Dodaj do ulubionych

sala weselna w Garnie- opinie

19.05.09, 00:38
szukam sali weselne z obsługa, chciałabym dowiedzieć się coś o sali w Garnie.
czy ktoś miał tam wesele? co sądzicie o tej sali i o obsłudze, jeśli ktoś
robił w ten sposób, bo właściciel oferuje również wynajem samego lokalu bez
obsługi. Może macie jakieś propozycje sal w tej okolicy
Obserwuj wątek
    • Gość: KIKA Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 21:00
      Też proszę o informacje na temat tej sali
      • Gość: mezatka Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 10:29
        Mialam tam niedawno wesele, z tym, ze wynajmowalismy salę bez
        obslugi.
        Jestem bardzo zadowlona z sali.Sali nie trzeba stroic, bo jest
        ladnie urzadzona, duzo miejsca, klimatyzacja wiec nie bylo goraco,
        estetycznie, czysto, kuchnia dobrze wyposarzona, duzy teren na
        zewnatrz. Wlasciciel rzeczowy i konkretny.
    • Gość: gość Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.mobile.playmobile.pl 23.06.09, 19:51
      Sala jest ładna, ale wesele w tym lokalu to piekło. Jak bedziecie przyjmowac lokal zwrocie uwage na drzwi w łazienkach, poniewaz babka wciska kit ze chce kase za drzwi ktore niby mysmy popsuli w trakcie weaela, a była od niej osoba od toalet i dzwnym trafem nic nie widziała. Posprzatanie po gościach włascicielce sie nie podoba, chociaż było wszystko czyste. Pozniej wycierała sama szklo za ktore kazała nam zapłacic, chociaż nikt jej nie kazal. Naczynia wyjete ze zmywarki według sanepidu nie powinny byc przecierane, a ona każda rzecz przecierała. NIE POLECAM!!!
      Polecam sale na Janiszewie albo w Klwatce.
      • Gość: Gość Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 19:58
        naucz się pisać kasztanie
    • sylwiajee Re: sala weselna w Garnie- opinie 01.09.09, 20:53
      Nie polecam sali w Garnie!!!!!! Własciciele czepiaja się byle czego!!! Sala
      przykładowo kosztuje 3 tys. a jeszcze trzeba płacic za brudne obrusy, prąd itd.
      a nawet delikatnie porysowany talerz czy kieliszek...!!!! szkoda gadać
      beznadzieja!!!!!!!!!!!!!! a skąd wiadomo czy jesli oddajemy sale do sprzatania i
      płacimy 400zł to czy talerza nie porysja sprzataczki!!! a i tak my za o musimy
      płacic!!! szkoda słow!! Jesli Panstwo chcą spokojne wesele polecam wybranie
      innej sali weselnej.pozdrawiam
      • Gość: AgaMróz; Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 19:26
        Miałam tam wesele rok temu.
        Ja polecam sale w Garnie .

Wszystkie informacjie o kosztach za co mamy płacić są w UMOWIE !
        Sale odedbrałam czystą i jest oczywiste że czystą trzeba oddać .
        POLECAM , jest ładny wystrój i klima :)
        MOje wesele było bardzo udane :D:D:D
    • Gość: Maniek Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 20:34
      Witam ja miałem organizowane wesele w Garnie , jedzonko było super
      <i dużo> wszystko co zostało zabraliśmy ze sobą :D
      POLECAM
      Super SALA !!!
      • Gość: zuza Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:05
        Gdzie dokładnie jest ta sala, jakiś adres lub info jak tam trafić, będę wdzięczna??
        • Gość: hana Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:04
          Jadac z Radomia E7, za wiaduktem w Mlodocinie musisz skrecic w prawo
          i kierowac sie na Garno mijajac tory po drodze.
          Ja mialam tam swoje wesele i jestem bardzo zadowolona z sali i z
          podejcia wlascicieli. Wlasciciel bardzo konkretnie podchodzi do
          klienta, jasno wyjasnia zasady wypozyczenia sali i wiazacych sie z
          tym oplat. Rzeczywiscie bardzo dba aby sala byla oddana w stanie
          perfekcyjnym, totez gdy my weszlismy do sali wszystko lsnilo,
          kieliszki i szklanki bez zaciekow, garnki czyste,sztucce
          wypolerowane, wszedzie czysto i estetycznie. Nie rozumiem osob,
          ktore dziwia sie ze musza oddac sale w takim samym stanie w jakim ja
          przyjeli, czyli w wyzej opisanym.
          • Gość: Ela Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: 195.93.162.* 09.09.09, 21:52
            Te pozytywne komentarze wystawiają sobie właściciele.
            • Gość: hana Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:37
              Wlascicielem nie jestem:)a opinie dalam dobra bo jestem zadowolona z
              sali, a Ty co? jakas sfrustrowana, ze nie wierzysz, ze ktos moze bys
              zadowolony.Ej ludzie sa dziwni, jak zla opinia to prawdziwa, jak
              dobra to falszywa, po co zatem wogole pytac?
              • Gość: Mirek Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: 195.93.162.* 12.09.09, 14:27
                Ja tęż szukam sali na wesele, poprosze wiecej opinii dotyczących tej sali,bo
                słyszałem trochę negatywów, ale chciałbym poznac tez inne opinie. Oczywiscie że
                to forum publiczne i jesli komentarze sa pozytywne to kto wie czy nie wystawiają
                sobie ich właściciele, ale może i osoby które tam miały wesele, też tak może
                byc... A Pani hana niech sie tak nie podnieca.
                • Gość: Robin Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: 195.93.162.* 14.09.09, 12:12
                  Fakt własciciele czepiają byle porysowanego troszkę talerzyka i koszty idą w
                  górę. Minusem także jest niepomalowana sala zewnątrz, ale za to w środku sala
                  jest bardzo ładnie ustrojona.
    • Gość: kara Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.mobile.playmobile.pl 06.10.09, 16:37
      sala jest ładna, bardzo miła obsługa
    • Gość: artur Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.centertel.pl 12.10.09, 15:50
      witam. sam mialem miec w Garnie wesele ale z roznych powodow i
      opinii wycofalem sie z tej deczji i wybralem sale na kierzkowsiej w
      radomiu. naprawde nie zaluje.
      • Gość: Piotrek Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 22:03
        Witam wszystkich , miałem wontpliwości co do wyboru sali ,
        zdecydowałem się na sale w Garnie i zapałaciałem od talerzyka
        130zł , troszę się obawiałem ale wszystko wyszło super , jedzonka
        dużo , ciotki zadowolone .Potem były poprawiny , stoły zastawione
        obficie ,byłem mile zaskoczony:)))) . POLECAM wszystkim tą sale.
        • Gość: nowa Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 14:13
          Właśnie wynajęłam sale w Garnie na 2011, mimo kilku negatywnych
          komentarzy , koleżanka miła tam wesele i nie było żadnych
          problemów , we wrześniu 2011 napisze wam jak było .
          • Gość: Justa Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:25
            Hej czy możecie napisać jakiś nr tel do tej sali w Garnie. I jak
            duża jest ta sala bo ja szukam sali tak do 200osób. A może możecie
            mi polecić inna tylko ja bym chciała bez obsługi. Mam kucharza. Z
            góry dziekuje!!!!!!
    • natalia1890 Re: sala weselna w Garnie- opinie 02.03.10, 14:41
      To zależy czy masz katering osobno z wystrojem czy zdajesz się na właścicieli. Ja byłam na weselu gdzie było osobno więc mogę nie wiedzieć ale było w porządku. Chyba zależy jak trafisz...
      • Gość: szczęśliwa mężatka Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: 194.181.131.* 15.09.10, 22:41
        Witam wszystkich. 11.09.2010r. miałam tam wesele. Szczerze obawiałam sie trochę po tych opiniach ale byłam baaaaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona. Sala jest duża i bardzo ładna. Właściciel wcale się nie czepia, jest bardzo miły(nawet pomaga sprzątać:-)) A jeżli ktos zostawi syf to nie ma się co mu dziwić ze chce aby posprzątano:-))) Jesli ktos zainwestował taką kase, to oczywiste ze o nią dba. Nie ma się co sugerowć wszystkimi opiniami- nie zawsze są prawdziwe. Serdecznie polecam tą sale, jesli chcecie miec niezapomniane przyjęcie weselne.
        • Gość: Makler Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.centertel.pl 19.10.10, 10:52
          Zgadzan się ze Szszęśliwą Mężatką miałem tam wesele w Październiku na 180 osób naczytałem się na forum opinii na temat czepiania się właścicieli przy odbiorze sali i się trochę obawiałem. W rzeczywistości nic z tych niepochlebnych opinii się niesprawdziło. Oczywiście policzone zostało wszystko jak były stłuczki trzeba było zapłacić (normalne) i tyle. Jestem z sali zadowolony. A jak ktoś odbiera sale w stanie idealnie czystym to i normalne że trzeba ją odbać w taki samym stranie . Jak ktoś zostawia syf to nie ma co się dziwić że się czepiają każdy by się czepiał:-)
    • Gość: Strona internetowa Re: Strona internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:57
      domweselnyamor.com

to strona domu weselnego w Garnie jakby ktoś potrzebował.
      • Gość: darek i martyna sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 20:41
        Witam wszystkich zainteresowanych salą weselną w Garnie. Chcielibyśmy podzielić się Naszą opinia na temat tej sali. Przyjęcie weselne odbyło się 23.07.2011 wraz z mężem i gośćmi jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi oraz z właścicieli. To bardzo życzliwi ludzie, z którymi można się porozumieć w każdej kwestii. Jedzenia na stołach było dużo i przede wszystkim wszystko było smaczne, w łazienkach było bardzo czysto, obsługa na bardzo wysokim poziomie, polecamy wszystkim zainteresowanym gdyż jesteśmy bardzo zadowoleni z sali. Chcielibyśmy serdecznie pozdrowić właścicieli.
        • Gość: karola Re: sala weselna IP: 195.5.188.* 31.07.13, 13:44
          Witam!
          Przychylam się do pozytywnych opinii o tej sali i właścicielach. Co prawda jestem tylko wokalistką zespołu, ale ponieważ wiele razy miałam przyjemność śpiewać na tej sali, to widziałam jak zorganizowane są wesela i jaka jest atmosfera. Ponadto rozmawiamy z Parami Młodymi - są bardzo zadowoleni. Zarówno właściele ja i obsługa są bardzo mili. Jedzenie jest również bardzo smaczne, a już najlepsze są ciasta pieczone przez zaufaną osobę. Sala przez kilka lat trochę się zmieniła, jest już otynkowana itp., w środku ładna kolorystyka i dużo miejsca na tańce. Łazienki są zawsze czyściutkie. Jeżeli ktoś szuka sali przyzwoitej pod każdym względem,w tym cenowo, to spokojnie może tam rezerwować termin :). Może nie ma tam luksusów jak w pałacu, ale nikt nie powinien pożałować :).
    • Gość: ania Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 01.08.13, 08:05
      ty karola to jak ta wesz wszędzie cię pełno a wokalistka z ciebie az uszy wiedną
      • beata7709 Re: sala weselna w Garnie- opinie 06.08.13, 19:26
        do ~ania: Ty dziewczyno to pewnie jakimś totalnym pustogłowiem jesteś i sama jak wesz po forach skaczesz. Ludzie chcieli poznać opinie o sali, a ty tu tylko śmiecisz. A Karoli pewnie nawet nie znasz. Ja i mój mąż już 8 lat śpiewamy z nią na weselach, ale to nie jest wątek o zespołach więc zjeżdżaj ze swoimi wywodami...

A do pozostałych forumowiczów: sala weselna w Garnie jak najbardziej w porządku!
        • Gość: ania Re: sala weselna w Garnie- opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.13, 09:33
          ty i twój mąż nadajecie się do tarcia chrzanu a nie do śpiewania osiem lat żenady aż uszy bolą a sali absolutnie nie polecam ty idealnie pasujesz aby w niej zaśpiewać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka