kociczka69 13.05.09, 08:34 Witam, interesuje mnie, czy w Radomiu jest sklep modelarski. Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martica Re: Sklep modelarski 13.05.09, 12:37 W Radomiu to nie wiem, bo sama szukalam i poza wieki temu skladnica harcerska nic nie znalazlam. Polecam sklep internetowy RO-BUD: sklepmodelarski.1996.pl Zamawialam w nim juz trzy modele samolotow - bezproblemowo, choc raz czekalam dwa tygodnie, ale dostalam maila z przeprosinami ze sklepu ze jednak tego modelu nie bylo w magazynie i musza sprowadzic. Jest tez: www.mojehobby.pl/ Ale ten glownie skladane, nie gotowe Pozdr, MH kociczka69 napisała: > Witam, > interesuje mnie, czy w Radomiu jest sklep modelarski. Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep modelarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:03 Na Wojska Polskiego w hurtowni z art.dziecięcymi i zabawkami jest stoisko modelarskie.Mają w sumie wszystko co potrzeba modelarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Sklep modelarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:43 Jest nowy sklep w Radomiu z modelami na osiedlu Południe, wczoraj przechodziłem po osiedlu i wszedłem obadać co jest w nim. Modele plastikowe, kartonowe i modele kolejowe. Zakupiłem model samolotu i jestem zadowolony. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Sklep modelarski IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.09, 15:35 w którym mijescu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Sklep modelarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 15:39 helleńska 2, na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczu Re: Sklep modelarski IP: 195.93.162.* 06.06.09, 15:40 Tak jest na osiedlu południe na przy ul.Helleńskiej 2. Odpowiedz Link Zgłoś