Dodaj do ulubionych

Kto na prezydenta Radomia

29.03.09, 13:44
Za rok wybory. Słyszałam,że jest już siedmiu chętnych na stanowisko prezydenta
Radomia. Kogo widzielibyście na tym fotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.37.* 29.03.09, 15:47
      Wiem ale nikomu na razie nie powiem.....
    • Gość: mała Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 29.03.09, 16:09
      marek wikinski.
      • Gość: kix Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 88.156.227.* 29.03.09, 16:14
        Niestety w Radomiu nie ma odpowiednich kandydatow , trzeba ich
        importowac z zewnątrz , żeby to miasto ratowac od ostatecznego
        upadku .
      • Gość: df Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.09, 16:45
        Wikiński?A co on dokonał dla Radomia oprócz salonów hazardu?
    • double.dog Re: Kto na prezydenta Radomia 29.03.09, 17:55
      Ja słyszałem o kandydacie ponadpartyjnym, podobno bardzo dobrym, z wieloma
      wspaniałymi pomysłami. Jest bardzo inteligentny i obeznany w problemach naszego
      miasta. Tym kandydatem, który ma przewagę nad wszystkimi innymi jest - koza.

• Gość: Lucjan Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.60.* 31.03.09, 09:23
        A moze to Suski
    • Gość: Lob Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.eranet.pl 29.03.09, 18:18
      Może ktoś z PSL-u? Oni zawsze znajdą dla siebie miejsce w sejmiku i rządzie.
      Zawsze to jakaś nadzieja na środki zewnętrzne dla miasta.
    • Gość: IGA Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:31

