Gość: jasko25 IP: 82.139.39.* 28.02.09, 16:55 Witam ponowię ten wątek. Czy ktoś może polecić zespół Marcus był na weselu zna ich itd?Ja słyszałem ich na sylwestrze rewelacja. ale czy na weselu są równie dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Evita Re: Zespół Marcus IP: *.radom.vectranet.pl 06.03.09, 08:44 Są najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół Marcus IP: *.59.udn.pl 08.03.09, 09:50 najlepsi? chyba w Pipidówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Zespół Marcus IP: *.59.udn.pl 09.03.09, 09:11 coś chyba z ta ich rewelacyjnością jest nie tak, skoro muszą sami sobie robić reklame na tym forum, coś chyba z graniami cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Zespół Marcus IP: 194.117.240.* 08.11.09, 23:00 bawiłam się z tym zespołem na balu organizowanym przez firmę w której pracuję oraz na weselu. Obie imprezy wspominam z ogromną przyjemnością. uważam, że są to ludzie na poziomie, nie rzucają krzywych tekstów, nie ośmieszają ludzi jak co niektórzy rozbierając facetów do majtek a kobiety ze staników... może dla niektórych takie konkursy są śmieszne ale smaku nie mają i o poziomie świadczą. Marcusy bawią w dobrym stylu...zresztą np, po balu firmowym, gdzie impreza była na 350 osób dochodziły jedynie baaardzo pozytywne opinie, na weselu też same pochwały, pełny parkiet... i co chwila ktoś biegł po wizytówkę...(sama też wzięłam) to też o czymś świadczy... gdyby ktoś chciał to podaję tel. 608417175 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: Zespół Marcus IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 08:46 Bawiłaś się w dupie anie na balu ty stara ruro nie chwal bo jesteś z zespołu zwykli wyrobnicy a nie muzycy chłopki jakich mało na wieś ity razem z nimi nie mają grania i siedzą na dupie i szukają reklamy n aforum durnie aty do garów plotkaro won ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół Marcus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 21:56 ten facet to cos ma z głową nie tak wystarczy wkleic w google ten pasek i poczytac barabasz IP: *.xdsl.centertel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół Marcus IP: *.radom.vectranet.pl 10.11.09, 12:17 Raczej przecietny zespół. Sa gorsze i sa lepsze. Cena nieadekwatna do umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Zespół Marcus IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.14, 20:21 A JAK GRAJĄ NA ŻYWO CZY NA MARTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół Marcus IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.14, 09:21 Macie jeszcze jakieś opinie o tym zespole? Odpowiedz Link Zgłoś