roksana_psychologiczna 29.03.09, 13:44 Za rok wybory. Słyszałam,że jest już siedmiu chętnych na stanowisko prezydenta Radomia. Kogo widzielibyście na tym fotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lew Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.37.* 29.03.09, 15:47 Wiem ale nikomu na razie nie powiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 29.03.09, 16:09 marek wikinski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 88.156.227.* 29.03.09, 16:14 Niestety w Radomiu nie ma odpowiednich kandydatow , trzeba ich importowac z zewnątrz , żeby to miasto ratowac od ostatecznego upadku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.09, 16:45 Wikiński?A co on dokonał dla Radomia oprócz salonów hazardu? Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: Kto na prezydenta Radomia 29.03.09, 17:55 Ja słyszałem o kandydacie ponadpartyjnym, podobno bardzo dobrym, z wieloma wspaniałymi pomysłami. Jest bardzo inteligentny i obeznany w problemach naszego miasta. Tym kandydatem, który ma przewagę nad wszystkimi innymi jest - koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.60.* 31.03.09, 09:23 A moze to Suski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lob Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.eranet.pl 29.03.09, 18:18 Może ktoś z PSL-u? Oni zawsze znajdą dla siebie miejsce w sejmiku i rządzie. Zawsze to jakaś nadzieja na środki zewnętrzne dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:31 Z pewnością będę głosować na doświadczonego, nie "młodego" - któremu brak rutyny i doświadczenia życiowego w wielu kwestiach tak typowych dla naszego miasta . Może być wszystko mi jedno z którego obozu politycznego ale niech zna i "czuje" nasze miasto i jego problemy...A i jeszcze jedno żeby miał już jakiś już "swój majątek", może nie będzie tak grabił do siebie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardynal riszelie Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.chello.pl 29.03.09, 18:34 Ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sontag Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:36 Poseł będzie startował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Moje propozycje: IP: 82.139.54.* 29.03.09, 18:44 Mam cztery kandydatury: 1 - Zbigniew Kuźmiuk; 2 - Gustaw Mikołajczyk (ze straż pożarnej) 3 - Jakub Kluziński; 4 - Borysław Szlanta; To spośród nich powinniśmy wybrać prezydenta. Tym ludziom jeszcze zależy na Radomiu, udowodnili, że potrafią być dobrymi nanedżerami i wiedzą jakie są autentyczne problemy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:50 A to już prezydenta Kosztowniaka skreśliliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lob > A to już prezydenta Kosztowniaka skreśliliście? IP: *.eranet.pl 29.03.09, 20:19 Pewnie. Nie rozwiązał żadnego z radomskich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Moje propozycje: IP: *.internet.radom.pl 29.03.09, 21:11 WR dobry kawal powinienes w moralnym niepokoju wystepowac albo w ani mru mru raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link5 Re: Moje propozycje: IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:15 a kto jest twoim kandydatem, mała? Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Moje propozycje: 29.03.09, 22:01 >>Zapomniałeś o obecnym "aktywnym,sumiennym oddanym dla Radomia "pośle z krainy sadów grójeckich...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 23:52 a ktto to jest ta szlanta,i kluzinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonax Re: Moje propozycje: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 06:26 To są koledzy z jednej gminy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRplus Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 10:24 Na Radomiu szczególnie zależeć będzie tym, którzy z Radomia nie są. WR Daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Moje propozycje: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 10:46 tylko nie Kuzmiuk!to taki drugi Marcinkiewicz,tylko wstydu sie najemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z boku Re: Moje propozycje: IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 19:40 Adam Włodarczyk. Chyba za jego czasów trochę się w Radomiu działo. Zdecydowanie za wcześnie skreślony. Niekonicznie wypominajmy mu jego życiorys(propaganda, grzechy młodości), oddzielmy to grubą kreską. Menedżer z niego niezły i Radom ma w sercu(mam nadzieję). Ponadto bardzo ważni są współpracownicy i wsłuchiwanie się w głos ludu. Kandydat na Prezydenta Miasta Radomia powinien w kampanii wyborczej przedstawić cały swój zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Do głosu z boku! IP: 82.139.54.* 03.04.09, 00:11 Masz rację. Włodarczyk z całą pewnością zasłużył na dopisanie do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 11:42 spokojnie głosuję na Pana Kosztowniaka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gardło Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 11:45 Myślę że powinien startować ktoś ze wsi, tylko taka osoba może dostrzec problemy miasta zasiedlonego głównie przez ludzi ze wsi, może Pan Zenek Krawczyk spod Zwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham_Radom Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 21:07 Tylko Pan Jakub Kluzinski,to jest człowiek na odpowiednie stanowisko jakim jest prezydent miasta Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 06:56 ten ślimak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom kocham bardz Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 09:02 Kluziński może być dobrym wiceprezydentem. Prezydentem powinien zostać ktoś bardziej doświadczony, kto piastował jakieś wysokie stanowiska w administracji państwowej lub samorządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 11:20 to może Kazio Wlazło? może znowu pożerują sobie na upadłych zakładach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sangria Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.31.radom.pilicka.pl 31.03.09, 13:26 Kluziński może być dobrym wiceprezydentem ds. kontaktów z mniejszościami narodowymi ale niestety takiej komórki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan zbynia Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:14 Pan Zbynio Neska z PO un jest dobry a jako mo bajere ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.54.* 31.03.09, 23:07 Podawanie listy swoich kandydatów było ryzykowne i długo zastanawiałem się nad tym. I miałem rację: juz zaczęło sie ich opluwanie przez przeróżnej maści partyjnych kundelków, którzy realizuja wytyczne warszawskich central partyjnych. Dla nich to zaoranie Radomia to pestka nie mająca żadnego znaczenia. Najważniejsze żeby ich partia wygrała wybory w Polsce i dała stołki dla armii biernych, miernych ale wiernych. Dlatego ja podtrzymuję hasło: centrale partyjne! Łapska precz od wyborów samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.pilicka.pl 01.04.09, 08:00 Jan Łopuszanski ,człowiek uczciwy z 'czystymi rękami',posiada wiedzę i duze doświdczenie.W sejmie w czasie debaty dot.podziału administ.kraju, jako jeden z nielicznych posłów związanych z tym regionem głosował za utrzymaniem województwa radomskiego, czym niewątpliwie naraził się kolegom z AWS.Swoją postawą udowodnił że polityka w jego wykonaniu, to nie droga do kariery,lecz służba społeczeństwu.To dobry kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.54.* 01.04.09, 12:59 Byłem i ja wdzięczny Janowi Łopuszańskiemu za odwagę jaką wykazał w głosowaniu. W przeciwieństwie do kundli partyjnych (Rejczak, Iwanicki, Maszkiewicz, Grabowska, Nowina-Konopka) Potrafił zachować się jak Radomianin, przedstawiciel radomskiego elektoratu. Niestety. Byłem potem na kilku spotkaniach z Janem i ze zdziwieniem stwierdziłem, że wcale nie jest przeciwnikiem obecnego podziału administracyjnego. Uważa, (jak zresztą paru forumowiczów) że wszystko leży w rękach Radomian. A przecież to jest wierutna bzdura. Jeśli obojętne dla niego są miliardy tracone przez Radom z tytułu janosikowego, funduszy unijnych, z budżetu państwa czy te rabowane przez silnego konkurenta z Warszawy to znaczy, że niczego nie rozumie. A taki prezydent dalej będzie marginalizował Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.09, 15:39 może Danusia Grabowska? vel wory pod oczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowiec Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 20:20 Kto by to nie był niech przedstawi swoją ekipę przed wyborami. Niech pochwali się dokonaniami na rzecz Radomia. Niech powie , że dzięki mnie wyremontowano ulicę... ,powstało... , zdobyłem fundusze na..., nie dopuściłem do likwidacji... . Bądźmy w kampanii wyborczej uczuleni na to co kandydat do tej pory zrobił, dopiero później co nam obiecuje i czy obietnice są realne. Nie myślmy, Radomianie, kategoriami bo przystojny, bo młody, bo stary, bo ma ładne nogi, bo taki podobny. Od tego są zupełnie inne wybory. Wybierzmy kogo trzeba, Nam trzeba, nie partiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanin Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 80.249.4.* 02.04.09, 12:25 I tak Kosztowniak wygra możecie sobie pisać. Siema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 02.04.09, 22:24 kosztowniak juz przegral.i on to czuje.a dlaczego to niebawem sie dowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.31.radom.pilicka.pl 03.04.09, 01:31 Janusz Korwin-Mikke nikt inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 88.156.227.* 03.04.09, 20:50 Wezcie kogos z Kielc, to moze zrobi z Radomia - miasto. Odpowiedz Link Zgłoś