Dodaj do ulubionych

gdzie dobry dentysta

IP: *.chello.pl 03.02.09, 09:42
Witam, gdzie w Radomiu znajdę bardzo dobrego i przede wszystkim
sprawdzonego dentystę?
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 10:02
      najlepsza pani stomatolog na swiecie to p. iza senderowska, przyjmuje na
      slowackiego bodajze.chodze do niej od ponad 10 lat i "nie oddalabym sie" zadnemu
      innemu dentyscie.autentycznie wizyty u niej to przyjemnosc:)
      • Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 03.02.09, 10:38
        A czy ma nowoczesny sprzęt? Bo jeśli chodzi do niej pani 10 lat to
        może mieć już stary (no chyba, że wymieniła na nowszy:))
        A czy jest też dentystą ortodontą?
        • Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 12:05
          napisalam,ze chodze 10 lat,zeby podkreslic,ze jest to sstomatolog
          sprawdzony:)ale sprzet ta ma najnowszy i wszystko na czasie.ale nie jest otrodonta
          • Gość: pysia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:12
            A daje znieczulenie czy piąchospiryne
            • Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 14:19
              mnie zawsze wszystko robila na zywca,bo ja nei jestem jakas bardzo czula i ona
              robi to tak delikatnie,ze nic sie nie czuje.ale jak jest jakies kanalowe
              leczenie,to znieczulenie daje na pewno
              • Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 03.02.09, 16:23
                Dziękuję pani bardzo, a może ktoś zna jeszcze innego dentystę?
                • Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 04.02.09, 12:44
                  A dokąłdnie gdzie na Słowackiego przyjmuje ta dentysta? Proszę o
                  dokładny adres. Czy to jest w domu czy w przychodni stomatologicznej?
                  Mają stronę internetową?
                  • Gość: onaona5 Re: gdzie dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 10:30
                    Gabinet Państwa Senderwskich jest na Słowackiego 96 (taki nowy budynek róg
                    Słowackiego i Kalińskiej). Pani Iza rzeczywiście miła i delikatna - czy dobra?
                    trudno powiedzieć - byłam kilka razy na wizycie - plomby póki co się trzymają :)
                    ale minęło dopiero jakieś 1,5 roku od leczenia. Jednak uważam, że jak na Radom
                    leczenie jest drogie.
                    • Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 06.02.09, 08:23
                      Dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka