minnie 29.05.02, 10:17 Czy istnieja takie utwory, ktore powoduja, ze chcac nie chcac macie lzy w oczach i nie mozecie sie powstrzymac? U mnie tak jest przy plytach Ismaela Serrano i piosence "Total Eclypse of the Heart" Bonnie Tyler. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 157.25.121.* 29.05.02, 10:56 Muzyka Ich Troje doprowadza mnie do łez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefly Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.localdomain 21.06.02, 09:37 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Muzyka Ich Troje doprowadza mnie do łez... Chyba ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... 29.05.02, 10:58 kate bush jesli masz na mysli lzy wzruszenia bo ze smiechu czasem lzy tez leca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 212.244.37.* 29.05.02, 11:06 Uśmiejecie się do łez, cóż, ale słuchając arii Jontka z "Halki" ( Szumią jodły...) zawsze coś chwyta mnie za gardło :'-| Poza tym zdarzały się silne wzruszenia po wysłuchaniu ulubionej niegdyś piosenki, której bardzo dawno nie słuchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 11:22 Ja płaczę zawsze przy Nasze randy wu - Kombi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.skydive.pl 29.05.02, 11:23 pearl jam "ten"- cała płyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Polska IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.05.02, 13:07 Łzy "Niebieska sukienka", Kasia Kowalska "Już nie zapomnę", "Czekając na...ten dzień" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMka Re: Polska IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:41 Z polskich kawalkow to na pewno Wieza radosci wieza samotnosci - Sztywny pal azji. z zagranicznych; moze kiczowatao ale it's time to say goodbye Boccellego,little girl lost - icicle works, one U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Łzy w piosence IP: *.opa-carbo.com.pl 11.06.02, 12:12 Song to the Siren-This Mortal Coil-najpiękniejsza i najbardziej wzruszająca piosenka świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI CELINE IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 18:07 "Falling Into you" Celine Dion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: MUZYKA DOPROWADZAJĄCA DO ŁEZ.... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 02.06.02, 18:12 Patrząc na tytuł wątku to chyba powinna tu paść nazwa zespołu Łzy. ŁZY doprowadzają do ŁEZ - fajnie wygląda, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MUZYKA DOPROWADZAJĄCA DO ŁEZ.... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.06.02, 23:10 nie do lez - ale jakoś wzrusza mnie piosenka AIR "all i need" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel ..............................z dziś.............. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 23:18 w 10 sekund przez całe życie - Mylovitz "kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz na ulicy siąść właśnie tak więcej nic" 10 sekund trawienia powłok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 195.187.84.* 03.06.02, 14:26 Ballady KATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 03.06.02, 20:30 Gość portalu: zet napisał(a): > Ballady KATA )) pewnie ci ciekna czarne łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 21:09 2 razy mi sie zdarzylo: elto john w piosence z krola lwa gunsi "don`t cry" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 10.10.70.* 05.06.02, 10:10 ... to Mazurek Dąbrowskiego w wykonaniu Górniaczki. Dodam, że są to łzy wściekłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 155.139.68.* 06.06.02, 20:01 A mnie doprowadza do lez poziom tych wypowiedzi. Chcialem ku zmartwieniu panstwa powiedzic, ze za 10-20 lat niekt nie bedzie nawet pamietal tych wspanialych utworow i "muzykow". Czy to wam sie podoba czy nie , to tylko muzyka klasyczna reprezentuje prawdziwe i to nie tylko intelektualne wartosci, ktore trwaja w historii ludzkosci. Posluchajcie kiedys pasji wg Sw. Mateusza J.S.Bacha lub utworow Schuberta , kwartetow Bethowena i moze cos w was sie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 06.06.02, 20:18 Gość portalu: meloman napisał(a): > A mnie doprowadza do lez poziom tych wypowiedzi. Chcialem ku zmartwieniu > panstwa powiedzic, ze za 10-20 lat niekt nie bedzie nawet pamietal tych > wspanialych utworow i "muzykow". Czy to wam sie podoba czy nie , to tylko > muzyka klasyczna reprezentuje prawdziwe i to nie tylko intelektualne wartosci, > ktore trwaja w historii ludzkosci. Posluchajcie kiedys pasji wg Sw. Mateusza > J.S.Bacha lub utworow Schuberta , kwartetow Bethowena i moze cos w was sie > ruszy. ta wypowiedź nieodparcie kojarzy mi sie z Gombrowiczem... panie meloman - jak ma mnie cos wzruszać jak mnie nie wzrusza? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... 11.06.02, 16:06 jak mam taki nastroj jak dzis to wszystko wywoluje moje lzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bombelski Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... 11.06.02, 16:09 nawet to? "pod bluzeczką dwa jabłuszka masz jak poproszę to mi jedno dasz pocałować i skosztować też no bo z ciebie fajne dziewczę jest" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurj Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 18:47 Mogwai - R u still in 2 it , Take me somwhere nice , Burn Girl Promo Archive - Again , goodbye Machine Head - Burning Red Anathema - sentient,regret,temporary peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mith Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.atol.com.pl 20.06.02, 19:13 Dzieci2-Lennego Valentino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefly Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.localdomain 21.06.02, 09:43 "Shape of my heart" Stinga Aria z "Napoju miłosnego" Dionizettiego Aria Małgorzaty z "Fausta" "Cliche" Fisha "Gentlemans excuse me" Fisha oraz generalnie całe "Fugazi" Marillion Odpowiedz Link Zgłoś
bartok Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... 21.06.02, 13:24 Ja zawsze szlocham przy SYMFONII PIEŚNI ŻAŁOSNYCH i TRZECH UTWORACH W DAWNYM STYLU - Henryka Mikołaja Góreckeigo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Re: MUZYKA DOPROWADZAJACA DO LEZ.... IP: *.gazetaolsztynska.pl 21.06.02, 13:57 Zawsze mam łzy w oczach, gdy słyszę "Love Of My Life" Queen. Ściska za serce! Tak samo jest gdy słyszę "Bohemian Rapsody", ale ta wstawka operowa sprawia, że łzy wysychają Kiedyś płakałam intensywnie przy "Black" Pearl Jamu. Wtedy "katowałam" się tym utworem, bo facet na którym mi zależało okazał się świnią Mam łzy w oczach, gdy słyszę "Dom wschodząłcego słońca" Kazika. To była ulubiona pisenka mojego kolegi, którego nie ma już na tym świecie... Pozdrawiam. Free Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Atomowe Serce Matki 24.06.02, 11:55 Doprowadza mnie do łez, że Budka Suflera zaczęła produkowac gówno zamiast tworzyć wartościową muzykę i ludzie to łykają. Doprowadza mnie do łez Wejście wiolonczeli w "Atom Heart Mother" No i ... sławetny motyw z "Dawno temu w Ameryce" Odpowiedz Link Zgłoś