sympatyk.pisu 12.02.09, 22:01 Tylko on może uratować PiS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ego-n Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.internet.radom.pl 12.02.09, 22:03 ...ale przed czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochocho Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.09, 22:32 Przed Wspólnotą Pierwotną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsafsd Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:38 Generalnie za Pisem jestem, ale So.ta prezydentem - to było by nieszczęście dla tego miasta. Nawet o takich sytuacjach nie myślę, bp mnie to przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Nigdy! IP: 82.139.54.* 12.02.09, 22:36 Prezydent Radomia ma ratować Radom. Ja mam gdzieś PiS i jego interesy. Zło w Radomiu bierze się właśnie stąd, że nie wygrywają w Radomiu ludzie dobrzy dla Radomia ale dla partii politycznych z centralą w Warszawie. Już dawno lansowałem hasło: partie polityczne łapy precz od wyborów samorządowych. Mamy już dzięki temu nieudacznika Kosztowniaka z nadania PiS-u. To się już nie może powtórzyć! Dlatego sympatyku PiS - przestań się wygłupiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Nigdy! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.09, 07:08 > Zło w Radomiu bierze się właśnie stąd, że nie wygrywają w > Radomiu ludzie dobrzy dla Radomia ale dla partii politycznych z > centralą w Warszawie. Dobrzy dla Radomia? A znasz takich? Może parę nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttr Re: Nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:04 miałeś już bezpartyjnego Marcinkowskiego, co takiego zrobił dla tego miasta ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Nigdy! IP: 82.139.54.* 15.02.09, 14:21 Zrobił niewiele ale znacznie więcej niż Kosztowniak. Minęło dwa lata kadencji a w Radomiu nie wybudowano centymetra nowoczesnej ulicy dwujezdniowej.Inwestycje drogowe w Radomiu to wysepkowanie, zwężanie i psucie układu komunikacyjnego miasta. Oczywiście na psucie miasta zaciągane są długi. Nieudacznik Kosztowniak otacza się większymi nieudacznikami, żeby mu nie zagrażali. I tak trwa ta selekcja negatywna. Ostatnio fatalne kadry MZDiK wzmocniono wicedyrektorem - nie drogowcem ale jakimś zasłużonym filologiem czy też innym HUMANISTĄ. I jak tu ma być dobrze? Marcinkiewicz postawił Radom na skraju przepaści (tu zgoda) ale Kosztowniak robi wielki krok naprzód ...w przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Nigdy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:40 Ten popapraniec nic nie uratuje. To główny destruktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:36 Żarty sobie stroisz. Ale to lepsze niż twoje "poważne" wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 12.02.09, 23:24 Mamy takiego prezydenta na jakiego zasłużyliśmy. I następny pewnie nie będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 23:29 kto to jest sońta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halyna Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:49 ja go znam z potoku, był w moim wieku. jak opowiem co wyprtawiał w wieku lat 20 to z krzeseł pospadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:56 Napisz, z chęcią pospadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:50 Karol Sonta na wice.........!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:57 Ja jestem za!!! Sońta na Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 13.02.09, 09:51 ..Od głodu,ognia i wojny oraz rządów tego człowieka uchroń nas Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: 82.139.37.* 13.02.09, 10:00 axel-1033 napisał: > ..Od głodu,ognia i wojny oraz rządów tego człowieka uchroń nas Boże. ...słuchaj Panie jak Cię błaga radomski lud,uczyń ,uczyń ten jedyny cud....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokratos Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:52 Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia? Czemu nie? Skoro może być Andrzej Kosztowniak, to dlaczego nie Krzysztof Sońta, albo np. Kononowicz? Jest demokracja i każdy może się ubiegać o to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:15 To dobra wiadomość że Krzysztof Sońta startuje na Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc kartoflany z p Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale politycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:13 No to idziemy do dna z tymi PICOWCAMI I SAMORZĄDNYMI WE WSPÓLNOCIE. Ryczaki na PREZIÓW!