Dodaj do ulubionych

Radom-Underground powraca!!!!!!!

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 07.12.03, 22:09
Pamietacie Radomski portal skupiający radomską alternatywę?
muzyka,grafika,wystawy,plenery,teatr????? Radomskie podziemie wraca w nowej
formie!czy lepszej i na jak dlugo?ocencie sami!
www.radom-underground.art.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Urle a jak! :) IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.12.03, 11:20
      co 2 wątki to nie jeden hehe :D
      • Gość: mo Re: a jak! :) IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 22:41
        podziemie w Radomiu to nie mozliwe '''''' czyli "dzupla"
        • Gość: urle Re: a jak! :) IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 09.12.03, 23:59
          oj MO - mylisz sie.i to baaaaaaaaardzo!:D
    • Gość: strunato Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 08.12.03, 23:15
      proponuje kogoś obrazić w tytule to będzie większe zainteresowanie tematem:)
      takie czasy
      pozdrowienia z centrali:)
      • Gość: artur Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 00:11
        takie czasy, polowa radomian sidzi w domach w ktorych nie grzeja
        kalolyfery ,przemarznieci i maja miec jeszcze ochote ,dyskutowac o
        sztuce,kulturze itp.A perwszego "osobnika" ktorego trzeba kopnac w d.....
        proponuje dyr teatru S ..nie z duzej bo nie zasluguje a zzz /s/roke ,ktory
        mami media i wladze ze robi "dobry" teatr .Smykiem /g/oooo!!!!
        • Gość: kto Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 22:49
          kto to czyta???????? kogo interesuje kultura w miescie ???????smyka i jeszcze
          kilka osob napewno nie sroke ,ktory chce zrobic sobie w Radomiu "GEBE"
      • Gość: jk Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.03, 22:55
        Pozdrawiam Strune w Poznaniu. Taki jeden z twojego zdjecia dyplomowego. Hej! :)
        • Gość: strunato Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 11.12.03, 01:07
          no ja również serdecznie pozdrawiam Pana profesora:) gratuluje! słyszałem że
          w "stajni foto" pojawiają się nowe talenty! może moglibyśmy kogos
          zaprezentować na naszej stronie radom-under?
          strunato@poczta.onet.pl
          • Gość: jk Re: Radom-Underground powraca!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.03, 20:58
            Kamil nie siedz po nocach bo sie nie wyspisz. Owszem sa nastepni, ale jeszcze
            musza popracowac. Robia sobie wystawy: W cafe impossible przy Sienkiewicza 2
            wystawe ma Piotr Zielinski, a na Borkach w domu kultury jutro o 17 otwiera
            Joanna Krawczyk. W bibliotece w Exlibrisie jest wystawa /bardzo
            interesujaca/aktów foto Malgorzety Bebenek, naszej absolwentki sprzed 5 lat i
            aktualnej absolwentki Katedry Sztuki PR. Mam na strone kilka interesujacych
            prac, ale nie mam skanera i moge je oddac "do rak wlasnych" kogos kto je tam
            umiesci i potem zwróci. Czekam na wiadomosc: jk19@gazeta.pl Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka