Gość: ADOLF IP: *.udn.pl 16.11.03, 11:53 Mam pytanie do was czy widzieliscie w innym miescie wiecej "sportowcóe" czyli zwykłych dresów??? Ja spedajac duzo czasu w Krakowie, warszawie i tam tego nie wize moze jestem slepy ?? ja wy to odczuwacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: OLIMPICZYCY??? SĄ CZY ICH NIE MA???? 16.11.03, 12:00 dresy sa wszedzie. rzecz w tym ze np. w Krakowie sa traktowani jak śmiecie, czyli m.in nie wpuszczani do co bardziej szanujacych sie knajp czy na wykłady na uczelni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADOLF Re: OLIMPICZYCY??? SĄ CZY ICH NIE MA???? IP: *.udn.pl 16.11.03, 17:04 Dobra ale w Pierwsze co wracajac z 2 tyg wakacji widze na dworu co???? oczywiscie zgraje dresow obok ktorych strach przejsc a w innych miastach tego nie widac wiem ze napewno sa ale co z tego Aula klub studencki teoretycznie dresow nie wpuszczaja ale jak dresami sa ochroniaze to wpuszczaja swoich kolegow dresow i tak w kolo maciej wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awawa Re: OLIMPICZYCY??? SĄ CZY ICH NIE MA???? IP: *.tpi.pl 04.12.03, 15:05 W warszawie też są dresy, z tym ze ubierają się troche lepiej, ale to w dalszym ciągu dresy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartes Re: OLIMPICZYCY??? SĄ CZY ICH NIE MA???? IP: *.udn.pl 04.12.03, 17:49 Rany, przestacie już z tymi "radomskimi dresami". WSZĘDZIE WYSTĘPUJE TO ZJAWISKO!!!! Radom to nie Warszawa czy Kraków (chodzi o wielkość) więc i częściej sie ich u nas widuje :) Odpowiedz Link Zgłoś