Z pewnością będę głosować na doświadczonego, nie "młodego" - któremu brak rutyny
      i doświadczenia życiowego w wielu kwestiach tak typowych dla naszego miasta .
      Może być wszystko mi jedno z którego obozu politycznego ale niech zna i "czuje"
      nasze miasto i jego problemy...A i jeszcze jedno żeby miał już jakiś już "swój
      majątek", może nie będzie tak grabił do siebie?!
      • Gość: kardynal riszelie Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.chello.pl 29.03.09, 18:34
        Ja :P
      • Gość: sontag Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:36
        Poseł będzie startował
        • Gość: WR Moje propozycje: IP: 82.139.54.* 29.03.09, 18:44
          Mam cztery kandydatury:
          1 - Zbigniew Kuźmiuk;
          2 - Gustaw Mikołajczyk (ze straż pożarnej)
          3 - Jakub Kluziński;
          4 - Borysław Szlanta;
          To spośród nich powinniśmy wybrać prezydenta. Tym ludziom jeszcze
          zależy na Radomiu, udowodnili, że potrafią być dobrymi nanedżerami i
          wiedzą jakie są autentyczne problemy miasta.
          • Gość: wyborca Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 18:50
            A to już prezydenta Kosztowniaka skreśliliście?
            • Gość: Lob > A to już prezydenta Kosztowniaka skreśliliście? IP: *.eranet.pl 29.03.09, 20:19
              Pewnie.
              Nie rozwiązał żadnego z radomskich problemów.
          • Gość: mała Re: Moje propozycje: IP: *.internet.radom.pl 29.03.09, 21:11
            WR dobry kawal powinienes w moralnym niepokoju wystepowac albo w ani
            mru mru raczej.
            • Gość: link5 Re: Moje propozycje: IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:15
              a kto jest twoim kandydatem, mała?
          • axel-1033 Re: Moje propozycje: 29.03.09, 22:01
            >>Zapomniałeś o obecnym "aktywnym,sumiennym oddanym dla Radomia "pośle z krainy
            sadów grójeckich......
          • Gość: aa Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.09, 23:52
            a ktto to jest ta szlanta,i kluzinska
            • Gość: Sonax Re: Moje propozycje: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 06:26
              To są koledzy z jednej gminy!
          • Gość: WRplus Re: Moje propozycje: IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 10:24
            Na Radomiu szczególnie zależeć będzie tym, którzy z Radomia nie są.
            WR Daj sobie spokój.
          • Gość: janek Re: Moje propozycje: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 10:46
            tylko nie Kuzmiuk!to taki drugi Marcinkiewicz,tylko wstydu sie najemy
          • Gość: Głos z boku Re: Moje propozycje: IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 19:40
            Adam Włodarczyk. Chyba za jego czasów trochę się w Radomiu działo.
            Zdecydowanie za wcześnie skreślony. Niekonicznie wypominajmy mu jego
            życiorys(propaganda, grzechy młodości), oddzielmy to grubą kreską.
            Menedżer z niego niezły i Radom ma w sercu(mam nadzieję). Ponadto
            bardzo ważni są współpracownicy i wsłuchiwanie się w głos ludu.
            Kandydat na Prezydenta Miasta Radomia powinien w kampanii wyborczej
            przedstawić cały swój zespół.
            • Gość: WR Do głosu z boku! IP: 82.139.54.* 03.04.09, 00:11
              Masz rację. Włodarczyk z całą pewnością zasłużył na dopisanie do
              listy.
    • Gość: autor Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 11:42
      spokojnie głosuję na Pana Kosztowniaka. pozdrawiam
    • Gość: gardło Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 11:45
      Myślę że powinien startować ktoś ze wsi, tylko taka osoba może dostrzec problemy
      miasta zasiedlonego głównie przez ludzi ze wsi, może Pan Zenek Krawczyk spod
      Zwolenia?
      • Gość: Kocham_Radom Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.09, 21:07
        Tylko Pan Jakub Kluzinski,to jest człowiek na odpowiednie stanowisko
        jakim jest prezydent miasta Radomia!
        • Gość: sd Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 06:56
          ten ślimak?
          • Gość: Radom kocham bardz Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 09:02
            Kluziński może być dobrym wiceprezydentem. Prezydentem powinien zostać ktoś
            bardziej doświadczony, kto piastował jakieś wysokie stanowiska w administracji
            państwowej lub samorządowej.
            • Gość: gh Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.09, 11:20
              to może Kazio Wlazło? może znowu pożerują sobie na upadłych zakładach?
            • Gość: Sangria Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.31.radom.pilicka.pl 31.03.09, 13:26
              Kluziński może być dobrym wiceprezydentem ds. kontaktów z mniejszościami
              narodowymi ale niestety takiej komórki nie ma.
              • Gość: fan zbynia Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:14
                Pan Zbynio Neska z PO un jest dobry a jako mo bajere ho ho ho
                • Gość: WR Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.54.* 31.03.09, 23:07
                  Podawanie listy swoich kandydatów było ryzykowne i długo
                  zastanawiałem się nad tym. I miałem rację: juz zaczęło sie ich
                  opluwanie przez przeróżnej maści partyjnych kundelków, którzy
                  realizuja wytyczne warszawskich central partyjnych. Dla nich to
                  zaoranie Radomia to pestka nie mająca żadnego znaczenia.
                  Najważniejsze żeby ich partia wygrała wybory w Polsce i dała stołki
                  dla armii biernych, miernych ale wiernych. Dlatego ja podtrzymuję
                  hasło: centrale partyjne! Łapska precz od wyborów samorządowych.
                  • Gość: obiektywny Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.pilicka.pl 01.04.09, 08:00
                    Jan Łopuszanski ,człowiek uczciwy z 'czystymi rękami',posiada wiedzę
                    i duze doświdczenie.W sejmie w czasie debaty dot.podziału
                    administ.kraju, jako jeden z nielicznych posłów związanych z tym
                    regionem głosował za utrzymaniem województwa radomskiego, czym
                    niewątpliwie naraził się kolegom z AWS.Swoją postawą udowodnił że
                    polityka w jego wykonaniu, to nie droga do kariery,lecz służba
                    społeczeństwu.To dobry kandydat.
                    • Gość: WR Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 82.139.54.* 01.04.09, 12:59
                      Byłem i ja wdzięczny Janowi Łopuszańskiemu za odwagę jaką wykazał w
                      głosowaniu. W przeciwieństwie do kundli partyjnych (Rejczak,
                      Iwanicki, Maszkiewicz, Grabowska, Nowina-Konopka) Potrafił zachować
                      się jak Radomianin, przedstawiciel radomskiego elektoratu. Niestety.
                      Byłem potem na kilku spotkaniach z Janem i ze zdziwieniem
                      stwierdziłem, że wcale nie jest przeciwnikiem obecnego podziału
                      administracyjnego. Uważa, (jak zresztą paru forumowiczów) że
                      wszystko leży w rękach Radomian. A przecież to jest wierutna bzdura.
                      Jeśli obojętne dla niego są miliardy tracone przez Radom z tytułu
                      janosikowego, funduszy unijnych, z budżetu państwa czy te rabowane
                      przez silnego konkurenta z Warszawy to znaczy, że niczego nie
                      rozumie. A taki prezydent dalej będzie marginalizował Radom.
    • Gość: sa Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.09, 15:39
      może Danusia Grabowska? vel wory pod oczami
    • Gość: makowiec Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 20:20
      Kto by to nie był niech przedstawi swoją ekipę przed wyborami. Niech
      pochwali się dokonaniami na rzecz Radomia. Niech powie , że dzięki
      mnie wyremontowano ulicę... ,powstało... , zdobyłem fundusze na...,
      nie dopuściłem do likwidacji... . Bądźmy w kampanii wyborczej
      uczuleni na to co kandydat do tej pory zrobił, dopiero później co
      nam obiecuje i czy obietnice są realne. Nie myślmy, Radomianie,
      kategoriami bo przystojny, bo młody, bo stary, bo ma ładne nogi, bo
      taki podobny. Od tego są zupełnie inne wybory. Wybierzmy kogo
      trzeba, Nam trzeba, nie partiom.
    • Gość: marsjanin Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 80.249.4.* 02.04.09, 12:25
      I tak Kosztowniak wygra możecie sobie pisać. Siema.
      • Gość: mała Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 02.04.09, 22:24
        kosztowniak juz przegral.i on to czuje.a dlaczego to niebawem sie
        dowiecie.
        • Gość: radomianin Re: Kto na prezydenta Radomia IP: *.31.radom.pilicka.pl 03.04.09, 01:31
          Janusz Korwin-Mikke nikt inny :)
          • Gość: siema Re: Kto na prezydenta Radomia IP: 88.156.227.* 03.04.09, 20:50
            Wezcie kogos z Kielc, to moze zrobi z Radomia - miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka