agnieszkadrab1980 27.03.09, 18:27 Kochaneczki moje gdzie mogę kupić wózek spacerowy, gdzie jest największy wybór no i przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patir23 Re: Wózek 27.03.09, 20:40 ja tez zamierzam...co prawda mam spacerowke x-landera ale troche ucialiwy np na zakupach...ja przegladalam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Wózek 27.03.09, 21:10 polecam komis na ul.Kośnej-ceny niskie,jakość dobra.z tego co wiem to otworzyli drugi sklep na ul.Odrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: Wózek 28.03.09, 10:49 Również polecam allegro , jeśli kupujesz u super sprzedawcy nie ma się czego obawiać, wszystko jest ok. A można zaoszczędzić, ja niedawno kupiłam fotelik dla starszego. Jakoś nie mogliśmy się zdecydować w sklepie, młody wsiadał i wysiadał z każdego po kolei. Po powrocie do domu okazało się , że ten który najbardziej nam się podobał jest w necie o 50 zł tańszy ( przy całej kwocie 600 zł ). No i kupiłam jestem zadowolona. Duży wybór jest na Wojska Polskiego i na Mokrej w Jumbo. Odpowiedz Link Zgłoś
mezi6 Re: Wózek 04.04.09, 21:55 a jeśli sklep to na Wojska Polskiego tam naprawdę mają przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
0kalinka Re: Wózek 07.04.09, 10:41 a ja bym z allegro uważała, bo ostatnio szukając wózka, doszłam do wniosku, że wiele z nich jest droższych niż w sklepie i to bywa że na prawde sporo droższe. co do sklepów w Radomiu, to które tu wymieniano: na Wojska Polskiego, Mokra, Toruńska, Kosna(ale jak dla mnie to tam nic nie ma), w Sezamie na żeromce, ale wybór jest kiepski. co do wózków, to mnie najwięcej podobało sie na Wojska Polskiego, mam tez nadzieje, że mozna tam zamówić inne. jest tez sklep na ulicy która odbiega prostopadle od ul. Wjazdowej - jadąc od strony Ustronia w kierunku Leclerca to uliczka w prawo, tak mniej więcej w połowie Wjazdowej-spory wybór wózków i ceny bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadrab1980 Re: Wózek 09.04.09, 19:59 Kobietki dziękuję za informacje. Wózek kupiłam na Wojska Polskiego, jestem z niego zadowolona, a Malwinka wcale nie chce z niego wysiadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Wózek 10.04.09, 07:55 Ta ulica, o ktorej pisze 0kalinka (przy wjazdowej) to bracka :) Bylam tam wczoraj, szukam krzeselka do karmienia, ale na wozki nie patrzylam. Odpowiedz Link Zgłoś