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sońka Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.09, 18:12 Ładnie się nazywasz bucu kartoflany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol IP: 93.105.144.* 13.02.09, 19:20 Ale uaktywniły się niektóre lewicowe śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdankaras Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol 13.02.09, 20:06 Przepraszam bardzo, a nie można kulturalniej? Ładne świadectwo prawica sobie wystawia... Odpowiedz Link Zgłoś
bohdankaras Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol 13.02.09, 20:07 PS: Ja wcale nie jestem pewien, że te krytyczne opinie to akurat ktoś z lewicy wypisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol 13.02.09, 21:56 Nie kłam szczurze lewicujący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol IP: *.internet.radom.pl 13.02.09, 23:26 o prawdziwy i upierdliwy sie odezwal.jestes zwyklym gnojkiem gowniarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYM-patyk PICU Re: Krzyzówkowicz na Prezia ? .Toniemy w kale pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 09:05 Czyzbyś się sym-patyku odzywał z Krychnowic? ONI SĄ ,LUB BYLI I ZGNILI. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re:.Toniemy w kale ........... 14.02.09, 11:53 Ale repertuar ,nie ma co,same gó...arstwo i to upierdliwe jak sami piszą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek2172 Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.09, 10:52 Człowieku, jesteś chory. Ajakieź ma kwalifikacje Sońta by pretendować do tego stanowiska.Co kontretnie zrobił dotychczas. Przykłady.Puste słowa.Krzykacz i nic innego. Sońcie przewróciło się we łbie.Niech robi to co robi najlepiej a że nie umie nic to inna sprawa. Niech zajmie się np. bagniem na Ustroniu Czemu nie tyka się tego tematu. Jest szkodnikiem i wstyT dla Radomia,że ma takiego reprezentanta. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 14.02.09, 11:24 sympatyk.pisu napisał: > Tylko on może uratować PiS!!!!!! Znaczy się: swoją d.pę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pisu Re: Re 14.02.09, 11:40 W tej chwili to najlepsza kandydatura.Andrzej to dobry chłopak jednak nie pociągnie już w wyborach ludzi.A Lillabay niech się stąd wynosi.W PiS takich nie chcemy mamy swoje dziewczyny np. p. Tusińską kadnydatkę do Europarlamentu,która pracuje na ważnym stanowisku w Urzędzie Miejskim i jest wzorem godnym do naśladowania dla wszystkich kobiet,o dużej moralności i specjalistycznej wiedzy,a ponadto ma poparcie naszych liderów p. Sońty i p. Wójcika!To ona powinna być za panią Kwiecień zastępca obecnego Prezydenta Pana Andrzeja Kosztowniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 14.02.09, 12:19 sympatyk.pisu napisał: > Lillabay niech się stąd wynosi.W PiS takich nie chcemy (...) Jak na dominujący w PiSie czarny humor, udał ci się ten dowcip!:))) > mamy swoje dziewczyny np. p. Tusińską kadnydatkę do Europarlamentu,która pracuje na ważnym stanowisku w Urzędzie Miejskim i jest wzorem godnym do naśladowania dla wszystkich kobiet,o dużej moralności No znowu sypiesz dowcipem jak z rękawa! :) Tak, tak, moralność PiSu zakłada, że jeśli kobieta siedzi cicho i posłusznie wykonuje polecenia partii to znaczy, że jest wzorem do naśladowania. Wiesz, że w tym momencie propagujesz wśród kobiet nieasertywność, obłąkanie umysłowe i zacofanie intelektualne? Ale nie martw się, koledzy z sąsiedniej partii też w gruncie rzeczy do tego dążą... > i specjalistycznej wiedzy Ja też ją mam. :)) I wcale nie musiałam się poniżać pseudopartyjnie, żeby dotrzeć do tej wiedzy. > a ponadto ma poparcie naszych liderów p. Sońty i p. Wójcika! Tylko kto z kolei poprze Sońtę i Wójcika? :) Homer Simpson? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yapppa Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.09, 10:40 Wylazło szydło z worka. Pisiory już walczą między sobą o stołek prezydenta.Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Kto to będzie? Tadeusz Wydra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoogi Re: Re IP: 93.105.144.* 15.02.09, 10:52 lillabajona zauważ że to jest ktoś kto podszywa się pod sympatyka. Ciekawe dlaczego admin na to nie reaguje bo na forum podobno jest to zabronione. Kiedyś ktoś podszywał się pod niego używając nicka isoxazoldine 9różniło się 1 literą) to zablokował od razu. Teraz na to zezwala bo to pewnie ktoś z jego kocham radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa-ryzy Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.09, 19:38 Tusinska to ta sama co ,zabrala prezydenta do Paryza??????//// Odpowiedz Link Zgłoś
omuerta Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 15.02.09, 12:12 O matko !!!! To byłby dopiero horror. Mam nadzieje że z PiSem będzie to samo co z Samoobroną i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazony Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: 88.156.227.* 15.02.09, 12:34 Juz sam tytul tego watku wywoluje dreszcze i niepokoj , nie zaczynajcie takich watkow na tym forum , ktore promowaly by tego nieudacznika z PIS-u, bo znowu znajda sie osoby , ktore popelnia ten sam bląd, co przy wyborze Kosztownego. Odpowiedz Link Zgłoś
omuerta Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 15.02.09, 12:29 Dlaczego tak kochacie ten PiS? Należy mu się kosa w plecy za koalicję z LPR i Samoobroną. Nad innymi wpadkami, brakiem kultury i chamstwem liderów tej partii szkoda się rozwodzić. To co wyprawiali z byłymi koalicjantami można porównać z taką sytuacją: Gospodarze (PiS) Zapraszają na obiad znajomych (LPR i Samoobronę). Znajomi przychodzą w zabłoconych buciorach między 1 i 2 daniem okradają gospodarzy z kosztowności, psują telewizor, robią bałagan i przeszukują wszystkie szafy i szuflady. Bekają przy rosole i pierdzą przy kotlecie. Przy deserze grzebią w nosie i kozy wycierają o obrus. Na koniec srają na kanapę i fotele wycierając sobie dupę narzutą. Gospodarze mimo wszystko zapraszają tych samych znajomych na obiad znowu i znowu i znowu.......................... itd. Gospodarze myślą że ten burdel wystarczy zamieść pod dywan i nikt się nie zorientuje (wyborcy). Byle by tylko być ciągle przy korycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PiS - Przeprosić i Spier-dalać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 15.02.09, 12:52 Koalicja z LPR i Samo... to było zło konieczne i sam doskonale o tym wiesz.Ja cieszę się że ta koalicja była bo dzięki PiSowi zostały wyeliminowane oszołomy typu Lepper.I to bez wątpienia jest dzięki PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.internet.radom.pl 15.02.09, 13:38 ale rzady pisu w miescie to zlo niekonieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pisu Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 15.02.09, 12:55 Pod nikogo się nie podszywam.A śmieszy mnie że gość o anonimowym nicku zwraca mi uwagę.Co innego z nickiem isoxazolidine to była jawna podróba i nick charakterystyczny na dodatek podszywający się pod admina.A ja jestem wyborcą i zwolennikiem PiSu i nie mam nic wspólnego z Kocham Radom!Nie po to moi rodzice walczyli o wolność słowa aby ktoś mmnie teraz buzię zamykał!Mam też prawo wyrazić słasne zdanie na ten temat cenzorze!Krzysztof Sońta jest najlepszym kandydatem naszej partii na Prezydenta i wolę pisać o tym teraz niż będzie za późno i zanim nas zmiotą z tego miasta różne inne siły.A po to żeby nie zmiotły jest potrzebne właśnie porozumienie z Platformą! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 16.02.09, 11:13 sympatyk.pisu napisał: > Krzysztof Sońta jest najlepszym kandydatem naszej partii na Prezydenta i wolę pisać o tym teraz niż będzie za późno i zanim nas zmiotą z tego miasta różne inne siły.A po to żeby nie zmiotły jest potrzebne właśnie porozumienie z Platformą! Robisz z siebie i swojej partii pośmiewisko po raz trzeci w tym wątku, wiesz? :) Szczery bo szczery w pierwszym poście LOL, to jednak żałosne nuty lejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 15.02.09, 13:02 Nie zabierałem głosu w tej dyskusji gdyż myślałem że to dowcip ale widzę że nie.Ludzie nie żartujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYM-patyk PICU A może Wozniaki na prezydentów.????????? aLe JAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 13:16 Rzadziły Rejczoki i było gow....o.Fałek drepce i laznie łaczy z Klubem co==== się kibel umysłowy w wykonaniu Samorządnego Radomia.Prezio BREDZI o tym ze po Archiwum przeniesie tam biura Urzędasów mIejskich.Doradzam Anrej ucz sie historii miasta .Tam były juz biura Urzedu Miasta np w latach 1954-1959 i wyszło GÓWNO z makiem i z pasternakiem.Ludzie ktÓrzy tam pracowali jeszcze żyją.A może bacie twoja panie Preziu lub mama chodzila sprawy swoje tam załatwiac.Czytaj historiĘ miasta i nie improwizuj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: A może Wozniaki na prezydentów.????????? aLe IP: *.31.radom.pilicka.pl 15.02.09, 14:02 Popieram to co napisał Yoogi.Kiedy ktoś podszywał się pod tego czerwonego admina to od razu lament nie z tej ziemi.Kiedy ktoś inny podszywa się pod sympatyka.pis admin siedzi cicho.To takie... rzymskie chciałoby się powiedzieć za Lejdis.Z nickiem na forum jest (a przynajmniej powinno być) jak z domeną.Kto pierwszy ten lepszy.Widać jednak dla admina są równi i równiejsi.Krzysiek na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 15.02.09, 16:43 Przesadzacie... sympatyk.pis musiałby się komuś poskarżyć osobiście, że ktoś się pod niego podszywa, ale z racji znaczenia tego loginu, nie może zabronić innymi bycia sympatykiem PiSu. Ja bym zaczęła szydzić z tego, że swego czasu ktoś podszywał się pode mnie (lylabayono czy coś takiego), żeby celowo wykasować również mój wpis odnośnie składania skarg na funkcjonowanie lokalnej administracji tego forum. Oczywiście to "ono" nie przypuszczało, że będę wiedziała, o co w tym wszystkim chodzi... lol Nie tylko radny Karaś szybko się uczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernamgv Ale kandydat! IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.09, 18:38 Hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanin Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: 195.93.162.* 15.02.09, 19:13 A mnie sie Kosztowniak podoba i bede na niego glosowaół. Na platforme nie bedę glosował bo jak maja w radomiu rzadzic jak nas ukochany rząd to uchowaj nas Boże. A wszystkich malkontentow mam gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pic Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: 195.225.77.* 15.02.09, 19:32 Sońta Krzysztof na Prezydenta , Sońta Karol na Wiceprezydenta, Sońta Dariusz na Sekretarza Miasta kolejny Sońta...... na coś tam coś tam Kur.a! Mamy radomski klan Kennedych......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:41 Ja również na Kosztowniaka głosować będę. Tyle warte są sondaże, polecam artykuł (ktoś go wcześniej zapodał) wiadomosci.onet.pl/1378623,2677,3,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzzb Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 22:53 Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! - panie Krzysztofie, niech sobie pan da spokój z tą autoreklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMC-PRAFIESOR Ja widzę jako prezia pana Kalotkę bo gada i gada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:09 Jest: naukowcem biznesowym ,specem izbowym (czytaj dawniej cechowym),lubi opowiadac koszałki opałki , a nie miał szans sie wykazać!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 29.03.09, 21:39 Tylko Krzychu!Tylko on może obronić PIS!BO on taki jets PIStolet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melisa Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:41 ... i forumowy PISmak Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! 29.03.09, 21:48 >>Boże uchroń nasz kochany i tak już cierpiący Radom przed takim przyszłym prezydentem jakim byłby p.Sońta.Ja jako rodowity radomianin nie wyobrażam sobie że może dojść do czegoś takiego bo byłby to największy błąd w historii Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melisa Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:52 to już z dwojga złego niech zostanie Kosztowniak, trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek2172 Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 11:48 Paranoja. Jeśli on by został prezydenrem mimo 59-ciu lat wyprowadzam się z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynf Re: Krzysztof Sońta nowym prezydentem Radomia!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:32 daj spokój, przecież to tylko żart :) Odpowiedz Link Zgłoś