Gość: makrela IP: *.chello.pl 03.02.09, 09:42 Witam, gdzie w Radomiu znajdę bardzo dobrego i przede wszystkim sprawdzonego dentystę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 10:02 najlepsza pani stomatolog na swiecie to p. iza senderowska, przyjmuje na slowackiego bodajze.chodze do niej od ponad 10 lat i "nie oddalabym sie" zadnemu innemu dentyscie.autentycznie wizyty u niej to przyjemnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 03.02.09, 10:38 A czy ma nowoczesny sprzęt? Bo jeśli chodzi do niej pani 10 lat to może mieć już stary (no chyba, że wymieniła na nowszy:)) A czy jest też dentystą ortodontą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 12:05 napisalam,ze chodze 10 lat,zeby podkreslic,ze jest to sstomatolog sprawdzony:)ale sprzet ta ma najnowszy i wszystko na czasie.ale nie jest otrodonta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:12 A daje znieczulenie czy piąchospiryne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: gdzie dobry dentysta IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 03.02.09, 14:19 mnie zawsze wszystko robila na zywca,bo ja nei jestem jakas bardzo czula i ona robi to tak delikatnie,ze nic sie nie czuje.ale jak jest jakies kanalowe leczenie,to znieczulenie daje na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 03.02.09, 16:23 Dziękuję pani bardzo, a może ktoś zna jeszcze innego dentystę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 04.02.09, 12:44 A dokąłdnie gdzie na Słowackiego przyjmuje ta dentysta? Proszę o dokładny adres. Czy to jest w domu czy w przychodni stomatologicznej? Mają stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaona5 Re: gdzie dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 10:30 Gabinet Państwa Senderwskich jest na Słowackiego 96 (taki nowy budynek róg Słowackiego i Kalińskiej). Pani Iza rzeczywiście miła i delikatna - czy dobra? trudno powiedzieć - byłam kilka razy na wizycie - plomby póki co się trzymają :) ale minęło dopiero jakieś 1,5 roku od leczenia. Jednak uważam, że jak na Radom leczenie jest drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrela Re: gdzie dobry dentysta IP: *.chello.pl 06.02.09, 08:23 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś