz
              świadczy o tobie. Sam sobie wystawiasz laurkę. Trzeba być lepszym, a
              nie gorszym od innych.
        • joanna182-0 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 26.01.09, 14:22
          no niezły pomysł, ale ja pod moim blokiem musiałabym to robić
          codziennie i to u kilku aut.
      • Gość: kulawy Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: 88.156.226.* 24.01.09, 19:22
        Najlepiej wprowadzić kare śmierci za parkowanie na kopercie bo przecież
        "inwalidzi" nie mają gdzie parkować pod Biedronką
        • axel-1033 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 24.01.09, 20:33
          Te "kulawy" nie daj Boże bo możesz poruszać sie na stare lata na wózku
          inwalidzkim i co wtedy zrobisz ?Baranie czemu jesteś złośliwy przyrównując
          Biedronkę do miejsc parkowanie dla inwalidów na kopertach .Tylko wyjątkowy debil
          mógł taki post napisać.>Śmierdzący gnoju ..no nie nie mogę dalej pisać ....
          • 1000loginow Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 24.01.09, 22:12
            axel-1033 napisał:

Baranie czemu jesteś złośliwy przyrównując
            > Biedronkę do miejsc parkowanie dla inwalidów na kopertach .Tylko wyjątkowy debi
            > l
            > mógł taki post napisać.>Śmierdzący gnoju

Aksiu ale cię poniosło :)))) Tylko mi nie pisz apeli o kulture i niezaśmiecanie forum jutro bo będę cię musiał znowu zbesztac :))))
            • axel-1033 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 25.01.09, 12:50
              1000loginow napisał;...........> Aksiu ale cię poniosło :)))) Tylko mi nie pisz apeli o kulture i niezaśmiecanie
              > forum jutro bo będę cię musiał znowu zbesztac :))))

>>>>>ono poniosło a co miało nie ponieść jak taki pa...t pisze głupoty o osobach niepełnosprawnych,to by świętego wkurzyło.Nie bądż nadgorliwy i kiego sie wtrącasz jak to jest sprawa między nim a mną. Czy baran to taka straszna obelga?.Pisz pod tym nickiem co teraz to pogadamy.
              • Gość: xxx Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.60.udn.pl 25.01.09, 15:00
                To już nie można pisać o niepełnosprawnych? Chciałbym dowiedzieć się jakie są
                kryteria otrzymania niebieskiej karty z symbolem wózka inwalidzkiego
                uprawniającej do parkowania na kopertach. Widziałem już wielokrotnie panów
                którzy posiadają takową kartę i poruszają się bardzo sprawnie bym powiedział.
                • Gość: Marcin Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.41.178.33.sub.mbb.three.co.uk 25.01.09, 18:35
                  Kryterium otrzymania takiej karty jest bardzo proste - inwalidztwo.
                  Może być w różnym zakresie, może być nawet niewidoczne. Nie musi to
                  być ktoś bez nogi lub ręki. Również nie musi sam inwalida prowadzić
                  samochodu, kierowcą może być ktoś mu pomagający.

Mam wrażenie, że zazdrościsz tej karty jej posiadaczom. Nie
                  zazdrość, nie warto. Nawet jeśli czasem jest wykorzystana przez nie-
                  inwalidę.
                  • Gość: xxx Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.60.udn.pl 25.01.09, 18:43
                    Odnosisz złe wrażenie że zazdroszczę.
                    miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,6128548,Wielka_plaga_inwalidztwa_wsrod_olsztynian.html
                    Ciekawe jak wygląda to w Radomiu. Śmiem przypuszczać że podobnie.
              • 1000loginow Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 26.01.09, 13:50
                axel-1033 napisał:

> >>>>>ono poniosło a co miało nie ponieść jak taki pa...t p
                > isze głupoty o osobach niepełnosprawnych,to by świętego wkurzyło.Nie bądż nadgo
                > rliwy i kiego sie wtrącasz jak to jest sprawa między nim a mną. Czy baran to
                > taka straszna obelga?.Pisz pod tym nickiem co teraz to pogadamy.

A o czym ty chcesz Aksiu ze mna dyskutowac? Ze nazywanie przez ciebie kogos "baranem", "wyjatkowym debilem" czy "smierdzacym gnojem" nie jest obelga a uzywanie przez innych takich zwrotow jest zasmiecaniem forum? Moralnosc Kalego przez ciebie przemawia. Jesli nie zrozumiales ironicznego postu kulawego to najepiej daruj sobie zapluwanie klawiatury i nie pisz nic. Bo ktos ci odpowie w takim samym tonie i znowu bedziesz musial apelowac o niezasmiecanie i kulture na forum.
                • axel-1033 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 26.01.09, 16:25
                  >>>>>>>>>>"1000loginów"---weź się w delikatny sposób o.......(coś na "o"} tak
                  będzie najlepiej,ja się twoich wpisów nie czepiam więc uczyń to samo.Forum jest
                  po to aby pisać ale nie głupoty jakie wpisują. .
                  • 1000loginow Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 26.01.09, 23:51
                    axel-1033 napisał:

> >>>>>>>>>>"1000loginów"---weź się w de
                    > likatny sposób o.......(coś na "o"} tak
                    > będzie najlepiej,ja się twoich wpisów nie czepiam więc uczyń to samo.Forum jest
                    > po to aby pisać ale nie głupoty jakie wpisują.

Forum jest wlasnie po to zeby ludzie miedzy innymi glupoty pisali, a od tego co na nim bedzie to jest regulamin i moderatorzy a nie ty. Zareczam ci ze sie od ciebie o..... jak zaprzestaniesz swoich idiotycznych apeli o kulture i porzadek bo w twoim wydaniu to conajmniej komiczne.
                    I ponowie prosbe. Jak nie rozumiesz posta albo nawet wydaje ci sie ze zrozumiales go czesciowo po wyrwanych kilku wyrazach z kontekstu i cie obraza to przeczytaj go sobie kilka razy zanim na niego odpiszesz bluzgami. Albo popros ewentualnie autora o objasnienie.
                    • Gość: Radomianin Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.09, 09:32
                      Musimy tępić buractwo wszelkimi sposobami!!! CHAM ZE WSI WYJDZIE,
                      WIEŚ Z CHAMA NIGDY!
                      • axel-1033 Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... 27.01.09, 09:49
                        Gość portalu: Radomianin napisał(a):

> Musimy tępić buractwo wszelkimi sposobami!!! CHAM ZE WSI WYJDZIE,
                        > WIEŚ Z CHAMA NIGDY!

>>>>Z moich obserwacji wyciągam wniosek że w większości ci co maja rejestrację WRA,WRB,WAG inne z powiatu radomskiego bardziej przestrzegają przepisy ruchu drogowego i są bardziej kulturalni co wyraźnie uwidacznia sie na forum.Gdyby nie było tego buractwa i chamstwa to jadłbyś same daktyle ,ananasy i wszelką swołocz co nawet małpy nie chcą żreć.Ciekawi mnie jak wyjdzie pan z miasta ...?
                      • Gość: Ilka Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:17
                        Tak, niestety masz rację Radomianinie. Bo chociaż pomieszkiwają już
                        po kilkanaście lat w mieście, nadal ich zachowanie między ludźmi
                        jest "wsiowe". Posłużę się przykładem - co buractwo potrafi uczynić
                        wokół miejsca swego (i nie tylko) zamieszkania widać to w otoczeniu
                        budynku Placowej 1,5,9. Syf, poprostu syf - trawniki rozjeżdżone
                        przez bezmózgowce, przejść się nie da bez ubłocenia, bo błoto
                        naniesione na chodnik przez koła samochodów buractwa (tylko oni
                        takjeżdżą), traktującego wspólny mieszkańców teren jak własne
                        kartoflisko. I wiem od stryja (pracuje w SM USTRONIE), że
                        cierpliwość prezesów spółdzielni się kończy, coś już wymyślili. A
                        ten inwalida z LOGAN-a, co to wjeżdża na miejsce postojowe przed
                        Placową 1 poprzez trawnik i dopiero co ułożony nowy chodnik, aż się
                        prosi o policyjną interwencję. O zgrozo, myślę, że te nawyki
                        wyjdą z tych ludzi dopiero w następnym pokoleniu. Oczywiście, jak
                        będą mieć właściwe przykłady. Pozdr ...
          • Gość: zonk Re: rej. WRA RAG ..i nie tylko ..... IP: *.radom.vectranet.pl 24.01.09, 22:16
            Boszz, Ty masz cos z glowa.. jestes niebezpieczny dla otoczenia...
            • Gość: asd Re: rej. WRA WSZy WRA Ki itd IP: 94.254.145.* 25.01.09, 10:44
              Proponuję stawać bokiem auta za takim ustawionym na 2-3 miejsca, może się burak
              ze wsi nauczy parkować.
              • Gość: Michałek Re: rej. WRA WSZy WRA Ki itd IP: 82.139.46.* 25.01.09, 14:50
                Nie zawsze się da tak przyblokowac samochód, trzeba do tego jeszcze namówić
                sąsiada, a z tym jest gorzej. Numer na wentylek jest przedni. straz wiejska nie
                hce interweniować więc trzeba samemu zadbac o porządek.
              • po-pzpr Re: rej. WRA WSZy WRA Ki itd 27.10.14, 06:15

Jak tam idzie wam ruszanie na zielonym świetle?

MOŻLIWOŚCI REGENERACYJNE NIEBEZINTERESOWNEGO SKUR.WYSYŃSTWA
                SĄ NIEOGRANICZONE - obraz prorządowych mediów w Polsce i w Radomiu.
    • Gość: Sucurs Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 93.105.144.* 25.01.09, 15:32
      Nie zapominajcie o WBR i WGR.To ta sama grupa parkujących inaczej.Numerek ze
      spuszczeniem powietrza rewelka.Dzisiaj już go wypróbowałem.Gościo wymienił koło
      i pojechał dalej.
      • Gość: Szacuneczek... Ogólnie: ludzie... :))))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 27.01.09, 10:29
        Axel, jestem pod wrażeniem Twoich wypowiedzi w tym wątku, w których
        na przemian albo kogoś obrażasz, albo bronisz kogoś. Świadczyć to
        może np. o Twojej dużej wrażliwości (może dodatkowo o młodym wieku) -
        co mi oczywiście imponuje. Serio.
        Mam nadzieje, że swoje obserwacje prowadziłeś sumiennie i badając
        poziom kultury kierowców z rejestracja WRA lub podobnymi (nie jest
        to duża tajemnica, że jakaś część - pewnie mała - tych kierowców
        kiedyś mieszkała w mieście) stałeś dosyć często na prawym pasie, na
        światłach w pobliżu Lecerca (w kierunku Wierzbicy). To dopiero jest
        punkt obserwacyjny, z którego doskonale widać kto rządzi na
        dwupasmówce. Drugim punktem obserwacyjnym może być parking pod
        dowolnym supermarketem w Radomiu, tam gdzie namalowane są pasy
        oznaczające miejsca do parkowania...
        Uważam, że "miastowy" nigdy nie dorówna "niemiastowemu" – to nie ta
        sama bajka... :))))
        "Niemiastowy" nie ma czasu na jakieś pierdoły, które niepotrzebnie
        zaprzątają głowę "miastowemu" odciągając do od zadania: JAK PRZEŻYĆ
        ZA WSZELKĄ CENĘ. Ma chęć zaparkować, to PARKUJE. Jak jedzie do domu,
        to JEDZIE. Nie zawraca sobie głowy czy komuś przyblokuje wejście do
        samochodu (czy wręcz uniemożliwi zaparkowanie), albo urazi kogoś
        wpychając się na styk między samochody grzecznie (zupełnie jak w
        Szwajcarii) stojące w kolejce.
        A z tą produkcją żywności, to chyba stary żart,
        jeszcze "wczesnogierkowski" chyba... :)))))))
        I wśród „niemiastowych”, i wśród „miastowych” z łatwością można
        znaleźć chamów, ale nie strasz, że „niemiastowi” nagle przestaną
        produkować żywność i wtedy „miastowi” się przekonają jak to będzie
        dobrze… Nie ku... bo ktoś zaproponuje w zamian likwidację KRUSu... i
        wtedy dopiero zaczniemy się odżywiać... :))))))))))))))
        • Gość: lew Re: Ogólnie: ludzie... :))))))))))))))))))))))) IP: 82.139.37.* 27.01.09, 11:56
          Gość portalu: Szacuneczek... napisał(a):

> Axel, jestem pod wrażeniem Twoich wypowiedzi w tym wątku, w których
          > na przemian albo kogoś obrażasz, albo bronisz kogoś. Świadczyć to
          > może np. o Twojej dużej wrażliwości (m.............,.,.,.

..coś ci się ten tekst nie klei ,napisałeś panie miastowy rodowodem pewnie ze wsi.
          • Gość: Szacuneczek... Re: Ogólnie: ludzie... :))))))))))))))))))))))) IP: 193.111.147.* 27.01.09, 12:18
            Napisałem co wiedziałem... :)))))))
            A czego konkretnie nie zrozumiałeś, panie mur_grabio
            (pewnie)? :))))))))))
    • Gość: poldi Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 118.98.169.* 28.01.09, 14:38
      Mieszkam w Iłży (rej. WRA ) i stwierdzam, że to co wyprawia hołota z
      rejestracjami WR podczas festynów i imprez w naszym mieście, woła o pomstę do
      nieba!!! Chamy z WR tak blokują nasz ulice, chodniki i posesje, że latem
      (szczególnie w weekendy) nie da się tu normalnie żyć. Nie życzymy sobie
      śmiecącego, klnącego, kradnącego, pijanego, wszystko dewastującego, wszędzie
      szczącego i srającego bydła w naszym mieście.

p.s.

Nadmienię jeszcze, że Iłża prawa miejskie uzyskała ponad sto lat wcześniej niż
      ten wasz zapyziały, wyśmiewany w całej Polsce "radum".
      • axel-1033 Re:: do "poldiego" z nr rej. WRA 28.01.09, 14:48
        >>>>>Panie "poldi" z rej.WRA ale się pan uruchomił podobnie jak Ferdek
        Kiepski,repertuar to pan masz nie wąski ......
        • Gość: Ferdek Re:: do "poldiego" z nr rej. WRA IP: 83.71.189.* 28.01.09, 15:44
          Nie obrazaj rolnikow bo bedziesz musial daktyle i anansy jesc zamiast swojskiej kielbasy
      • Gość: Marcin Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.41.46.224.sub.mbb.three.co.uk 28.01.09, 18:57
        Szanowny Panie Poldi.
        Jako szczęśliwy posiadacz samochodu opatrzonego rejestracją
        zaczynającą się na WR pozwalam sobie zauważyć, że wspomniane przez
        Pana festyny i imprezy są organizowane nie tylko dla iłżan (bo jest
        ich zbyt mało) ale przede wszystkim dla przyjezdnych - w tym dla
        tych z rejestracją WR. Gospodarz powinien przygotować dla gości
        wszelkie udogodnienia i jeśli brak miejsc parkingowych - źle to
        świadczy o przygotowaniach. Jeśli nie chcecie mieć "chamów z WR"
        blokujących ulice - nie zapraszajcie ich.

P.S. Nadmienię jeszcze, że Iłża prawa miejskie otrzymała 70 lat
        wcześniej niż Radom a cały ten wątek przydzielający kindersztubę w
        zależności od literek na rejestracji - jest kompletnie bez sensu.
      • Gość: brother Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.09, 20:18
        W Iłży?To pewnie Osiński jesteś?
      • joanna182-0 Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par 30.01.09, 14:11
        Jak zobaczycie ile kasy wam uciekło przez to, że osoby z rejestracją
        WR do was na festyny nie przyjedzie to szybko zmienisz zdanie
    • Gość: weronika Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 93.105.144.* 28.01.09, 16:36
      Do takich wieśniaków to ja też nie mam siły. Nie dość,że to niedzielni kierowcy to jeszcze parkują jakby byli u siebie na podwórku i parkowali w swojej oborze,a nie na jednym miejscu parkingowym. Kto im daje prawo jazdy?????
      • Gość: alibaba40 Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 15:32
        Gość portalu: weronika napisał(a):

> Do takich wieśniaków to ja też nie mam siły. Nie dość,że to niedzielni kierowcy
        > to jeszcze parkują jakby byli u siebie na podwórku i parkowali w swojej oborze
        > ,a nie na jednym miejscu parkingowym. Kto im daje prawo jazdy??

-------zaryczała krowa "milka " z czekolady
        • Gość: byczek Re: "milka " nie rycz..... IP: 82.139.37.* 29.01.09, 21:52
          Gość portalu: alibaba40 napisał(a):
          > -------zaryczała krowa "milka " z czekolady

....Na osiedlu XV-lecia widziałem napis na bloku "Milka ty stara krowo nie rycz
          " a ja widzę że ta krowa nadal ryczy chociaż sama jest ze wsi.
    • Gość: todi Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 193.111.147.* 30.01.09, 14:01
      Nieważne WR czy WRA. I jedni i drudzy potrafią wkurzyć. Jednak żaden
      z nich nie wkurza tak, jak Pan S. (były siatkarz, obecny dyrektor
      sportowy radomskiej drużyny siatkarskiej) który swojego ślicznego
      niebieskiego seata parkuje na miejscu dla osoby niepełnosprawnej (o
      ironio - sportowiec a zajmuje miesce niepełnosprawnym). Albo
      wpierniczy sie połową samochodu do piaskownicy, na trawnik, byle
      tylko bliżej swojej klatki. Bo przecież kto to słyszał aby przejśc
      50 metrów. Nastęnym razem dzwonię na policję Panie S.
      • Gość: z piastowskiej Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.internet.radom.pl 31.01.09, 13:35
        to nie on, to jeden z jego synów, któremu pożycza samochód.
        • Gość: Edgar Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 82.139.35.* 01.02.09, 14:00
          Na buraków nie ma mocnych.Cham wyjdzie ze wsi,ale wieś z chama
          nigdy.Co pisać o parkowaniu.Wystarczy stanąć na pół godziny obok
          ronda ks.Kotlarza i obserwować kierowców z "wichury".Nic dodać nic
          ująć.
          • Gość: Czesiek z opla Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 82.139.35.* 01.02.09, 14:08
            Gdy słyszę BMW wiem,że chłoptaś do miasta na wycieczkę po marketch
            zawitał.Tak,tak.słychać,a później widać BMW na numerach
            prowincjonalnych. BMW.Czyli? Bus Mlodzieży Wiejskiej.Może być i
            Bardziej Majętny Wieśniak.Dlaczego na wsiach kupują BMW?Chocby miało
            45 lat.Musi pokazać,że jest lepszy od syna sołtysa.
            • Gość: Merc Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.31.radom.pilicka.pl 01.02.09, 14:13
              BMW - Bryka Młodego Wieśniaka
              • Gość: b-ania Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: *.internet.radom.pl 01.02.09, 20:31
                Mówiło się kiedyś Bolid Młodzieży Wiejskiej i Będziesz Miał Wydatki.
        • Gość: todi Re: Ludzie z nr rej. WRA RAG itp nauczcie sie par IP: 193.111.147.* 02.02.09, 09:25
          Jeszcze gorzej, bo raz młodsi od tatusia, a dwa, z tego co wiem, to też sportowcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka