Gość: Marian IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.03, 10:42 www.tate.org.uk/britain/turner/gallery3d_ie.htm Nie bylismy tam razem i tego najbardziej mi żal. W sali Turnera pachnie whisky William Grants, taką pił i malował, malował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Prezent dla Kataryny-Kataryny 25.10.03, 22:01 Gość portalu: Marian napisał(a): > www.tate.org.uk/britain/turner/gallery3d_ie.htm > Nie bylismy tam razem i tego najbardziej mi żal. W sali Turnera pachnie > whisky William Grants, taką pił i malował, malował. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Prezent dla Kataryny-Kataryny IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.03, 23:28 Gapa ze mnie, bo nie zapytałem czy lubisz malarstwo.Z tekstów Twoich bije wrazliwośc na człowieka. Malarstwo jest dla wrazliwych a więc pewnie Je lubisz. Aktualnie poznaję J Malczewskiego. Rarytas kolorowy. Poeta malarzem . Wspaniałe. Polubiłem Twoje mysli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b p.s. IP: *.biaman.pl 25.10.03, 23:30 A umiesz namalować czerwone serduszka w poście? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian To tez dla kataryny - kataryny IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.03, 01:14 Ciekawa rozmowa z Michnikiem ze Św,Jerzym na szyji tygodnik.onet.pl/1136705,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś