palisanderka 20.05.09, 16:54 Spotkanie w sprawie przedszkoli dn 25 maja o 16.30 chyba sala koncertowa UM , ale nie jestem pewna. Informacja wisiała dziś w przedszkolu u Janka jutro upewnię się co do miejsca i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 20.05.09, 20:01 Hehe, dobre! Dla rodziców dzieci które do przedszkoli się nie dostały, info wywieszone w przedszkolu :D Uśmiałam się :DNormalnie, codziennie do przedszkola chodzę popatrzec z żalem na drzwi, a nuż zmienią zdanie? Bardzo dziekuję za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 20.05.09, 20:12 I od razu sprawdziłam, tu jest informacja nt, jest tak jak napisałaś :) Ja idę z mężem, może jeszcze kogoś zaciągnę ze sobą, zrobimy sztuczny tłok ;) www.radom.pl/_portal/news/12428265654a14074563d68/Miejsc_nie_zabraknie.html Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 21.05.09, 08:21 He he, właśnie - zaglądam co chwilę na stronę internetową na której miały być udostępnione jeszze wolne miejsca w przedszkolach (czyżby w żadnym nie było??) i nic. i.w.o.n.k.a ja też idę - może się poznamy ;) (Choć nie ukrywam, że wolałabym z innej okazji ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 21.05.09, 08:46 Chętnie Cię poznam, możemy się umówić troszkę wcześniej,to pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 21.05.09, 19:45 jak potrzebujecie sztucznego tłoku służę pomocą ;) , moje dziecko zmienia lokum z przedszkola na oddział przy szkole , a powiadomiono nas o tym po fakcie dokonanym. Ale rodzice , którzy mają trzylatka i pięciolatka będą kursowali między przedszkolem a oddziałem pokonując najgorsze korki ( główne ulice miasta ) w samym szczycie. To dopiero luksus mieć dwoje dzieci w przedszkolu ;) P.S i.w.o.n.k.a. bardzo dziękuję za półeczki , teraz tylko muszę namówić męża do powieszenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 21.05.09, 20:41 Poważnie mówisz?Ja myślę ze się przydasz bardzo :) A przeciez problem przenoszenia pięciolatków do szkół będzie dotyczył wszystkich dzieci, jak nie w tym to w przyszłym roku, bo to juz sie staje nasza lokalną tradycją. Za dwa lata wszystkie pięciolatki obowiązkowo pójdą do szkół, a jak znów zabraknie miejsc w przedszkolach, to następnym krokiem w tym logicznym ciągu będzie posłanie do szkół czterolatków... Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 21.05.09, 21:56 Spotkajmy się u mnie i razem pójdziemy, za-du-ma tez zapraszam. Zgadamy się na gg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 22.05.09, 12:17 Witam, też jestem mamą której dziecko nie dostało sie do przedszkola /3 latek/ i też wybieram się na spotkanie. Ciekawe ile będzie osób. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 24.05.09, 12:34 Dziewczyny - i jak po spotkaniu - byłyście ??? bo mnie złapał deszcz i nie doszłam - moja Ada za rok będzie trzylatkiem... i chciałam być z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 09:58 pola731 spotkanie jest dziś :) palisanderka, i.w.o.n.k.a a możemy się umówić na Żeromskiego koło pomnika, na przeciwko Prezydium? Będę tam parę minut po 16. Ja się muszę tam spotkać z mamą i podrzucić jej córę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 10:20 to dobrze , że nie gnałam na złamanie karku - coś mi się pomerdało nie wiem , czy dziś dojdę - mam chyba zapalenie gardła i spróbuję sie do lekarza dostać ale spróbuję być :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 13:58 Jeśli o mnie chodzi to możemy się tam umówic Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 21:38 No i wszystkie dzieci się dostały - niestety kosztem pięciolatków, których przeniesiono do szkoły. Moja dostała się do przedszkola 2 osiedla dalej a obok - 2 minuty od domu otwierają nowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 21:55 Na spotkaniu była mama z Ustronia, a dziecko dostało się do przedszkola na Potoku ;( . A pięciolatki wywalono z przedszkoli do szkół nie informując o tym rodziców , do tej pory nie ma oficjalnego pisma w tej sprawie. Koszmar. Cieszę się , że macie dzieciaki w przedszkolach, ale jestem mamą 5 latka i w środku się gotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 22:04 no to się porobiło za-du-ma napisz na priva gdzie mieszkasz - może sie widujemy? bo piszesz o przedszkolu na Chałubińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Spotkanie w sprawie przedszkoli 25.05.09, 22:11 Moja córa dostała się tam gdzie chciałam, i zastanawiam się jakie były kryteria tego dodatkowego naboru. Jutro idę potwierdzic, ciekawe czy mi nie powiedzą że jednak miejsc nie ma, pomyłka czy coś... a te listy to tylko dla zamydlenia oczu. Nie wierzę dziadom, oni zdolni do wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: i.w.o.n.k.a. 25.05.09, 22:16 Dzwonił ktoś do Ciebie z przedszkola , żeby zaprosić Cię na dziśiejsze spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: i.w.o.n.k.a. 25.05.09, 22:29 Nie , nikt nie dzwonił. A do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
palisanderka Re: i.w.o.n.k.a. 25.05.09, 22:46 Do mnie tym bardziej nie , mnie nawet ośmielę się powiedzieć , że tam nie chcieli, słyszałaś jak w pewnym momencie pan Fałek zaczął pytać o wiek dziecka zadających pytanie mam. Ale na innym forum czytałam że dyrekcja dzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: i.w.o.n.k.a. 26.05.09, 08:28 Do mnie dzwoniła w piątek pani dyrektor z przedszkola do którego wpłynęło podanie i mówiła o spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś