annobr 28.01.09, 18:33 Sprawdź sobie pocztę! Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia.piekos Re: marysia.piekos 28.01.09, 20:36 Ania, coś mi się ze skrzynką dzieje, baaaardzo wolno chodzi i nie mogę Ci odpisać na priv. Ale moje konto nadal aktywne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: marysia.piekos 28.01.09, 20:58 Ten drugi mi nie wchodzi na "Intymnym"... Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.piekos Re: marysia.piekos 28.01.09, 21:00 coś mnie co chwila rozłącza z kontem. Na intymnych to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: marysia.piekos 28.01.09, 21:05 Ja kilka dni temu miałam problem z gazetą... Nie mogłam się wcale zalogować, wywalało mi, że złe hasło. Marysia, jak Dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.piekos Re: marysia.piekos 28.01.09, 22:28 U nas wszystko się kręci. M ma ferie więc siedzimy sobie wszyscy razem i nawet udało się zreperować parę rzeczy ;) Starszaczek rośnie w piorunującym tempie - ostatnio mam wrażenie że dorośleje w oczach, nawet szybciej niż młodsza. Jakoś tak od Świąt czuję że ten czas tak gna. Wcale mi się to nie podoba. Mógł by zwolnić o połowę. Tym bardziej że właśnie skończył mi się macierzyński i został już tylko wypoczynkowy. Na pociechę zostaje to że chyba malutka nauczyła się samodzielnie spać. Ale nie chcę zapeszać. Tfu tfu, odpukać. No proszę jak rozsądny człowiek zaczyna "zabobonić" pod wpływem braku snu :) Oho i wykrakałam cmok Odpowiedz Link Zgłoś